Třinec – Olomouc 3:1 (kon.) | K. Vary – Plzeň 5:4 (kon.) | Kladno – Motor ČB 5:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC Olomouc
Pátek 21.01.2022, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 57. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Tomáš MARCINKO - 3:1
     
    59:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Obrovská šance před Mazancovou brankou! Kundrátek dokázal zablokovat puk před Krejčím. Kotouč se nakonec dostal k TOMÁŠI MARCINKOVI, který od vlastní střídačky trefil prázdnou olomouckou branku. Bez asistence. Stav utkání 3:1.
    46:59 Aron CHMIELEWSKI - 2:1
     
    46:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    David Musil ze středního pásma poslal puk do útočného pásma na bratry Kovařčíkovy a přes ně puk směřoval do předbrankového prostoru na ARONA CHMIELEWSKÉHO. Třinecký forvard si zpracoval puk a po kličce poslal kotouč do horních pater Konrádovy branky. Asistence: Ondřej Kovařčík, Michal Kovařčík. Stav utkání 2:1.
    22:05 Petr VRÁNA - 1:1
     
    22:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům netrvalo dlouho a přesilovou hru využili. Růžička z levého kruhu poslal puk dolů na Marcinka, který od brankoviště nabil PETRU VRÁNOVI číhajícímu na slotu. Jeho střelu z první Konrád nezachytil, Vrána trefil horní patra olomoucké branky. Asistence: Tomáš Marcinko, Martin Růžička. Stav utkání 1:1.
    05:19 Petr STRAPÁČ - 0:1
     
    05:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ondrušek s pukem na holi postupoval z vlastní třetiny až do útočného pásma, dal puk na levou stranu, odkud PETR STRAPÁČ přihrával do předbrankového prostoru na najíždějícího Navrátila, ale do puku vložil hůl Dravecký. Mazanec neměl šanci zareagovat. Asistence: Jiří Ondrušek, David Škůrek. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 23. P. Vrána (Marcinko, Martin Růžička), 47. Chmielewski (O. Kovařčík, M. Kovařčík), 60. Marcinko – 6. Strapáč (Ondrušek, Škůrek)


    HC Oceláři Třinec: Marek Mazanec (Kacetl) – Marinčin, M. Doudera, Kundrátek, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), Daňo – O. Kovařčík, M. Kovařčík, A. Nestrašil – Dravecký (A), Miloš Roman, Hrehorčák – Hrňa, Marcinko, Chmielewski.
    Trenér: Václav Varaďa

    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Ondrušek (C), T. Černý, Švrček, Dujsík, Řezníček, Škůrek – J. Káňa, David Krejčí (A), Kucsera – Kusko, J. Knotek (A), Klimek – Olesz, Navrátil, Bambula – Strapáč, Nahodil, Michal Kunc – Burian.
    Trenér: Jan Tomajko – Zdeněk Moták

    Rozhodčí: O. Hejduk, M. Sýkora – Ganger, Klouček

    Diváci: 1 000
    thejrc.org