New Jersey – Carolina 7:4 (kon.) | NY Rangers – Arizona 7:3 (kon.) | NY Islanders – Toronto 1:3 (kon.)
Colorado – Montreal 3:2 (po pr.) | Washington – Ottawa 3:2 (po pr.) | Nashville – Detroit 4:1 (kon.)
Minnesota – Chicago 4:3 (po pr.) | Edmonton – Calgary 5:3 (kon.) | San Jose – Tampa 1:7 (kon.)
Pittsburgh – Winnipeg 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
New York Rangers
7:3 (1:2, 4:1, 2:0)
Arizona Coyotes
Neděle 23.01.2022, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:06 Chris KREIDER - 7:3
     
    50:06
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hattrick je na světě! Nahození Adama Foxe Scott Wedgewood vyrazil jen před sebe, kde si puk pro sebe shrábl CHRIS KREIDER, jenž následně zkompletoval hattrick. Asistence: Adam Fox a Artěmij Panarin.
    41:33 Jacob TROUBA - 6:3
     
    41:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí střílí šestou branku! Od modré čáry se dnes už snad popáté napřáhl JACOB TROUBA, jehož tvrdá rána skončila za zády Karla Vejmelky, který zde nebude mít čisté svědomí. Asistence: K'Andre Miller a Ryan Strome.
    38:42 Chris KREIDER - 5:3
     
    38:42
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Mika Zibanejad se dostal do útočného pásma, kde byl jeho pas následně zblokován, ale kotouč se odrazil k volnému CHRISU KREIDEROVI, který se opět z bezprostřední blízkosti nemýlil. Asistence: Bez asistence.
    36:33 Artěmij PANARIN - 4:3
     
    36:33
    Rangers právě vstřelili branku!
    Neskutečná smršť domácích! Adam Fox si na modré čáře přihrál s ARTĚMIJEM PANARINEM, který si počkal na vhodný moment, kdy vypálit, což se mu povedlo na jedničku. Před clonu Chrise Kreidera skončil puk za zády Karla Vejmelky. Asistence: Adam Fox a Mika Zibanejad.
    35:26 Julien GAUTHIER - 3:3
     
    35:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    A už je vyrovnáno! Střelu Kevina Rooneyho Karel Vejmelka jen vyrazil na dotírajícího Drydena Hunta, který sice ještě neuspěl, ale následně kotouč do sítě doklepl JULIEN GAUTHIER. Asistence: Dryden Hunt a Kevin Rooney.
    31:30 Chris KREIDER - 2:3
     
    31:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí střílí branku při vlastním oslabení! Mika Zibanejad předvedl neskutečnou kličku proti dvěma hráčům, když následně předal puk doprava. Tam stál Jacob Trouba, který nadvakrát propasíroval puk na hůl CHRISE KREIDERA, který se v pozicích před bránou mýlí jen málokdy. Asistence: Jacob Trouba a Mika Zibanejad.
    27:03 Clayton KELLER - 1:3
     
    27:03
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté střílí šťastnou branku! Jacob Trouba trefil při vyhození jen čárového rozhodčího, díky kterému se do šance dostal CLAYTON KELLER, jehož ránu Igor Šesťorkin sice zbrzdil, avšak kotouč se došoural pár centimetrů za brankovou čáru. Asistence: Nick Schmaltz a Travis Boyd.
    06:58 Andrew LADD - 1:2
     
    06:58
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté si berou vedení zpět! Christian Fischer si všiml před bránou volného ANDREWA LADDA, který kotouč z první trefil přesně mezi betony Igora Šesťorkina. Asistence: Christian Fischer a Riley Nash.
    03:15 Jacob TROUBA - 1:1
     
    03:15
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí rychle odpovídají! Mika Zibanejad po vyhraném buly přiťukl kotouč na modrou čáru, odkud vypálil JACOB TROUBA, jehož střelu Karel Vejmelka viděl příliš pozdě. Asistence: Mika Zibanejad a Chris Kreider.
    02:29 Liam O'BRIEN - 0:1
     
    02:29
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté jdou po aktivním vstupu do zápasu do vedení! Nahození Shaynea Gostisbehera tečoval Loui Eriksson, kvůli kterému Igor Šesťorkin kotouč jen vyrazil před volného LIAMA O'BRIENA, který střílel do prázdné brány. Asistence: Loui Eriksson a Shayne Gostisbehere.

    Tomáš Němčík

    Branky a nahrávky: 4. Trouba (Zibanejad, Kreider), 32. Kreider (Trouba, Zibanejad), 36. J. Gauthier (Dryden Hunt, K. Rooney), 37. Panarin (A. Fox, Zibanejad), 39. Kreider, 42. Trouba (K'A. Miller, R. Strome), 51. Kreider (A. Fox, Panarin) – 3. L. O'Brien (L. Eriksson, Gostisbehere), 7. Ladd (Ch. Fischer, Riley Nash), 28. Keller (N. Schmaltz, T. Boyd)


    New York Rangers: Šesťorkin (A. Georgijev) – R. Lindgren, A. Fox, K'A. Miller, Trouba, Nemeth, B. Schneider – Kreider (A), Zibanejad, Dryden Hunt – Panarin (A), R. Strome, Goodrow (A) – Lafreniere, Chytil, J. Gauthier – K. Rooney, Reaves, McKegg.
    Trenér: Gerard Gallant

    Arizona Coyotes: K. Vejmelka (42. Wedgewood) – Gostisbehere, J. Moser, Strälman, Chychrun (A), Ljubuškin, Capobianco – Crouse, Johan Larsson, Kessel – Keller (A), T. Boyd, N. Schmaltz – Ladd (A), Riley Nash, Ch. Fischer – L. O'Brien, Galchenyuk, L. Eriksson.
    Trenér: Andre Tourigny

    Rozhodčí: Nicholson, Dunning – Suchánek, Nagy

    Diváci: 17 006
    thejrc.org