New Jersey – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 20.01.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:27 Johan LARSSON - 1:4
     
    48:27
    Arizona právě vstřelila branku!
    Ďáblům se body z dnešního zápasu zase o kousek vzdálily! Po Kesselově přihrávce z krátkého mantinelu udělal v nebezpečné lokalitě chybu Ty Smith. Toho využil Crouse k přihrávce na JOHANA LARSSONA a švédský útočník už si věděl rady se zakončením z prvního doteku. Asistence: Lawson Crouse, Phil Kessel.
     
    41:52
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Nathan Bastian – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
    34:13 Travis BOYD - 1:3
     
    34:13
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je opravdu ukázková efektivita Kojotů! Na fanoušky New Jersey už je to moc a na led se snáší hlasité bučení. Vůbec to ale nevadí TRAVISI BOYDOVI, jenž skvěle tečoval Kellerovo nahození k pravé tyčce nešťastného Blackwooda. Asistence: Clayton Keller, Jakob Chychrun.
    31:32 Lawson CROUSE - 1:2
     
    31:32
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hostům stačí k úspěchu opravdu málo! Po tvrdém projektilu Strälmana se v mezikruží sešlo asi sedm různých hráčů. O dorážku se snažil Eriksson, ale lépe než on si v nepřehledné situaci vedl LAWSON CROUSE, jenž vsítil desátý gól v sezóně. Asistence: Louis Eriksson, Anton Strälman.
     
    29:05
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Jesper Bratt – 2 min., vysoká hůl).
    26:50 Dysin MAYO - 1:1
     
    26:50
    Arizona právě vstřelila branku!
    Eriksson vydoloval puk u zadního mantinelu. Odrazem o postranní hrazení ho předal DYSINU MAYOVI a ten parádní ranou zpoza pravého kruhu vyrovnal na 1:1. Byla to teprve třetí hostující střela. I ve třetím případě od obránce. Asistence: Loui Eriksson, Alex Galchenyuk.
     
    15:31
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Shayne Gostisbehere – 2 min., podrážení).
    06:09 Nico HISCHIER - 1:0
     
    06:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Ljubuškin vyrušil ve slotu Hughese. Puk se prostřednictvím Brattova pasu z levého mantinelu ale vrátil mezi kruhy a Vejmelku tam z první střely na bránu prostřelil NICO HISCHIER. Devátý bod v jeho devíti předchozích zápasech. Asistence: Jesper Bratt, Jack Hughes.
     
    05:22
    Christian Fischer oslabil Coyotes zbytečným držením Kuokkanena uvnitř útočného pásma.
     
    01:32
    Tatarův promyšlený pas převzal v levém kruhu švýcarský kapitán Hischier a v první velké šanci trefil tyč Vejmelkovy klece.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. N. Hischier (Bratt, J. Hughes) – 27. Mayo (L. Eriksson, Galchenyuk), 32. Crouse (L. Eriksson, Strälman), 35. T. Boyd (Keller, Chychrun), 49. Johan Larsson (Crouse, Kessel)


    New Jersey Devils: Blackwood (J. Gillies) – Severson (A), Siegenthaler, P. K. Subban, Graves, Ch. Jaroš, Ty Smith – Tatar, N. Hischier (C), Zacha – Bratt, J. Hughes, Šarangovič – Kuokkanen, Mercer, A. Johnsson – Bastian, M. McLeod, Vesey.
    Trenér: Lindy Ruff

    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (Wedgewood) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, J. Moser, Ljubuškin, Chychrun (A) – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Johan Larsson, Crouse – Ch. Fischer, Riley Nash, Ladd (A) – L. Eriksson, Galchenyuk, L. O'Brien.
    Trenér: André Tourigny

    Rozhodčí: Morton, Kozari – Nagy, Deschamps

    Diváci: 10 595
    thejrc.org