Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Plzeňský kraj
9:1 (5:0, 3:0, 1:1)
Zlínský kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 17:55 • Zimní stadion Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    38:21
    Zlínský kraj právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování před brankou Plzeňského kraje se pohotovou střelou prosadil DOMINIK KOS, který tak brankáři Západočechů bere čisté konto – 9:1. Bez asistence.
     
    35:01
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté už nejsou daleko od potupné desítky. MATYÁŠ ÚBL zblízka dostal puk za záda Šimšálka a ten je zatížen už devíti góly – 9:0. Asistence: Adam Benák a Antonín Klatovský.
     
    29:36
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Odražený puk za záda soupeře doklepl MATYÁŠ JONÁK a ještě tak v samotném závěru druhé třetiny navyšuje vedení Západočechů – 8:0. Bez asistence.
     
    27:14
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Potřetí skóruje ANTONÍN KLATOVSKÝ, na hattrick tedy dosáhl už na konci druhé třetiny. Plzeňský kraj tak navyšuje svůj náskok a kráčí k vítězství nad soupeřem ze Zlína – 7:0. Asistence: Martin Černý a Matyáš Úbl.
     
    22:49
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Další puk se třepotá v síti Zlínského kraje a je to už 6:0! Adam Benák poslal puk na PETRA KOCKA, k němu si blíže povyjel brankář Šimšálek a chtěl snížit střelecký úhel. Ovšem to se mu moc nepovedlo, protože Kocek ho dokonale obelstil a kotouč je v síti. Asistence: Adam Benák.
     
    12:43
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    K odraženému puku se po střele Adama Benáka dostal na pravé straně z mírného úhlu MATYÁŠ ÚBL, jenž překvapil gólmana soupeře a pověsil touš za jeho záda – 5:0. Asistence: Adam Benák.
     
    09:56
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Krásná akce na jeden dotek a na jejím konci byl ADAM BENÁK. Ten na pravém kruhu zužitkoval přihrávku od Antonína Klatovského a nedal Šimšálkovi žádnou šanci – 4:0. Brankář Zlínského kraje tak loví kotouč ze své sítě už počtvrté. Asistence: Antonín Klatovský.
     
    07:53
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení so do pásma soupeře dostali plzeňští hokejisté, zpoza branky pak poslal Benák pas na ANTONÍNA KLATOVSKÉHO, jenž doklepl touš za záda Šimšálka – 3:0. Asistence: Adam Benák.
     
    06:53
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Souhra dvou Adamů nese ovoce. Adam Benák poslal puk pro ADAMA TRACHTU, který hned na to pálil z prostoru mezi kruhy a kotouč končí podruhé za zády Radka Šimšálka – 2:0. Asistence: Adam Benák.
     
    04:03
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Hned po tom, co domácí ubránili své oslabení, udeřili a jdou do vedení. Po návratu z trestné lavice své počínání napravil ANTONÍN KLATOVSKÝ, který prostřelil svižně Radka Šimšálka – 1:0. Asistence: Adam Benák a Jiří Kamas.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Klatovský (Benák, Kamas), 7. Trachta (Benák), 8. Klatovský (Benák), 10. Benák (Klatovský), 13. Úbl (Benák), 23. Kocek (Benák), 28. Klatovský (Černý, Úbl), 30. Jonák, 36. Úbl (Benák, Klatovský) – 39. Kos


    Plzeňský kraj: Pavlis (Oršulák) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (C) – Trachta, Jonák (A), Benák (A), Úbl, Míčka, Maxa, Křepel, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanzák
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Zlínský kraj: Šimšálek (Kaděra) – Schmied, Mikel (C), Mořkovský, Řimák (A), Sadílek (A), Wasserbauer, Dobeš – Majíček, Běták, Miklas, Kos, Nesrsta, Paták, Pláňava, Valášek, Večerka
    Trenér: Richard Šebestů

    Rozhodčí: Květoň – Hrubý, Tichý

    Diváci: 45
    bahis siteleri