Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
po prodl.
Detroit Red Wings
4:5 (1:1, 2:2, 1:1 - 0:1)
Dallas Stars
Sobota 22.01.2022, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:51 Roope HINTZ - 4:5
     
    62:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars získávají druhý bod! Rychlou kombinaci po ose Robertson, Klingberg, Pavelski zakončil před bránou čekající ROOPE HINTZ, který usměrnil puk do odkryté poloviny branky a rozhodl o vítězi tohoto zápasu! Asistence: Joe Pavelski, John Klingberg – 4:5!
    58:57 Jason ROBERTSON - 4:4
     
    58:57
    Dallas právě vstřelil branku!
    VYROVNÁNO! Vypadá to, že utkání půjde do prodloužení. Po přihrávce z pravého rohu se opřel do střely Hintz, k odraženému kotouči od DeKeysera se dostal JASON ROBERTSON a nečekanou a prudkou střelou vyrovnal na 4:4! Asistence: Joe Pavelski, Roope Hintz.
    53:46 Tyler BERTUZZI - 4:3
     
    53:46
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilovou hru! TYLER BERTUZZI hledal od levé tyče na druhé straně Larkina, místo toho našel nohy ležícího Lindella v brankovišti, od kterých se puk odrazil do branky Dallasu! Asistence: Lucas Raymond, Moritz Seider – 4:3!
    38:47 Esa LINDELL - 3:3
     
    38:47
    Dallas právě vstřelil branku!
    V Detroitu je znovu vyrovnáno. Brankář Nedeljkovic znovu neměl štěstí, přihrávka ESY LINDELLA od levého mantinelu projela kolem hole Hintze i betonu domácího gólmana až do branky! Asistence: Joe Pavelski, Jason Robertson – 3:3!
    29:16 Dylan LARKIN - 3:2
     
    29:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Fantastická jízda kapitána Detroitu! DYLAN LARKIN se rozjel z vlastního pásma, projel kolem dvou hráčů až před Holtbyho a přesnou forhendovou střelou pod horní tyč poslal svůj celek do vedení 3:2!
    27:34 Pius SUTER - 2:2
     
    27:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Po nepovedené střelecké příležitosti na jedné straně přišla odpověď na druhé, Hronek poslal puk do jízdy Bertuzzimu, ten zavezl puk středem do útočného pásma, přihrávkou do leva dal trochu prostoru PIUSOVI SUTEROVI, který rychlou střelou zápěstím pod lapačku pokořil brankáře Holtbyho! Asistence: Tyler Bertuzzi, Filip Hronek – 2:2!
    25:50 Joel KIVIRANTA - 1:2
     
    25:50
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas přesilovku nevyužil, ale prosadil se z následného tlaku. JOEL KIVIRANTA vystřelil z otočky z pravého kruhu, Radulov dobře zaclonil před Nedeljkovicem a gólmanovi Detroitu propadl puk kolem lapačky do branky! Asistence: Miro Heiskanen, Esa Lindell – 1:2!
    12:26 Robby FABBRI - 1:1
     
    12:26
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to bylo bleskové! Bertuzzi našel od pravého mantinelu před brankou ROBBYHO FABBRIHO, který zamíchal před Holtbym s pukem a následnou střelou nedal brankáři Dallasu šanci na úspěšný zákrok! Asistence: Tyler Bertuzzi – 1:1!
    12:03 Ryan SUTER - 0:1
     
    12:03
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Nahození Heiskanena vyrazil Nedeljkovic do levého rohu, odkud překvapivě vystřelil RYAN SUTER a střelou těsně nad ledem procedil puk nad betonem a rukou domácího gólmana! Asistence: Miro Heiskanen, Tyler Seguin – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 13. Fabbri (Bertuzzi), 28. P. Suter (Bertuzzi, Hronek), 30. Dylan Larkin, 54. Bertuzzi (L. Raymond, Seider) – 13. R. Suter (M. Heiskanen, Seguin), 26. Kiviranta (M. Heiskanen, Lindell), 39. Lindell (Pavelski, J. Robertson), 59. J. Robertson (Pavelski, Hintz), 63. Hintz (Pavelski, J. Klingberg)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (Pickard) – Seider, DeKeyser (A), G. Lindström, Leddy, M. Staal (A), Hronek – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Naměstnikov – Bertuzzi, P. Suter, Fabbri – Erne, M. Rasmussen, Zadina – Gagner, Veleno, Givani Smith.
    Trenér: Blashill.

    Dallas Stars: Holtby (Oettinger) – M. Heiskanen (A), R. Suter, J. Klingberg (A), Lindell, Hakanpää, Hanley – Pavelski, Hintz, J. Robertson – Gurjanov, Seguin, Jamie Benn (C) – Glendening, Faksa, M. Raffl – Kiviranta, Peterson, A. Radulov.
    Trenér: Bowness.

    Rozhodčí: Rooney, MacDougall – Cormier, Mills.

    Diváci: 18522
    thejrc.org