New Jersey – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (2:0, 2:2, 1:2)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 20.01.2022, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • Skupina A
Partner:
     
    58:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se puku opět zmocnili a další návrat do útočného pásma už znamená snížení na rozdíl jediné branky. Autorem gólu je MÁRTON NEMES, jenž nedal svou přesnou střelou Ebenstreitovi šanci. Bez asistence.
     
    52:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Místo vyrovnání odskakuje celek z lázeňského města do dvoubrankového vedení. Ve vlastním oslabení se do samostatného úniku dostal MATĚJ ZEMAN, jenž tváří v tvář překonal Vavřenu. Bez asistence.
     
    44:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle ještě bude napínavá podívaná. Kotouč se dostal do mezikruží, kde byl nikým nehlídaný MATĚJ KREJČÍ a jeho táhlá střela posouvá Pražany na rozdíl jediné trefy. Asistence: Albert Skalský.
     
    39:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Celek z hlavního města se prosazuje ještě před sirénou. Zmatku na brankovišti využil DANNY CHLUDIL, jenž se zorientoval ze všech nejlépe a snižuje na rozdíl dvou gólů. Asistence: Albert Skalský, Jakub Málek.
     
    38:27
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se přeci jen dočkali, Ebenstrait nulu nevychytá. Karlovarský gólman sice ještě stihl zpacifikovat velkou šanci jednoho z Pražanů, nicméně na tuto střelu už nedosáhl. Na levé straně se k puku dostal RADEK TOMAS, jenž svou střelou o tyč dal Slavii důvod k radosti. Asistence: Martin Švec, Adam Vosmík
     
    33:13
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Volného prostoru na ledě využila karlovarská dvojice. Při hře 4 na 4 zafungovala kombinace Matěje Zemana s PETREM PAVELCEM a právě druhý jmenovaný zvyšuje na rozdíl čtyř branek. Asistence: Matěj Zeman.
     
    21:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    ZDENĚK ŠMÍD dostal hodně prostoru, na Vavřenu jel takřka sám a nabídnutý čas patřičně zužitkoval. Dvougólový energetik natáhl svůj luk a střelou zápěstím namířil svůj pokus přesně do protipohybu gólmana Slavie. Asistence: Jakub Anton.
     
    05:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí zavezli puk do útočného pásma, za brankou se ke kotouči dostal Holejšovský a ten našel skvělým pasem před brankou ZDEŇKA ŠMÍDA, který z první poslal kotouč do horní poloviny slavistické klece. Asistence: Petr Holejšovský, Vojtěch Váňa.
     
    04:15
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kapitán to vzal na sebe a Energie otevírá skóre. Šmíd posunul na modrou čáru, kde byl nachystaný RENÉ KUBÍČEK a domácí zadák prudkou střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Zdeněk Šmíd.

    Matěj Hodoval

    Branky a nahrávky: 5. Kubíček (Šmíd), 6. Šmíd (Holejšovský, Váňa), 22. Šmíd (Anton), 34. Pavelec (Zeman), 53. Zeman – 39. Tomas (Švec, Vosmík), 40. Chludil (Skalský, Málek), 45. Krejčí (Skalský), 59. Nemes


    HC Energie Karlovy Vary: Ebenstreit (Pavlovic) – Malý, Kubíček "C", Anton "A", Mähler, Smýkal – Pavelec, Šmíd, Šilhan, Handl, Zeman, Šuma, Holejšovský, V. Váňa.
    Trenér: Martin Gombár

    HC Slavia Praha: Vavřena (Vedral) – Švec, Kříženecký, Málek "A", Ciolek, Karas, Kubánek – Tomas "A", Vosmík "C", Skalský, Havlíček, Nemes, Chludil, Filip, Krejčí, Němeček, Tichý
    Trenér: Ladislav Slížek

    Rozhodčí: Svoboda – Deja, Kaiser

    Diváci: 48
    bahis siteleri