Liberecký kraj – Praha 5:2 (kon.) | Jihočeský kraj – Karlovarský kraj 3:6 (kon.) | Královéhradecký kraj – Ústecký kraj 5:4 (kon.)
Zlínský kraj – Středočeský kraj 2:8 (kon.) | Olomoucký kraj – Pardubický kraj 1:3 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Plzeňský kraj 1:1 (kon.)
Praha – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Karlovarský kraj – Jihomoravský kraj 4:5 (kon.) | Liberecký kraj – Královéhradecký kraj 6:2 (kon.)
Jihočeský kraj – Zlínský kraj 9:4 (kon.) | Ústecký kraj – Olomoucký kraj 4:6 (kon.) | Středočeský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Pardubický kraj – Kraj Vysočina 2:2 (kon.) | Plzeňský kraj – Jihomoravský kraj 4:1 (kon.)
konec
Ústecký kraj
4:6 (1:1, 0:3, 3:2)
Olomoucký kraj
Pátek 21.01.2022, 17:45 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina A
Partner:
     
    44:36
    V dost možná poslední šanci utkání se objevil Barnabáš Novák. Ten ale i přes svou razanci nedokázal překonat brankáře Žbánka, jenž se činil svou lapačkou.
     
    42:51
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústečtí přeci jen ještě dramatizují dnešní utkání! Tvrdou bombu od kapitána JINDŘÍCHA KOKYKHO totiž nedokázal zachytit brankář Žbánek, a to i přes velkou snahu 4-6! Asistence: David Döring.
     
    40:31
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    O výsledku utkání je pravděpodobně definitivně rozhodnuto! Po chybě ústeckých se totiž k puku dostal opět PETR VĚCHET, který svým přesným zakončením střílí další branku olomouckých 3-6! Bez asistence.
     
    37:05
    Vyloučení v týmu Olomoucký kraj (Navrátil – 2 min., hrubost).
     
    36:26
    Po přečíslení se nakonec dostal ke střele Dostál, který ale trefil tváří tvář brankáři Žbánkovi pouze jeho betony. Následuje tedy vhazování v útočném pásmu.
     
    34:28
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Skóre se v krátkém časovém úseku opět mění, ovšem tentokrát na stranu Olomouckých. Do dobré pozice se dostal ADAM FÉHER, jenž se trefil přesně nad lapačku brankáře Skleničky 3-5! Asistence: Petr Věchet.
     
    33:33
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Hráči Ústeckého kraje již jsou na dostřel pouhé branky! Po pěkném zpracování dokázal VÁCLAV RAICHL překonat brankáře svou skrytou střelou, a to přímo do horního rohu branky 3-4! Asistence:
     
    30:30
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústečtí ihned zpočátku třetí třetiny korigují skóre! Do samostatného úniku se dostal VÁCLAV RAICHL , jenž zamířil přesně mezi betony brankáře Žbánka 2-4! Bez asistence.
     
    29:22
    Zakončení Přidala nebylo nebezpečné, především díky malé razanci. Vše tedy s přehledem jistil brankář Žbánek. Následně se ale strhla mela po napadení Lukáše Dostála, z čehož plyne vyloučení na dvě minuty.
     
    27:10
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Další branka pro výběr Kamila Přecechtěla znamená další tvrdou sprchu pro ústecké. Střela TOMÁŠE NAVRÁTILA totiž zapadla přesně za záda brankáře Skleničky, jenž tak počtvrté kapituluje 1-4! Asistence: Adam Fehér, Petr Věchet.
     
    25:45
    Teď už byli hráči v bílých dresech opravdu blízko branky, ovšem střelu Peroutky dokázal skoro na brankové čáře zastavit Nemrava, jenž se tedy činil velmi důležitým zákrokem pro svůj celek.
     
    24:32
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Olomoučtí opět přidávají branku, i přesto, že aktuálně nebyli lepším týmem. Po rychlém výpadu do útočného pásma si puk přebral FILIP ZIMOVČÁK, který trefil přesně horní roh soupeřovi svatyně 1-3! Asistence: Petr Věchet.
     
    21:23
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Havlín – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:07
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Hráči Olomouckého kraje se z ničeho nic prosazují, a proto tedy jsou ve vedení! Po pěkném prohození do útočného pásma se dostal do střely TOMÁŠ NAVRÁTIL, jenž dokázal bekhendem pohotově překonat brankáře Skleničku 1-2! Asistence: Petr Věchet, Filip Zimovčák.
     
    14:18
    Ústecký kraj právě vstřelil branku!
    Ústečtí se po začátku své zvýšené aktivity, zaslouženě prosazují. Po pěkném průniku do útočné třetiny si puk přebral JONÁŠ BEDNAŘÍK, jenž zamířil přesně pod lapačku brankáře Žbánka 1-1! Asistence: Marek Peroutka.
     
    12:29
    Olomoucký kraj právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Po rychlém kontru do útočného pásma se na puk dostal PETR VĚCHET, který dokázal zakončit přesně nad rameno brankáře Skleničky 0-1! Asistence: Filip Zimovčák.
     
    07:30
    Obrovskou šanci aktuálně spálil Pazourek, jenž se vyřítil do samostatného úniku, ovšem puk mu na poslední chvíli sjel z hole. Brankář Sklenička tak nakonec ani nemusel zasahovat.
     
    06:20
    Vyloučení v týmu Ústecký kraj (Pokorný – 2 min., napadení).
     
    02:33
    Daniel Hejcman si teď sjel ze středního pásma až do útočného, kde se pokusil o zajímavé bekhendové zakončení zpoza mezikruží. Brankář Sklenička zareagoval ale velmi rychle a připsal si fantastický zákrok lapačkou.

    Adam Sedlák

    Branky a nahrávky: 15. Bednařík (Peroutka), 31. Raichl, 34. Raichl, 43. Koky (Döring) – 13. Věchet (Zimovčák), 19. Navrátil (Věchet, Zimovčák), 25. Zimovčák (Věchet), 28. Navrátil (Fehér, Věchet), 35. Féher (Věchet), 41. Věchet


    Ústecký kraj: Sklenička (Trejbal) – Hynek, Havlín, Pokorný, Winkelhöfer, Malcovský – Koky (C), Vaněk, Döring – Bednařík, Nastoupil, Čermák – Hendrych, Čihař (A), Raichl (A) – Novák, Dostál, Peroutka.
    Trenér: Martin Nosek

    Olomoucký kraj: Žbánek (Sejba) – Voráč, Zimovčák (C), Pohanka, Nemrava, Mozr, Přidal, Březina – Pazourek, Navrátil, Hejcman – Fehér, Věchet (A), Kurial – Dobřecký, Zelinka, Hebar – Koudelka.
    Trenér: Kamil Přecechtěl

    Rozhodčí: Grigera – Goran, Štěpánek
    thejrc.org