Kadaň – Slavia 0:5 (kont.)
konec
HC Olomouc
8:1 (2:0, 3:0, 3:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 22.01.2022, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Konec zápasu. (14:14:29)
     
    58:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Střelecky se dnes prosadil i útočník JAKUB NAJMAN, který využil asistence Adama Kalmana a zvýšil náskok Olomouce na 8:1!
     
    52:17
    Zatímco domácí střílejí góly, hosté plní trestnou lavici. Pátým potrestaným je Matěj Juráň, kterého čeká dvouminutový odpočinek za sekání.
     
    50:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Neuplynulo ani půl minuty a tým trenéra Křivohlávka se dočkal sedmého gólu. Čtvrtý bod v zápase si připsal Jakub Belan, který asistoval DOMINIKU JEŘÁBKOVI – 7:1! Druhá asistence: Adam Kalman.
     
    50:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci našli rychlou odpověď na úvodní trefu Vsetína. Šestý gól do soupeřovy sítě zajistil obránce MATĚJ NĚMEC! Asistence: Vojtěch Neoral – 6:1!
     
    49:32
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Vsetínská přesilovka trvala jen osm sekund, protože velmi rychle ji ukončil JAKUB FROLO! Asistence: Adam Koláček, Matěj Juráň – 5:1!
     
    49:24
    První přesilovku si zahrají také Valaši. Na dvě minuty za napadení byl vyloučen Vojtěch Neoral.
     
    47:35
    Vsetín toto čtvrté oslabení přežil bez inkasované branky.
     
    45:33
    Jeden trest nestačí. Vsetínští znovu hráli v šesti a budou za to pykat. Dvouminutový trest odsedí Ondřej Vaněk.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    38:03
    V závěru druhé třetiny si domácí zahrají přesilovou hru, protože v přesile byli na chvíli Vsetínští. Rozhodčí si všimli většího počtu hráčů na ledě a rozhodli se trestat. Na lavici hanby za příliš mnoho hráčů na ledě usedl Adam Raušer.
     
    34:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovku už Hanáci využili. O pátý gól ve vsetínské síti se postaral mladý obránce ŠTĚPÁN KALMAN. Svůj třetí bod v utkání si připsali Tristan Konobejl a Jakub Belan – 5:0!
     
    33:55
    Další přesilovka pro Olomouc. Na trestnou lavici putoval za nedovolené bránění vsetínský Adam Kotrla. Opět to je dvouminutový trest.
     
    30:40
    Vsetín první oslabení přežil bez inkasovaného gólu.
     
    28:39
    Další šance na vstřelení gólu pro Olomouc. Domácí si zahrají první přesilovou hru, poté co byl na dvě minuty za sekání vyloučen vsetínský obránce Tomáš Herman.
     
    27:26
    Trenéři Vsetína sáhli ke změně v brance. Víta Čadu nahradil mezi tyčemi Martin Konečný.
     
    27:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Stejná dvojice jako u třetí branky měla prsty ve čtvrté trefě. Gól si opět připsal JAKUB BELAN a svou druhou asistenci v utkání také Tristan Konobejl – 4:0! Druhou asistenci si připsal Dominik Jeřábek.
     
    24:19
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Dorostenci Mory zvyšují svůj náskok. Po asistenci Tristana Konobejla skóroval JAKUB BELAN! Druhou asistenci si připsal Viktor Šulgan – 3:0!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    13:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci vedou už o dva góly! Druhým úspěšným střelcem se stal NICOLAS ŠLAHORA! Asistence: Matej Golais – 2:0!
     
    07:12
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí Mora jde do vedení! Po asistenci Vojtěcha Neorala se gólově prosadil VIKTOR ŠULGAN – 1:0! Druhou asistenci si připsal Matěj Němec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Němec, Šlahora (A), Vrána, Kalman, Galvas – Šulgan, Šenk, Kučera, Najman, Jeřábek, Konobejl, Neoral, Golais, Belan (A).
    Trenér: Křivohlávek.

    VHK ROBE Vsetín: Čada (Konečný) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček (A), Juráň (C), Vaněk, Kovář, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Dědek.

    Rozhodčí: Šmíd – Bezděk, Šobáň.
     

    Olomouc nyní prožívá snové období. Od poslední prohry, kterou utržili 18. listopadu proti zlínským Beranům, vyhráli již dvanáctkrát v řadě. Hanáci se s 55 body osamostatnili na čele tabulky, nad druhým Přerovem mají pohodlný náskok 11 bodů.


    Vsetín je na tom přesně opačně. Z posledních 15 zápasů se radovali pouze dvakrát. S 20 body jim patří 5. příčka, avšak na poslední Havířov mají náskok pouhý bod. Valaši se také mohou "pochlubit" nejhorší obranou ve skupině, ve 27 kláních obdrželi už 115 branek.


    Poslední zápas


    V posledním kole Olomouc zavítala do Šumperku. Domácí šli sice do vedení, Hanáci ale díky dvěma zásahům Tristana Konobejla dokázali otočit. Nakonec se radovali z výhry 3:1. Dva body si připsali za asistence také Tomáš Galvas a Adam Drábek.


    Valaši se vydali na led druhého celku tabulky, přerovských Zubrů. Vyrovnané utkání rozhodli až v posledních 10 minutách Přerované třemi slepenými zásahy, po výhře 7:4 si tak připsali tři body.


    Vzájemná utkání


    Oba celky se spolu střetli již třikrát. Poprvé se radoval domácí Vsetín po výhře 5:2. Další dva souboje už ovládli Kohouti 4:2 a 3:2.

     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! V rámci 9. kola skupiny E o účast v play-off se dnes proti sobě postaví HC Olomouc a VHK ROBE Vsetín. Úvodní buly bude vhozeno v 17:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 8. Šulgan (Neoral, Němec), 14. Šlahora (Golais), 25. Belan (Konobejl, Šulgan), 28. Belan (Konobejl, Jeřábek), 35. Kalman (Konobejl, Belan), 51. Němec (Neoral), 51. Jeřábek (Belan, Kalman), 59. Najman (Kalman) – 50. Frolo (Koláček, Juráň)


    HC Olomouc: Frgál (Čerbák) – Drábek (C), Němec, Šlahora (A), Vrána, Kalman, Galvas – Šulgan, Šenk, Kučera, Najman, Jeřábek, Konobejl, Neoral, Golais, Belan (A).
    Trenér: Křivohlávek.

    VHK ROBE Vsetín: Čada (28. Konečný) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček (A), Juráň (C), Vaněk, Kovář, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Dědek.

    Rozhodčí: Šmíd – Bezděk, Šobáň.

    Diváci: 51
    bahis siteleri