Pardubický kraj – Ústecký kraj 0:4 (kon.) | Plzeňský kraj – Středočeský kraj 5:1 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
Zlínský kraj – Karlovarský kraj 4:2 (kon.) | Olomoucký kraj – Liberecký kraj 0:10 (kon.) | Moravskoslezský kraj – Jihočeský kraj 3:3 (kon.)
Ústecký kraj – Kraj Vysočina 3:5 (kon.) | Středočeský kraj – Jihomoravský kraj 3:2 (kon.) | Praha – Pardubický kraj 4:0 (kon.)
Karlovarský kraj – Plzeňský kraj 3:5 (kon.) | Královéhradecký kraj – Olomoucký kraj 5:3 (kon.) | Zlínský kraj – Moravskoslezský kraj 2:2 (kon.)
Kraj Vysočina – Liberecký kraj 1:2 (kon.) | Jihomoravský kraj – Jihočeský kraj 2:1 (kon.)
konec
Plzeňský kraj
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Středočeský kraj
Sobota 22.01.2022, 09:00 • Zimní stadion, Děčín • Mládežnické MČR krajských výběrů • Skupina B
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (10:27:59)
     
    Je konec! Plzeňský kraj přidal v poslední třetině ještě jednu branku a může se radovat ze zaslouženého vítězství! Mužem duelu byl bezpochyby David Slačík, jenž se o jednu branku sám postaral a dvě připravil.
     
    Konec zápasu.
     
    44:29
    Západočeši se ještě drželi v útočném pásmu, ale nepřesnou přihrávkou jejich snaha skončila. O poslední akci zápasu se tak mohou postarat jejich soci.
     
    44:00
    Minuta do konce duelu!
     
    43:05
    Oršulák se rozhodl pomoci svým spoluhráčům s rozehrávkou, avšak jeho tým se daleko nedostal.
     
    42:26
    Zápas se nám víceméně už je dohrává, nyní mají puk na svých hokek´jkách hráči v bílých dresech.
     
    41:28
    Tři na dva se nyní vydali Středočeši, ale Lukáš Burger to vzal s kotoučem jen k mantinelu. Přesto musel o pár vteřin později Oršulák do rozkleku.
     
    40:49
    Martin Škaloud si vzal oddechový čas, ale je otázkou, jestli je jeho tým schopný s tímto duelem něco udělat. Zatím to totiž spíše vypadá, že ne.
     
    40:01
    Karel Macháček vyslal celkem tvrdou ránu od modré, která navíc byla ještě tečována směrem nahoru. Oršulák si ale poradil, když vyrazil kotouč před sebe.
     
    39:24
    Jenže hokejisté v modrých dresech jsou v této třetině úplně ale úplně bezzubí. Jejich soupeři se v pohodě brání a z tohoto duelu už body nepustí.
     
    38:57
    Petr Kocek ještě zastavil puk v útočném pásmu a nahodil ho dále po mantinelu. Tam jej už získal Středočeský kraj, který se ještě pokusí zaútočit.
     
    38:12
    Gólman Středočechů musel být znovu v akci, avšak místečko u své tyčky žádné nenechal. O několik sekund později musel čelit ještě ráně z dálky.
     
    37:25
    Západočeši to nyní nemysleli vůbec špatně, ale Slačík na kotouč o kousek nedosáhl. Jinak klidně mohl slavit hattrick!
     
    36:53
    Hra je nyní přerušena po zákroku Oršuláka, po jeho pravé ruce se bude vhazovat.
     
    35:36
    Tuláček má za sebou další zákrok, Plzeňský kraj navíc nadále může kombinovat v útočném pásmu.
     
    34:59
    Do konce utkání nám chybí posledních deset minut! Jeden z hráčů v bílém dresu sice udělal chybu, ale Oršuák vykopl svůj beton dostatečně daleko a zasáhl.
     
    34:14
    Plzeňský kraj bez větších problémů ustál další atak soupeře a dnes si jde pro celkem snadnou výhru.
     
    32:37
    Plzeňský kraj právě vstřelil branku!
    Máme zde další přerušení, tentokrát za to ale může branka Západočechů! Antonín Klatovský našel volného ADAMA BENÁKA, který si jakožto kapitán dnes připisuje první trefu do černého. Asistence: Antonín Klatovský a Adam Trachta.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 5. Hanzák (Slačík), 13. Jonák (Dyk, Slačík), 21. Slačík (Dyk, Jonák), 25. Klatovský (Fousek, Benák), 33. Benák (Klatovský, Trachta) – 26. Hanyš (Růžička)


    Plzeňský kraj: Oršulák (Pavlis) – Kocek, Lučan, Kamas, Fousek, Reisnecker, Mašek, Černý (A) – Trachta, Jonák (A). Benák (C), Úbl, Míčka, Klatovský, Hodaň, Slačík, Dyk, Hanák.
    Trenér: Tomáš Pejchar

    Středočeský kraj: Tuláček (Moustafa) – Dvořák, Pelikán, Tetiva, Hora, Macháček, Šilhavý – Poustecký, Přibyl, Lev, Hanyš, Holoubek, Hájek, Kurka, Burger, Trefil, Růžička, Kristek (C).
    Trenér: Martin Škaloud

    Rozhodčí: Grygera – Cícha, Tichý
    thejrc.org