VUT Cavaliers Brno – UK Kings Prague 2:7 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
2:7 (0:1, 1:4, 1:2)
UK Kings Prague
Středa 19.01.2022, 19:40 • Zimní stadion Kuřim • Univerzitní liga ledního hokeje • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:04
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak dnes to skutečně skončí debaklem! BENJAMIN VELAS se ujal puku v mezikruží, potáhl si jej a vypálil do protilehlého růžku kavalírské branky! Druhý Velasův gól a sedmý zářez pro Karlovku!
     
    55:11
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A je to 6:2... Marek Novák elegantně prošel středním pásmem i přes modrou čáru, ostře vypálil a i když Vojtěch Burian dokázal vyrazit tak do brankoviště aktivně šel DAVID RUDOLPH, který svou dorážkou brněnského brankáře překonal a zvyšuje náskok! Asistence: Marek Novák Benjamin Velas.
     
    47:48
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Kulišárna PATRIKA ŘÍČKY a je to 2:5! Domácí útočník sie vytočil zpoza branky a z nulového úhlu se mu backhandem podařilo překonat překvapeného Maška! Asistence: Michal Gombarčík.
     
    35:22
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem přátelé! Domácím jako by se celá hra rozsypala, pětka která byla na ledě se vůbec nedomluvila, Pražané se hnali do přečíslení 3 na 1, na pravé straně si poodstoupil FILIP ČMEJLA, napřáhl a z první překonal naprosto bezmocného Buriana! 5:1! Asistence: Benjamin Velas a Daniel Piskač.
     
    31:40
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    A je to 4:1.... Oliver Glitta nedbal na to že hraje v oslabení, prošel pásmem jako nůž máslem, byl sice povalen, ale dokázal ještě předat na FREDERIKA HAKLA, který doklepl za Buriana. Už je to zase o 3 branky. Asistence: Oliver Glitta.
     
    30:07
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Gól jako z hokejové učebnice! Domácí uzmuli puk, kombinovali pasy z hokejky na hokejku a na brankovišti stál ONDRA DLOUHÝ, který střelou z první snižuje na 1:3. Nádherný gól a naděje ještě žije! Asistence: Lukáš Kaukič a Jan Hasoň.
     
    26:36
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Tak tohle je tvrdá rána pro domácí! Hosté se ve vlastním oslabení hnali do přečíslení, Dlabola ještě celou situaci pozdržel a na krátko předal na FILIPA ČMEJLU! Ten si sjel, z velmi ostrého úhlu vypálil a nádherně trefil! 3:0! Asistence: Martin Dlabola.
     
    23:08
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    2:0! Daniel Piskač si udělal ofenzivní výlet, krásně projel pásmem, dorazil až do brankoviště a nalil před okrytou klec na BENJAMINA VELASE, který navyšuje vedení svého týmu! Asistence: Daniel Piskač.
     
    01:06
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku!
    Ou to je škoda pro domácí! Cavaliers sice nastoupili skvěke, jenže při první příležitosti se Pražanům podařilo vysunout do samostatného úniku VIKTORA MARTÍNKA, který v souboji jeden na jednoho překonal Vojtěcha Buriana blafákem do backhandu. 0:1! Asistence: Daniel Piskač.
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 31. Dlouhý (Kaukič, Hasoň), 48. Říčka (Gombarčík) – 2. Martínek (Piskač), 24. Velas (Piskač), 27. Čmejla (Dlabola), 32. Hakl (Glitta), 36. Čmejla (Velas, Piskač), 56. Rudolph (Velas, Marek Novák), 60. Velas


    VUT Cavaliers Brno: Burian (Antonín) – V. Pernický, Antal, Sedláček, Běhal, Jančí, Sabol, L. Pernický – Plitko, Malý, Uhlíř, Říčka, Dlouhý, Malíř, Hasoň, Gombarčík, Novák, Kaukič, Balát, Šišma
    UK Kings Prague: Mašek – Pickač, Dlabola, Novák, Málek, Glitta, Vávra – Velas, Hakl, Volf, Čmejla, Škoda, Halberštát, Martínek, Rudolph

    Rozhodčí: Held – Zapletal, Husák
    thejrc.org