Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Kraj Vysočina
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
Olomoucký kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 19:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    Já se s vámi loučím, přeji hezký zbytek večera a už zítra u dalších onlajnů odsud z Kalich Areny na počtenou! (20:59:26)
     
    Tohle musí Vysočinu hodně mrzet. Už už sahala po bodu, nakonec musí čekat na první bodový zisk do zítřejšího dne. Naopak Olomoučtí berou první vítězství na mistrovství.
     
    Konec zápasu.
     
    44:51
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Tohle je pro Olomoucké enormně důležitý gól pouhých devět vteřin před závěrečnou sirénou! Navíc ve vlastním oslabení. Rychlou akci z pravé strany zakončil FILIP KOUDELA a získal tak vítězství pro svůj tým. Asistence: Petr Věchet.
     
    44:31
    Olomouckým se podařilo vyhodit puk za branku soupeře. Tam si pro něj sjel Vít Macek.
     
    44:27
    Oddechový čas pro hosty.
     
    44:27
    Vyloučení v týmu Olomoucký kraj (David Hejcman – 2 min., hákování).
     
    43:27
    Marek Mozr vyhodil kotouč ze středního pásma do bezpečí a zamířil na střídačku. Hráči z Vysočiny se tak pokoušejí o další rozehrávku.
     
    42:51
    Ve středním pásmu nasměroval svůj tým do akce Radim Mrtka.
     
    42:00
    Až příliš troufale nahodil kotouč na branku Šimon Katolický. Olomoučtí tak měli cestu k puku víceméně volnou.
     
    41:21
    Průnik do útoku vzal na sebe Adam Dobřecký. Puk ale držel příliš dlouho, čímž z toho žádná vážnější akce nevzešla.
     
    40:44
    Olomoučtí důrazně bojují za vlastní branku. Také to přineslo ovoce v podobě výpadu Adama Fehéra. Toho ale dokázala zpacifikovat obrana z Vysočiny.
     
    40:24
    Na puku jsou opět hráči z Vysočiny, kteří se snaží o další průnik. Výsledkem je ale další ofsajd.
     
    40:10
    Domácí v plném počtu.
     
    39:27
    Chvilkový atak ze strany Olomouckých týmy Vysočiny přečkal víceméně v klidu, načež vyhodil puk na opačný konec ledové plochy.
     
    38:22
    Týmu z Vysočiny se daří držet Olomoucké na uzdě a daleko od vlastní branky. Naopak ke střele na Žbánka se odhodlal Vít Macek. Gólman Olomouckého kraje ale proti puku včas vytáhl lapačku.
     
    38:10
    Vyloučení v týmu Kraj Vysočina (David Podroužek – 2 min., podrážení).
     
    37:04
    Hosté v plném počtu.
     
    37:04
    Kraj Vysočina právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Vít Macek poslal kotouč v mezikruží doprava na ONDŘEJE CHVÁTALA, který jej z první tvrdě umístil za Žbánkova záda, čímž také vrátil Fehéra předčasně na led. Asistence: Vít Macek.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 30. Macek (Chvátal), 38. Chvátal (Fehér) – 11. Fehér (Hejcman), 21. Věchet (Zimovčák), 45. Koudela (Věchet)


    Kraj Vysočina: Novák (Štěbeták) – Mrtka (A), Tomica (C), Podroužek, Kachlíř, Vaněček, Zmrhal, Koudela – Chvátal, Fink, Linhart, Macek (A), Suchan, Kraučuk, Teml, Přibyl, Katolický, Holejšovský.
    Trenér: Jakub Venc

    Olomoucký kraj: Žbánek (Šejba) – Voráč, Zimovčák (C), Pohanka, Nemrava, Mozr, Přidal, Březina – Pazourek, Navrátil, Hejcman, Fehér, Věchet (A), Kurial, Dobřecký, Zelinka, Hebar, Koudela.
    Trenér: Kamil Přecechtěl

    Rozhodčí: Kosnar – Kubíček, Tuháček
    thejrc.org