Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Liberecký kraj
6:2 (1:1, 2:1, 3:0)
Pardubický kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 10:55 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    39:29
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Krásná branka v podání ŠIMONA BĚLOHORSKÉHO! Po křižné přihrávce se napřáhl v pravém kruhu a nekompromisně vymetl pavučiny pod víky pardubické svatyně. Asistence: Marek Šťástka a Dominik Krajdl.
     
    37:20
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Čehož Liberečtí využívají ke vstřelení už páté branky utkání! Na levé straně měl dostatek volného prostoru DAVID HROUDA, což využil zcela bezezbytku a zvyšuje už na rozdíl třech branek. Asistence: Tereza Plosová.
     
    32:37
    Vyloučení v týmu Pardubický kraj (Štěpán Lempach – 2 min., faul kolenem).
     
    31:31
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Naopak liberecký tým vsítil i ve vlastním oslabení! IMRICH MAXIN se vydal do dalšího samostatného brejku, kterým navýšil vedení Libereckých na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    30:00
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Teodor Vápeník – 2 min., podrážení).
     
    29:04
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Přes pardubickou obranu se podél mantinelu ale prosmýkl IMRICH MAXIN, který se vyřítil zcela sám proti gólmanovi Ševců a pohotovou ranou z pravé strany posílá svůj tým do vedení. Asistence: Matěj Bajer.
     
    20:29
    Krásná souhra mezi Milanem Vítkem a Štěpánem Lempachem, kterou druhý jmenovaný rychle zakončoval. Štěpán Bogač ale dokázal brilantně zareagovat a kotouč udržet před brankovou čarou.
     
    19:10
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Což se také rychle podařilo! Zpoza branky vyslal rychlou přihrávku mezi kruhy Vít Stromský, kam si najel připravený IMRICH MAXIN a z první poslal kotouč do pardubické branky. Asistence: Vít Stromský.
     
    18:00
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    Pardubičtí jdou do vedení! Po rychlé kombinaci se blýskl ranou z mezikruží ŠTĚPÁN LEMPACH, který tak otáčí vývoj skóre ve prospěch svého týmu. Asistence: Milan Vítek.
     
    12:55
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Lukáš Ehrenberger – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:16
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Matěj Bajer – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:03
    Pardubický kraj právě vstřelil branku!
    I Pardubičtí využívají přesilovku a je srovnáno! Křižnou přihrávku přes celou šířku útočného pásma tvrdě napasoval do liberecké branky MATĚJ DRAHOŠ. Asistence: Filip Křečan.
     
    05:47
    Vyloučení v týmu Liberecký kraj (Vít Stromský – 2 min., držení).
     
    05:11
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Gól ale přišel až o malou chvíli později! Po vytrvalém tlaku na pardubickou branku se na levé straně mezikruží opřel do kotouče DAVID ROZSÍVAL, který tak otevírá skóre tohoto utkání! Asistence: Stanislav Sanejstr a Imrich Maxin.
     
    03:54
    Vyloučení v týmu Pardubický kraj (Erik Úlehla – 2 min., vražení na mantinel).
     
    02:13
    Vyloučení v týmu Pardubický kraj (Jan Labašta – 2 min., podrážení).

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 6. Rozsíval (Sanejstr, Maxin), 20. Maxin (Stromský), 30. Maxin (Bajer), 32. Maxin, 38. Hrouda (Plosová), 40. Bělohorský (Šťástka, Krajdl) – 8. Drahoš (Křečan), 18. Lempach (Vítek)


    Liberecký kraj: Bogač (Kanca O.) – Vápeník (A), Seidl, Hrouda, Ehrenberger (A), Kanca O., Stromský – Maxin, Krajdl, Choma, Bajer, Rozsíval, Šťástka, Bělohorský, Sanejstr, Bartovič (C), Kytka, Plosová.
    Trenér: Vojtěch Fiala

    Pardubický kraj: Ševců (Etflaiš) – Labašta, Řehořek, Křečan (C), Novosad, Úlehla, Vlček – Rolinek, Vítek, Novák, Tvrdík, Vaško, Drahoš, Korec, Lempach, Kopecký, Jansa, Mikeska.
    Trenér: Milan Kusý

    Rozhodčí: Domský – Povová, Satran
    thejrc.org