Liberecký kraj – Praha 5:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 3:6 (kon.) | Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 5:4 (kon.)
Zlínský kraj – Středočeský kraj 2:8 (kon.) | Olomoucký kraj – Pardubický kraj 1:3 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 1:1 (kon.)
Praha – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:5 (kon.) | Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Zlínský kraj 9:4 (kon.) | Ústecký kraj – Olomoucký kraj 4:6 (kon.) | Středočeský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Pardubický kraj – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihomoravský kraj 4:1 (kon.)
konec
Liberecký kraj
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Hlavní město Praha
Pátek 21.01.2022, 09:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    První utkání dnešního dne je u konce. Po dosti vyrovnaném turnaji se raduje liberecký výběr, jemuž vyšel zcela jednoznačně úvod první třetiny a díky tomu bere už třetí vítězství na tomto turnaji. Naopak Pražané museli zkousnout první porážku. (10:29:57)
     
    Konec zápasu.
     
    44:34
    Liberečtí ještě v posledních vteřinách operují před Tvrzníkem.
     
    43:57
    Liberecký kraj právě vstřelil branku!
    Liberecký tým pojišťuje své vedení v tomto utkání! Přechodovou akci z pravé strany dokázal proměnit ve vstřelený gól přímo k tyči IMRICH MAXIN. Asistence: Jakub Seidl.
     
    43:17
    David Rozsíval na modré čáře nepřešel přes Rachůnka. I tak se ale Liberečtí dostali k zakončení, které zlikvidoval připravený Tvrzník.
     
    42:28
    Od mantinelu vyzkoušel Bogačovu pozornost David Hrubý. Liberecký gólman ale zavčasu vyrazil kotouč svými betony.
     
    41:33
    Proti Tomáši Poletínovi si počínala liberecká obrana precizně. Stejně tak ale na druhé straně Pražané proti Dominiku Krajdlovi.
     
    40:44
    Imrich Maxin prohrál rychlostní souboj o kotouč s Matějem Rachůnkem. Liberečtí se tak museli vrátit do středního pásma, odkud se snaží probít zpět dopředu.
     
    40:13
    Bartovičovu střelu od modré tentokrát zablokoval David Krčál.
     
    38:58
    David Rozsíval vypíchl kotouč jednomu z pražských obránců. K zakončení se dostal Adrien Bartovič, nicméně Tobiáš Tvrzník v poslední chvíli uzamkl prostor u své levé tyče.
     
    38:26
    Hosté v plném počtu.
     
    38:03
    Do útočného pásma se sám dostal David Krčál, který z mezikruží poslal rychlý kotouč na Bogače. Liberecký gólman ovšem dokázal kotouč vyrazit svými betony.
     
    37:07
    Liberečtí převzali kotouč za vlastní bránou. Následně se v levém kruhu odhodlal k zakončení Imrich Maxin. Gólman pražského výběru ale pohotově reagoval svými betony.
     
    36:32
    Pražskému týmu se podařilo vyhodit kotouč až k Bogačovi, kde se také snaží bojovat o pozici.
     
    36:26
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Artur Matějovský – 2 min., napadení).
     
    36:09
    Ze závaru před Bogačovou brankou vyjel jako vítěz Šimon Bělohorský.
     
    35:11
    Pražský tým se nadále snaží držet v útočné třetině. Jejich snahu ale sráží nepřesnost v přihrávkách i v případném zakončování.
     
    34:03
    Opět Artur Matějovský, který tentokrát prošel s kotoučem do útoku. Jeho tým se ale nemůže odhodlat ke střeleckému zakončení.
     
    33:15
    Velká šance Davida Rozsívala, proti které se blýskl svým zákrokem gólman Pražanů Tvrzník.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Plosová (Maxin), 4. Bělohorský (Rozsíval, Bartovič), 6. Bartovič (Bělohorský), 18. Krajdl (Sanejstr, Šťástka), 44. Maxin (Seidl) – 15. Kucharčík (Tichý), 21. Labuzík


    Liberecký kraj: Bogač (Kanca O.) – Vápeník (A), Seidl, Hrouda, Ehrenberger (A), Kanca M., Stromský – Maxin, Krajdl, Choma, Bajer, Rozsíval, Šťástka, Bělohorský, Sanejstr, Bartovič (C), Kytka, Plosová.
    Trenér: Vojtěch Fiala

    Hlavní město Praha: Tvrzník (Höhlig) – Cichoň, Malínek, Štefík, Labuzík, Pšenička, Houdek, Rachůnek – Poletín, Krčál (C), Matějovský, Kucharčík, Hlinka, Hrubý, Novotný, Halfar, Topol, Tichý.
    Trenér: Jiří Kročák

    Rozhodčí: Domský – Beneš, Satran
    thejrc.org