Swarovski Tirol – Aalborg 2:2 (kon.) | Olomouc – Trnava 3:2 (kon.)
konec
WSG Swarovski Tirol
2:2 (0:1)
Aalborg BK
Pátek 21.01.2022, 16:00 • Ta' Qali National Stadium • Tipsport Malta Cup
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (17:58:06)
     
    Zápas v rámci Tipsport Malta Cupu mezi týmy WSG Swarovski Tirol a Aalborg BK vítěze nepoznal, skončil nerozhodným výsledkem 2:2.

    Po prvním poločase měl blíže k zisku tří bodů dánský favorit, když jediný gól úvodního vstřelil Iver Fossum. Hráči rakouského mužstva ovšem ve druhé půli dokonali obrat zásluhou tref střídajících Markuse Wallnera a Giacoma Vrioniho. Svěřenci kouče Würtze nakonec urvali alespoň bod, v 88. minutě upravil na konečných 2:2 Milan Makarić, který se trefil hlavou po centru z volného přímého kopu.

    Oba celky získaly na turnaji svůj první bod. Své působení na Maltě zakončí Tirol zápasem proti olomoucké Sigmě, Aalborg se utká se slovenskou Trnavou. Obě utkání jsou na programu v pondělí.
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3.
     
    90
    Konec zápasu.
    88. Milan MAKARIĆ - 2:2
     
    88
    Aalborg právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl! Po faulu tyrolského hráče u levé lajny se kopal volný přímý kop. Parádní kroucený centr si našel MILAN MAKARIĆ kousek za malým vápnem, hlavou zakončil neomylně k pravé tyči.
     
    87
    Aalborg moc času na odpověď nemá. Po prvním poločase měl nakročeno k zisku tří bodů, zatímco nyní to vypadá, že odejde s nulou.
    85. Giacomo VRIONI - 2:1
     
    85
    Swarovski Tirol právě vstřelil branku!
    Exekuce se chopil sám faulovaný GIACOMO VRIONI a poradil s velkým přehledem. V průběhu běhu přibrzdil, aby zkontroloval pohyb gólmana a míč poslal na střed brány, zatímco Hansen se vydal k pravé tyči.
    84. Hlavní rozhodčí nařídil po faulu na Vrioniho pokutový kop
     
    84
    Bude se kopat penalta! Do vápna dostal polovysoký balón Albánec Vrioni, který si jej zpracoval na prsa, načež jej jeden ze soupeřů nedovoleným způsobem stáhl za dres k zemi.
     
    83
    Tlak rakouského mužstva nabírá na obrátkách. Po kličce na střed pálil Stumberger k pravé tyči, tu jen o pár čísel minul.
     
    82
    Tirol zvládl přesunout kombinaci na polovinu soupeře. Smith zkusil obloučkem za obranu najít Felixe Kerbera, ještě před ním ovšem zakročil obránce.
     
    81
    Obranné povinnosti si splnil Valentino Müller. Protihráče udržel na zádech a pod tlakem hrál na jistotou malou domů k brankáři.
     
    80
    Rozehrávku soupeře vystihl Dominik Stumberger a po pravé lajně okamžitě vyslal do protiútoku Ranachera, jehož rána z úhlu proletěla vedle brány.
     
    79
    Ale ani Aalborg určitě není spokojený s remízou, neboť do zápasu vstupoval v roli favorita. Kombinaci přenesl na útočnou polovinu.
     
    78
    Fotbalisté Tirolu jsou nabuzení a věří si i na vítězství. Na centr od levé lajny si naskočil Giacomo Vrioni, Hansen slabou hlavičku zvládl zachytit.
     
    77
    Tomicovi jako by jeden z protihráčů dal za vyučenou za to, jak si povodil defenzivu Aalborgu. Rakušan ve vzdušném souboji inkasoval nepříjemný úder loktem do hlavy.
    75. Markus WALLNER - 1:1

    Milan Huppert

    Branky: 75. Wallner, 85. Vrioni (pen.) – 21. Fossum, 88. Makarić

    Karty:   44. Behounek (SWL)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 2:6. Rohy: 5:3.
    WSG Swarovski Tirol: Ožegović – Koch (C) (46. Wallner), Behounek, Bacher, Schulz (35. Smith) – Ranacher, Ogrinec (46. Stumberger), Naschberger (46. Müller), Tomic – Blume (46. Kerber), Sabitzer (46. Vrioni).
    Náhradníci: Oswald, Schermer, Andric, Stumberger, Smith, Müller, Ranacher, Skrbo, Kerber, Vrioni, Wallner.

    Trenér: Thomas Silberberger

    Aalborg BK: Hansen – Granli (46. Ross), Thelander (61. Ferreira), Hagelskjaer (61. Prijović) – Pallesen (61. Hannesbo), Prip (46. Rufo), Højholt (46. Christensen), Fossum (61. Trajkovski), Ahlmann (46. Børsting) – Kusk (61. Makarić), Hogh (46. Prica) (74. Ementa).
    Náhradníci: Ross, Ferreira, Prijović, Hannesbo, Trajkovski, Christensen, Rufo, Børsting, Makarić, Prica, Ementa.

    Trenér: Rasmus Würtz
    thejrc.org