Carolina – NY Rangers 6:3 (kon.) | Columbus – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Detroit – Dallas 4:5 (po pr.)
NY Islanders – Arizona 4:0 (kon.) | Chicago – Minnesota 1:5 (kon.) | Vancouver – Florida 1:2 (1:2 po s.n.)
Anaheim – Tampa 5:1 (kon.) | Seattle – St. Louis 0:5 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 6:3 (kon.)
Boston – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
New York Islanders
4:0 (2:0, 0:0, 2:0)
Arizona Coyotes
Sobota 22.01.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    49:59 Brock NELSON - 4:0
     
    49:59
    Islanders právě vstřelili branku!
    Skórují ale domácí! Josh Bailey zavezl puk do útočného pásma z pravého křídla. Tam nahrál Anthonymu Beauvillierovi, jenž se protáhl před branku a ještě situaci vylepšoval přihrávkou na BROCKA NELSONA. Ten byl zezadu přistrčen Crousem a kotouč dovezl za brankovou čáru v pádu. Rozhodčí ale ukazují, že se jedná o regulérní gól – 4:0. Asistence: Anthony Beauvillier a Josh Bailey.
    41:22 Brock NELSON - 3:0
     
    41:22
    Islanders právě vstřelili branku!
    Propadnutí hostí ve středním pásmu bylo potrestáno! Ostrované se dostali do přečíslení 2 na 1, které vyřešil BROCK NELSON samostatně. Zvolil střelu z pravé strany na bližší tyčku a zamířil nad lapačku brankáře Wedgewooda. Asistence: Josh Bailey a Adam Pelech.
    16:49 Austin CZARNIK - 2:0
     
    16:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují po krásné akci už na 2:0! Skvěle to udělal nejprve Mathew Barzal, který si zpoza branky vykroužil na levou stranu útočného pásma. Poté adresoval křižný pas Scottovi Mayfieldovi, jenž tentokrát střelu z pravého kruhu jen naznačil. Místo ní poslal přihrávku na vzdálenější tyčku, kde puk uklidil do prázdné klece AUSTIN CZARNIK – 2:0. Asistence: Anders Lee a Scott Mayfield.
    13:51 Scott MAYFIELD - 1:0
     
    13:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí se ujímají vedení! Po vyhraném buly a několika přihrávkách se kotouč dostal ke SCOTTOVI MAYFIELDOVI. Obránce Ostrovanů s ním udělal pár krůčků dopředu, vypálil z vrcholu pravého kruhu a puk i díky dobré cloně Anderse Leeho zapadl za záda brankáře Wedgewooda. Asistence: Adam Pelech a Mathew Barzal.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 14. Mayfield (Pelech, Barzal), 17. Czarnik (A. Lee, Mayfield), 42. Nelson (Bailey, Pelech), 50. Nelson (Beauvillier, Bailey)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Mayfield, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Salo – Parise, Barzal, A. Lee (C) – Bailey (A), Nelson, Beauvillier – Wahlstrom, Pageau, Czarnik – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Trotz

    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Strälman, J. Moser, Ljubuškin, Chychrun (A) – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Johan Larsson, Crouse – Ch. Fischer, Riley Nash, Ladd (A) – L. Eriksson, Galchenyuk, L. O'Brien.
    Trenér: Tourigny

    Rozhodčí: Kozari, Morton – Daisy, Pancich

    Diváci: 17 255
    bahis siteleri