K. Vary – Pardubice 1:5 (kon.) | Liberec – HC Litvínov 2:4 (kon.) | Havířov – Kometa Brno 5:6 (po pr.)
Motor ČB – Jihlava 3:5 (kon.) | Vítkovice – Sparta 2:4 (kon.) | Třinec – Zlín 9:0 (kon.)
po prodl.
AZ Havířov
5:6 (1:1, 2:0, 2:4 - 0:1)
HC Kometa Brno
Pátek 21.01.2022, 17:00 • Gascontrol Aréna, Havířov • DHL Extraliga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    63:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno přesilovku využívá hned po buly, když Patrik Fajmon našel na levém kruhu IVA SEDLÁČKA, jenž poslal puk od hroní tyče do sítě. Asistence: Patrik Fajmon a Eduard Šalé.
     
    57:25
    Havířov právě vstřelil branku!
    JAKUB PLEVKA po Makovcově přihrávce jel sám na Schnattingera, byl faulován, ale zvládl v pádu zakončit a dostal puk za Schnattingerova záda. Asistence Pavel Makovec.
     
    56:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    FILIP BYČKOV šikovně tečoval Bílkovo nahození a snižuje na rozdíl jediné branky. Asistence: Adam Kremnický a Petr Kubíček.
     
    51:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno už má dvoubrankový náskok, protože Malý nahrál před branku, kdy stál EDUARD ŠALÉ, jenž poslal puk na Nowakovu vyrážečku. Asistence: Jakub Malý a Ivo Sedláček.
     
    46:40
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostávají do vedení, když SEBASTIAN BARTES vystřelil z pravého kruhu, Nowak sice puk chytil, ale propadl mu výstrojí. Asistence: Patrik Fajmon a Matěj Bělohlav.
     
    45:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jan Sedláček vypálil od modré, Nowak puk vyrazil levým betonem, ale tam byl připraven IVO SEDLÁČEK, který jej poslal pod horní tyč. Asistence: Jan Sedláček a Eduard Šalé.
     
    42:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno přesilovku využívá, když EDUARD ŠALÉ projel do útočného pásma a poslal puk mezi Nowakovými betony do branky. Asistence: Jan Sedláček a Ivo Sedláček.
     
    28:41
    Havířov právě vstřelil branku!
    ADAM ŠPAČEK zakončil pěknou kombinaci s Makovcem a Plevkou nekompromisní ranou do levého horního růžku Schnattingerovi branky. Asistence: Jakub Plevka a Pavel Makovec.
     
    23:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při signalizovaném trestu pro jednoho z brněnských hráčů se prosadil FABIEN KOČÍ, který se dostal před Schnattingera a překonal jej bekhendovým blafákem. Asistence: Jan Fědor a Denis Bárta.
     
    16:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté vyrovnávají po pohledné akci, kterou zakončil šikovnou tečí JAKUB MALÝ. Asistence: Eduard Šalé a Jan Holemý.
     
    00:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hned první útok a střela na branku končí gólem. DAVID PASTOR překvapil střelou z mezikruží Schnattingera. Asistence: Filip Byčkov a Denis Bárta.
    Marken.cz

    Petr Miklas

    Vít Káňa

    Branky a nahrávky: 1. Pastor (Byčkov, Bárta), 24. Kočí (Fědor, Bárta), 29. Špaček (Plevka, Makovec), 57. Byčkov (Kremnický, Kubíček), 58. Plevka (Makovec) – 17. Malý (Šalé, Holemý), 43. Šalé (Sedláček J., Sedláček I.), 46. Sedláček I. (Sedláček J., Šalé), 47. Bartes (Fajmon, Bělohlav), 52. Šalé (Malý, Sedláček I.), 64. Sedláček I. (Fajmon, Šalé)


    AZ Havířov: Nowak (Hamrozi) – Kremnický, Bílek, Kubíček "A", Zavřel, Fědor, Kočí "A" – Plevka, Horváth, Pastor, Makovec, Valach, Becher, Pavlačka, Byčkov "C", Špaček, Hledík, Bárta
    Trenér: Urbánek

    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý, Ulbricht, Sedláček J. "C", Svoboda – Horký, Bartes "A", Hrnčíř, Šalé, Sedláček I., Bělohlav, Malý, Pigl, Otava, Nesvatba, Harmim
    Trenér: Zachrla

    Rozhodčí: Šutara, Blaha – Gančarčík, Vengřín
    thejrc.org