Třinec – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC Olomouc
Pátek 21.01.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 57. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:07
    Příliš mnoho hráčů Olomouce na ledě – tzn. hráči Mory byli na ledě dokonce v sedmi, protože Konrád byl na střídačce. Druhé vyloučení tohoto typu v utkání odsedí Lukáš Kucsera (OLO).
     
    24:13
    Vyloučen první třinecký hráč a Vladimír Dravecký (TRI) se velmi diví. Měl hůl zaháknutou pod Strapáčovu paži a tahal ji ven. Olomouckému útočníkovi samozřejmě nevadilo, že je hákován. Hosté si zahrají první početní výhodu.
     
    21:52
    Navrátil se natahoval po puku před Mazancem, kde byl zcela sám. Hra je ale přerušená proto, že Olomoučtí v tu chvíli hráli v šesti. Na trestnou zamířil odpykat menší trest pro hráčskou lavici právě Jakub Navrátil (OLO). První přesilovku v zápase bude mít Třinec.
     
    18:48
    Je z toho drobná rozmíška ve střední třetině a vyloučení na obou stranách. Vykázán je Marko Daňo (TRI) a Lukáš Nahodil (OLO), oba za hrubost dostali dvě minuty. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 23. P. Vrána (Marcinko, Martin Růžička), 47. Chmielewski (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 60. Marcinko – 6. Strapáč (Ondrušek, Škůrek)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Daňo – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Hrňa, Marcinko, Chmielewski.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, Dujsík, Řezníček, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), Kucsera – Kusko, J. Knotek (A), Klimek – Olesz, Navrátil, Bambula – Strapáč, Nahodil, Michal Kunc – Burian.
    Trenér: Jan Tomajko – Zdeněk Moták

    Rozhodčí: O. Hejduk, M. Sýkora – Ganger, Klouček

    Diváci: 1 000
    thejrc.org