Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Moravskoslezský kraj
7:3 (2:1, 3:2, 2:0)
Karlovarský kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 14:15Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    40:05
    Ihned po buly přichází trest pro jednoho z karlovarských obránců. Nešvera se provinil nedovoleným bráněním.
     
    33:15
    Na trestnou lavici usedá za podrážení karlovarský kapitán, který nedovolené zastavil Karase při individuálním zakončení u levé tyče.
     
    32:15
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    A moravskoslezští hráči to předvedli znovu. Opět vstřelili dvě rychlé branky v krátkém časovém sledu. O přesnou trefu se postarala stejná sestava jako před deseti sekundami. Svižnou ranou se po prezentoval ŠIMON FASNER po přihrávce Matěje Vítka. Asistence: Matěj Vítek.
     
    32:05
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Dobrá práce kolem brankoviště přináší Moravskoslezským šestou branku v utkání. Kotouč po ledě kolem pravé tyče po gólmanovým betonem dostrkal MATĚJ VÍTEK. Asistence: Šimon Fasner, Alex Drábek.
     
    28:59
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Moravskoslezský kraj potřeboval přesně šest sekund na to, aby po vhazování ve středním pásmu vstřelil další branku. Na konci rychlého útoku stál ADAM DANĚK, který prostřelil Kříže k levé tyči. Asistence: Šimon Fasner, Jan Otřížek.
     
    28:53
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Z tohoto tlaku se Karlovarský celek vymanil, ale následná kombinace Matěje Weisse s VIKTOREM WARDSEM už končí přesnou trefou druhého jmenovaného do levého horního rohu. Asistence: Matěj Weiss.
     
    26:15
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Je opět vyrovnáno. Tentokrát se ve vlastním oslabení prosazují Karlovarští, a to po brejku VÍTA ZAHEJSKÉHO, který soupeřova brankáře překonal střelou nad lapačku. Asistence: Bez asistence.
     
    24:32
    Kožík přidal přesnou střelu k pravé tyči, ale stalo se tak až po odpískání nedovoleného zákroku jeho celku. Za podrážení odchází na trestnou lavici Poizl.
     
    24:09
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    A radost můžeme vidět na druhé straně, kde z úniku opět dostává Moravskoslezský kraj do vedení ADAM DANĚK, který se prosadil střelou mezi betony. Asistence: Šimon Fasner, Jan Ostřížek.
     
    20:19
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno po rychlém protiútoku a zakončení MATYÁŠE BÁLKA. Karlovarský útočník stál na konci souhry se svým zakončením nad Váňův pravý beton. Asistence: Matěj Mikeš, Ondřej Bednář.
     
    20:11
    Úspěšná nebyla ani souhra Fasnera s Matějem Vítkem v přečíslení. Jejich ofenzivní tažení zastavil dojíždějící hráč.
     
    09:58
    Karlovarský kraj právě vstřelil branku!
    Karlovarský kraj snižuje na rozdíl jednoho gólu. Po povedeném zakončení do levého horního rohu se prosazuje VÍT ZAHEJSKÝ. Asistence: Samuel Peksa.
     
    07:41
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Nyní už však je důvod k radosti. Ve zmatku před brankou se nejlépe zorientoval JAN ZVEJŠKA, který poslal puk k brusli jednoho z Karlovarských, od kterých se pak kotouč odrazil až za brankovou čáru. Asistence: Matěj Vítek, Matěj Weiss.
     
    05:31
    Po střetu za karlovarskou brankou zůstal jeden z hostujících hráčů ležet v rohu kluziště. Hra je přerušena a rozhodčí nyní debatují s moravskoslezskou střídačkou. Douda dostává pětiminutový trest za faul kolenem spojený s trestem do konce utkání.
     
    04:11
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Moravskoslezský kraj se prosazuje ve vlastním oslabení. MATĚJ WEISS přesprintoval celé kluziště a v individuálním zakončení nad pravý beton překonal soupeřova brankáře. Asistence: Jakub Kisza.
     
    02:17
    Hráči Moravskoslezského kraje se v přesilovce do zakončení nedostali. Hra je v pomalém tempu, gólmani jsou bez práce. Síly na ledě se ovšem po dalším menším trestu, tentokrát pro hráčkou lavici, vyrovnají.
     
    01:20
    Bude se vylučovat na trestnou lavici poputuje Bálek z Karlovarského kraje.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Weiss (Kisza), 8. Zvejška (Vítek M., Weiss), 25. Daněk (Fasner, Ostřížek), 29. Wardas (Weiss), 29. Daněk (Fasner, Ostřížek), 33. Vítek M. (Fasner, Drábek), 33. Fasner (Vítek M.) – 10. Zahejský (Peksa), 21. Bálek (Mikeš, Bednář), 27. Zahejský


    Moravskoslezský kraj: Král (Váňa) – Holub (C), A. Vítek, Kisza, Blanar, Glos, Zvejška, Byrtus – Drábek, Karas (A), Fasner, Daněk, Wardas, Douda (A), Ostřížek, M. Vítek, Švančara, Weiss.
    Trenér: Jiří Raszka

    Karlovarský kraj: Psohlavec (M. Kříž) – Š. Kříž, Nešvera, Bednář, Postl, Šalamoun, Jílek – Mikeš (A), Šilhan (C), Zahejský, Bálek, Kožík, Dobřemysl, Kirschner, Poizl (A), Valuš, Zolnaj, Peksa.
    Trenér: David Šalamoun

    Rozhodčí: Grygera – Pulda, Tenkrát
    thejrc.org