Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Plzeňský kraj
9:1 (5:0, 3:0, 1:1)
Zlínský kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 17:55 • Zimní stadion Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Díky za pozornost a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:21:04)
     
    Je dobojováno. Plzeňský kraj bez větších problémů porazil ten Zlínský vysoko 9:1 a na turnaji ve skupině B tak zapisuje už druhou výhru. Naopak Zlínskému kraji se v Děčíně zatím nedaří, když nebral body ani ve druhém dnešním duelu.
     
    Konec zápasu.
     
    44:43
    Běží už poslední vteřiny zápasu a hráči Plzeňského kraje už mohou pomalu začít slavit vysoké vítězství.
     
    43:57
    Hezká kombinace Západočechů, na levé straně zakončil Petr Kocek, ale dobrý zákrok vytasil Radek Šimšálek.
     
    43:11
    Zlínský kraj je v plném počtu.
     
    43:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    42:22
    U puku jsou Západočeši a jdou ještě do akce před soupeřovu klec.
     
    41:11
    Vyloučení v týmu Zlínský kraj (Tadeáš Schmied – 2 min., podrážení).
     
    40:37
    Domácí už jen dohrávají zápas, nikam se neženou, ale stále se pokoušejí jít do kombinací.
     
    39:39
    Plzeňští se zase ocitli v pásmu soupeře a snaží se ještě zacílit. Desítka však na světě stále není.
     
    38:21
    Zlínský kraj právě vstřelil branku!
    Hned po vhazování před brankou Plzeňského kraje se pohotovou střelou prosadil DOMINIK KOS, který tak brankáři Západočechů bere čisté konto – 9:1. Bez asistence.
     
    37:56
    Vyloučení v týmu Zlínský kraj (Alex Nesrsta – 2 min., hákování).
     
    37:12
    David Slačík mohl jít sám na branku soupeře, ale uslyšel hvizd čárového sudího, který mu akci kazí oznámením ofsajdové pozice.
     
    36:15
    Zlínští se snaží alespoň o čestný úspěch, ale obrana Plzeňského kraje dělá vše pro to, aby svému brankáři pomohli k tomu, aby nulu na svém kontě udržel.
     
    35:01
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Hosté už nejsou daleko od potupné desítky. MATYÁŠ ÚBL zblízka dostal puk za záda Šimšálka a ten je zatížen už devíti góly – 9:0. Asistence: Adam Benák a Antonín Klatovský.
     
    34:29
    Rušno bylo před brankou Zlínského kraje, ale nakonec tuto situaci soupeř Západočechů ustál a kotouč je ve středním pásmu.
     
    33:37
    Zlínský kraj je v plném počtu.
     
    32:19
    Západočeši roztočili kolotoč před Šimšálkem a ten musel pod lapačku ukrýt puk. Následně pak raději nechal hru přerušit a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Klatovský (Benák, Kamas), 7. Trachta (Benák), 8. Klatovský (Benák), 10. Benák (Klatovský), 13. Úbl (Benák), 23. Kocek (Benák), 28. Klatovský (Černý, Úbl), 30. Jonák, 36. Úbl (Benák, Klatovský) – 39. Kos


    Plzeňský kraj: Pavlis (Oršulák) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (C) – Trachta, Jonák (A), Benák (A), Úbl, Míčka, Maxa, Křepel, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanzák
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Zlínský kraj: Šimšálek (Kaděra) – Schmied, Mikel (C), Mořkovský, Řimák (A), Sadílek (A), Wasserbauer, Dobeš – Majíček, Běták, Miklas, Kos, Nesrsta, Paták, Pláňava, Valášek, Večerka
    Trenér: Richard Šebestů

    Rozhodčí: Květoň – Hrubý, Tichý

    Diváci: 45
    ocianews.com