Třinec – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 5:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 21.01.2022, 18:00 • ROCKNET Aréna, Chomutov • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Tomáš PLEKANEC - 5:3
     
    59:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Máme tu hattrick. TOMÁŠ PLEKANEC od levého mantinelu obranného pásma svého mužstva poslal puk lobem směrem hostující bránu a kotouč si do ní našel cestu.
    Bez asistence.
    55:23 Tomáš PLEKANEC - 4:3
     
    55:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jak je důležité míti v týmu Tomáše. Baránek místo střely zvolil přihrávku do levého kruhu, kde si puk zpracoval TOMÁŠ PLEKANEC a poté zamířil přesně do vzdálenějšího horního růžku českobudějovické branky. Lépe to snad trefit ani nešlo.
    Asistence: Marek Baránek a Miroslav Indrák.
    44:49 Michal VONDRKA - 3:3
     
    44:49
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. MICHAL VONDRKA dostal přesný pas před bránu Kladna od Gulaše, stačilo mu v podstatě jen předložil svou hokejku, od které se kotouč odrazil do volné části domácí svatyně.
    Asistence: Milan Gulaš a Lukáš Pech.
    37:59 Martin KADLEC - 3:2
     
    37:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MARTIN KADLEC se dokázal zbavit obránce Bindulise, najel před brankáře, který se mu snažil hokejkou vypíchnout puk, ale to se mu nepovedlo, kladenský borec dokázal zakončit pod břevno jeho svatyně.
    Asistence: Miroslav Indrák a Jiří Ticháček.
    26:21 Tomáš PLEKANEC - 2:2
     
    26:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ PLEKANEC sebral na obranné modré kotouč protihráči, najížděl sám na brankáře a toho překonal střelou mezi betony. Kladno tak dotahuje dvougólové manko a začínáme od začátku.
    Bez asistence.
    12:27 Adam KUBÍK - 1:2
     
    12:27
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno tuhle přesilovku využívá a snižuje. Plekanec zůstal na levé straně úplně volný, ale neukvapil se se střelou, počkal si a pak místo střely přihrál do pravého kruhu, kde stál ADAM KUBÍK, jenž zamířil do odkryté brány Motoru. Plekance je třeba pochválit za zachování chladné hlavy.
    Asistence: Tomáš Plekanec a Marek Baránek.
    06:26 Jiří ONDRÁČEK - 0:2
     
    06:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A České Budějovice rychle vedou o dva góly. Tentokrát pálil od levého kruhu JIŘÍ ONDRÁČEK, jeho střelu tečoval ještě Kehar a puk skončil za bezmocným Bowem, jenž nestihl na směr dráhy kotouče reagovat.
    Asistence: Jakub Valský a Petr Šenkeřík.
    05:42 Václav KARABÁČEK - 0:1
     
    05:42
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté jdou do vedení trošku laciným gólem. VÁCLAV KARABÁČEK střílel od pravého mantinelu na bránu a kotouč prošel zřejmě mezi betony Bowa až do sítě. Sám střelec byl poměrně překvapen, neboť tohle nebyla gólová střela.
    Asistence: Martin Hanzl a Jan Piskáček.
    Marken.cz

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 13. A. Kubík (Plekanec, Baránek), 27. Plekanec, 38. M. Kadlec (M. Indrák, Ticháček), 56. Plekanec (Baránek, M. Indrák), 60. Plekanec – 6. Karabáček (M. Hanzl, Piskáček), 7. J. Ondráček (Valský, Šenkeřík), 45. Vondrka (Gulaš, Pech)


    Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Kehar, Baránek, K. Wood, Ticháček, Babka, J. Suchánek (A), Funk – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Pytlík, Zikmund, Melka – M. Kadlec, Filip, Martin Procházka – Kristo, M. Indrák, M. Beran.
    Trenér: D. Čermák.

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Štencel, Vráblík, Bindulis, Percy, Šenkeřík, Piskáček (A), Bučko – Vondrka, Pech (A), Z. Doležal – Abdul, J. Novotný, Gulaš (C) – J. Ondráček, Koláček, Valský – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček.
    Trenér: P. Martinec.

    Rozhodčí: Šindel, Kika – Lederer, Gerát

    Diváci: 1000
    thejrc.org