Philadelphia – NY Islanders 3:4 (0:1 po s.n.) | Boston – Carolina 1:7 (kon.) | Ottawa – Buffalo 1:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Nashville – Vancouver 1:3 (kon.) | Dallas – Montreal 3:5 (kon.)
Calgary – Florida 5:1 (kon.) | Los Angeles – Tampa 4:6 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:1 (2:0, 1:1, 2:0)
Florida Panthers
Středa 19.01.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:43 Sean MONAHAN - 5:1
     
    46:43
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary přidává další gól. Gaudreau s Tkachuckem skvěle vyřešili přečíslení, první jmenovaný nahrál do druhé vlny SEANU MONAHANOVI a ten efektní kličkou navýšil vedení Flames. Asistence: Johnny Gaudreau a Matthew Tkachuk.
    43:47 Matthew TKACHUK - 4:1
     
    43:47
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Barkov netrefil branku Flames a ti z protiútoku udeřili. Gaudreau našel volného Lindholma, ten nahodil na branku a MATTHEW TKACHUK úspěšně tečoval mimo dosah Knighta. Asistence: Elias Lindholm a Johnny Gaudreau.
    36:03 Sean MONAHAN - 3:1
     
    36:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilovka! Gaudreau vystřelil od modré a jeho ránu těčoval SEAN MONAHAN, puk zapadl až za Knightova záda. Asistence: Johnny Gaudreau.
    32:36 Sam BENNETT - 2:1
     
    32:36
    Florida právě vstřelila branku!
    Po střele Verhaeghea ještě zvonila tyč, k odraženému puku se však dostal Marchment, poslal ho před branku a SAM BENNETT ho usměrnil do sítě. Asistence: Mason Marchment a Carter Verhaeghe.
    11:38 Blake COLEMAN - 2:0
     
    11:38
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Calgary se z ničeho nic dostává do dvougólového vedení. BLAKE COLEMAN stál na správném místě a uklidil kotouč do sítě. Asistence: Andrew Mangiapane, Mikael Backlund.
    04:36 Rasmus ANDERSSON - 1:0
     
    04:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hned první přesilovka v zápase je využita. RASMUS ANDERSSON si sjel do dobré pozice, jeho první střelu gólman vyrazil, ale u odraženého puku byl první a napodruhé se nemýlil. Asistence: Johnny Gaudreau, Matthew Tkachuk.

    Lukáš Zrotal

    Branky a nahrávky: 5. R. Andersson (J. Gaudreau, M. Tkachuk), 12. Coleman (Mangiapane, Backlund), 37. Monahan (J. Gaudreau), 44. M. Tkachuk (E. Lindholm, J. Gaudreau), 47. Monahan (J. Gaudreau, M. Tkachuk) – 33. S. Bennett (Marchment, Verhaeghe)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – D. Dubé, Monahan (A), Lucic – B. Ritchie, B. Richardson, T. Lewis.
    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Juolevi, Montour – Verhaeghe, Barkov (C), S. Reinhart – Huberdeau (A), S. Bennett, Duclair – Vatrano, A. Lundell, Marchment – Lomberg, Luostarinen, Hörnqvist.

    Rozhodčí: Lambert, Skilliter – Toomey, Gawryletz
    thejrc.org