Ústecký kraj – Praha 1:5 (kon.) | Středočeský kraj – Karlovarský kraj 4:3 (kon.) | Liberecký kraj – Pardubický kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Plzeňský kraj 4:7 (kon.) | Královéhradecký kraj – Kraj Vysočina 1:0 (kon.) | Zlínský kraj – Jihomoravský kraj 2:7 (kon.)
Olomoucký kraj – Praha 3:8 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Karlovarský kraj 7:3 (kon.) | Ústecký kraj – Liberecký kraj 0:2 (kon.)
Středočeský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.) | Pardubický kraj – Královéhradecký kraj 5:3 (kon.) | Plzeňský kraj – Zlínský kraj 9:1 (kon.)
Kraj Vysočina – Olomoucký kraj 2:3 (kon.) | Jihomoravský kraj – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.)
konec
Jihomoravský kraj
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Moravskoslezský kraj
Čtvrtek 20.01.2022, 19:30Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    31:00
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Ou tak to je škoda pro Jižní Moravu... MATĚJ WEISS hned z první akce po snížení využil svého důrazu na brankovišti a dostal puk až za bezmocného Martina Fajmona. Je to opět o dva góly – 3:1!. Asistence: Jan Ostřížek a Adam Daněk.
     
    30:49
    Jihomoravský kraj právě vstřelil branku!
    Je sníženo a nutno říci, že po velmi pohledné akci! Jihomoravané se hnali do přečíslení OLIVER VOLF měl sice ještě možnost kombinovat do prázdné, nakonec si však kotouč srovnal, zamířlil a krásně vypálil. Volf potvrzuje že má střeleckou a svým 4. gólem ve dvou zápasech vrací svůj tým do hry. Asistence: Filip Šebela.
     
    22:19
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    "Hosté" v modrém odskakují na rozdíl dvou branek! Bezprostředně po vhazování se do puku opřel MATĚJ WEISS, překvapil brankáře soupeře a dává gól. 2:0, tohle je důležitá branka pro Moravskoslezský kraj. Asistence: Alex Drábek.
     
    06:49
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    A je to 1:0! ALEX DRÁBEK vystihl rozehrávku soupeře, sjel si do mezikruží, nikým nehlídán mohl zamířit, vypálil a krásně skóruje do levého růžku! Asistence: Alex Vítek.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 31. Volf (Šebela) – 7. Drábek (Alex Vítek), 23. Weiss (Drábek), 31. Weiss (Ostřížek, Daněk)


    Jihomoravský kraj: Fajmon (Hradil) – Vyhlídal, M. Mátl, Rous, Hubáček, Starý, Ruml, Veselý – Kubín, Šulo, Šichtař, L. Mátl, Hamák, Brabenec, Čada, Janák, Šebela, Volf
    Trenér: Jiří Janák

    Moravskoslezský kraj: Král (Váňa) – Holub, Byrtus, Blanar, A. Vítek, Zvejška, Kizsa, Glos – Ostřížek, Barna, Švančara, Douda, M. Vítek, Drábek, Fasner, Karas, Wardas, Weiss
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Grygera – Janda, Kouřil
    ocianews.com