Buffalo – Dallas 4:5 (kon.) | Philadelphia – Columbus 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 6:4 (kon.)
Boston – Washington 4:3 (kon.) | Nashville – Winnipeg 5:2 (kon.) | Edmonton – Florida 0:6 (kon.)
Los Angeles – Colorado 1:4 (kon.) | Vegas – Montreal 4:3 (po pr.) | Seattle – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
5:2 (3:0, 1:1, 1:1)
Winnipeg Jets
Pátek 21.01.2022, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Tanner JEANNOT - 5:2
     
    59:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Granlund zblokoval střelu Connora a díky tomu se následně domácí dostali do útoku, kde Sissons poslal puk TANNERU JEANNOTOVI, jenž už poslal puk do opuštěné klece Winnipegu. Asistence. Colton Sissons, Mikael Granlund.
    40:25 Mark SCHEIFELE - 4:2
     
    40:25
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets hned v úvodu třetí třetiny snižují na rozdíl dvou branek, když Morrisey dostal přihrávku na modrou čáru a jeho následnou střelu Saros jen vyrazil vedle sebe, kde byl připravený MARK SCHEIFELE, jenž už kotouč doklepl do brány Nashvillu. Asistence. Josh Morrissey, Andrew Copp.
    32:22 Luke KUNIN - 4:1
     
    32:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté na sérii ubráněných oslabení odpovídají nejlepším možným způsobem, když se kotouč dostal na modrou čáru k Tennynsonovi, jenž ihned poslal puk směrem na hostující bránu, kde jej ještě před Hellebuyckem tečoval LUKE KUNIN, a vrátil tak domácím jejich trojbrankové vedení. Asistence: Matt Tennyson, Ryan Johansen.
    26:41 Pierre-Luc DUBOIS - 3:1
     
    26:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets využívají dvojnásobnou přesilovou hru! Domácí brankář je nakonec překonán svým vlastním hráčem, protože Connor nahrál puk na brankovou čáru PIERRU-LUCOVI DUBOISOVI, jenž přihrával křižně na Scheifeleho, ale o ležícího hráče Nashvillu se puk odrazil do domácí klece. Asistence: Kyler Connor, Josh Morrisey.
    17:35 Ryan JOHANSEN - 3:0
     
    17:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators se až nyní vymanili z menšího tlaku Winnipegu a následně šli do protiútoku, kde nakonec Kunin nahrál na pravou stranu Josimu, který poté posunul puk za sebe na RYANA JOHANSENA, jehož následná střela prošla Hellebuyckovi pod jeho betony. Asistence: Roman Josi.
    11:49 Mikael GRANLUND - 2:0
     
    11:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predátoři odskakují na rozdíl dvou branek, když Josi posunul od mantinelu puk do pravého kruhu MIKAELU GRANLUNDOVI, jenž svou střelu otřel o bránícího Pionka, od kterého se puk odrazil přesně mezi betony Hellebuycka, jenž byl proti této změně směru bezmocný. Asistence: Roman Josi, Alexandr Carrier.
    04:43 Eeli TOLVANEN - 1:0
     
    04:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators se ujímají vedení! Tomasino poslal puk na modrou čáru Benningovi, který nad ničím nepřemýšlel a nahodil kotouč na bránu Winnipegu, kde byl EELI TOLVANEN, jenž nejdříve tečoval kotouč do tyče, ale poté se hned dostal k dorážce, která už skončila za zády Hellebuycka. Asistence: Matt Benning, Philip Tomasino.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Tolvanen (Benning, Tomasino), 12. Mikael Granlund (Josi, A. Carrier), 18. Johansen (Josi), 33. Kunin (Johansen), 60. Jeannot (Sissons, Mikael Granlund) – 27. Dubois (Connor, Morrissey), 41. Scheifele (Morrissey, Copp)


    Nashville Predators: Saros (Rittich) – A. Carrier, Josi, Benning, Borowiecki, Ekholm – F. Forsberg, Mikael Granlund, Duchene – Cousins, Johansen, Kunin – Trenin, Sissons, Jeannot – Tolvanen, McCarron, Tomasino.
    Trenér: John Hynes

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Comrie) – Morrissey, DeMelo, Samberg, Pionk, Stanley, N. Schmidt – Copp, P. Stastny, Scheifele – Connor, Dubois, Perfetti – Harkins, Lowry, Poganski – Vesalainen, Toninato, J. Svečnikov.
    Trenér: Dave Lowry

    Rozhodčí: McIsaac, Pollock – Knorr, McPherson

    Diváci: 17 159
    thejrc.org