New Jersey – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Toronto 6:3 (kon.) | Anaheim – Colorado 0:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:7 (0:1, 1:2, 3:4)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 20.01.2022, 19:15 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    57:38
    Vsetín právě vstřelil branku!
    S brankami se na konci třetí třetiny roztrhl pytel. Přečíslení tři na nikoho využil JAKUB FROLO, proti němuž Vojtek povyjel mimo své brankoviště. Vsetínský útočník dokázal včas zareagovat a pouze poslal puk kolem levé nohy přijíždějícího gólmana do prázdné klece. Tím tak aspoň trochu odčinil své předchozí vyloučení, po kterém Valaši inkasovali. Asistence: Michal Kučný, Matěj Šedlbauer.
     
    56:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům stačilo na využití početní výhody devět sekund, hra Vsetína se začíná rozpadat. Z levé tyče si na přihrávku počkal PETR SVOBODA, který tak zakončil přesnou přerovskou souhru na jeden dotyk. Asistence: Matěj Škňouřil, Vojtěch Toman.
     
    55:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Rychlý přerovský přesun do útočného pásma znamená i další gól v Konečného síti. Po křižné přihrávce Jana Hanáka nastavil svou hokejku k levé tyči DANIEL ŠINDLER, jenž jemně nasměroval puk nad brankářův pravý beton. Asistence: Jan Hanák.
     
    54:55
    Přerov právě vstřelil branku!
    Na další z přerovských pokusů už ale vsetínský gólman nedosáhl. Pokusem po ledě k levé tyči se prosazuje TOBIÁŠ KUCHTA. Asistence: Jan Hanák, Ondřej Kolařík.
     
    52:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vzápětí jej ale opět získali zpět pod svou kontrolu, probojovali se do útočného pásma a MATYÁŠ BARTONĚK z levého křídla poslal puk přesně do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Jakub Frolo, Ondřej Vaněk.
     
    51:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští přečkali všechny vsetínské výpady, aby mohli sami skórovat z přečíslení dva na jednoho. Jan Hanák vytáhl Konečného k pravé tyči a nahrál TOBIÁŠI KUCHTOVI, jehož úkolem už bylo pouze dopravit kotouč do prázdné brány. Asistence: Jan Hanák.
     
    40:34
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nejprve to byl Matěj Juráň, kdo se na levém křídle vysmýkl obraně a sám se vydal na branku. Vojtek proti jeho pokusu povyjel mimo brankoviště a po kotouči skočil. Pod kontrolou jej však neměl, a tak se puk dostal k ADAMU KOLÁČKOVI, který jej z vrcholu levého kruhu poslal po ledě do zcela prázdné brány. Asistence: Matěj Juráň, Martin Škarka.
     
    37:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    Valaši se osvobodili, na což ale Zubři zareagovali rychlým útokem. Těsně před brankovištěm předal David Svozil kotouč VOJTĚCHU TOMANOVI, který se prosadil k pravé tyči za přemísťujícího se gólmana. Asistence: David Svozil, Martin Vojtek.
     
    34:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A Valaši využívají přesilovou hru. Adam Raušer přihrál na levý kruh DAVIDU DOČEKALOVI, který byl na této straně kluziště úplně osamocen, a tak měl čas si puk zpracovat. Domácí útočník se střelou otálel, ale následně se trefil mezi pravý beton a vyrážečku gólmana Vojtka. Asistence: Adam Raušer, Sam Budín.
     
    31:36
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubrům se povedlo překvapit vsetínského gólmana. Při střídání obou celků naskočil z lavičky JAN HANÁK, kterému poslal kotouč David Svozil. Přerovský útočník si pak našel dobrou střeleckou pozici ne levém křídle a pohotově zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: David Svozil.
     
    15:18
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se své první branky dočkali. Ondřej Polame poslal z rohu kluziště přihrávku do volného předbrankového prostoru, kam si jako první dojel LEVENTE PASKA. Hostující útočník rozpohyboval gólmana a poslal puk kolem betonu ke zcela odkryté pravé tyči. Asistence: Ondřej Polame, Petr Svoboda.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 35. Dočekal (Raušer, Budín), 41. Koláček (Juráň, Škarka), 53. Bartoněk (Frolo, Vaněk), 58. Frolo (Kučný, Šedlbauer) – 16. Paska (Polame, Svoboda), 32. Hanák (Svozil), 38. Toman (Svozil, Vojtek), 52. Kuchta (Hanák), 55. Kuchta (Hanák, Kolařík), 56. Šindler (Hanák), 57. Svoboda (Škňouřil, Toman)


    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček, Juráň, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jan Dědek

    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Ryšavý) – Škňouřil, Svozil, Janek, Polame, Harásek, Veselý – Hanák, Paska, Kolařík, Toman, Kuchta, Šindler, Svoboda.
    Trenér: David Kudělka

    Rozhodčí: Blaha – Maloušek, Polesný
    thejrc.org