Technika Brno – Přerov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 3:2 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Kobra Praha
Neděle 23.01.2022, 13:30Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    46:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Adamova družina je po vyrovnání na koni a rychle dokonala obrat! Pavel Sedláček narýsoval zpoza brány parádní pas na hůl DOMINIKA MLEJNKA, který u tyčky zachoval chladnou hlavu a z první zasunul kotouč za Ilievova záda, jenž nemohl dělat zhola nic! Asistence: Pavel Sedláček.
     
    44:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři nakonec svůj velký tlak při přesilovce využili a slaví vyrovnání! Od modré čáry vyslal ze své hole tvrdou ránu Jan Kuchta, brankář Iliev jen vyrazil puk před sebe a pohotový FILIP PÁRTL nadvakrát procedil kotouč přes Ilievovy betony! Asistence: Jan Kuchta, Jaroslav Prášek.
     
    23:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ledová sprcha pro domácí mladíky, kteří najednou prohrávají, když Kobra využila přesilovku! Jáchym Čermák nabil na modrou čáru JAKUBU CIHOŇOVI, který práskl do puku a jeho prudká rána skončila až za zády brankáře Puldy, jenž toho nejspíš moc neviděl! Asistence: Jáchym Čermák.
     
    21:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemnost pro Bruslaře, když hosté vyrovnávají na 1:1! Po vhazování vypálil Mark Jefferson Rejna, brankář Pulda ránu vyrazil před sebe, po čemž zmařil i dorážku Jakuba Svobody, ale na další dorážku VIKTORA ŠTÍPKA už neměl žádnou šanci! Asistence: Jakub Svoboda, Mark Jefferson Rejna.
     
    14:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se nakonec dočkali zasloužené odměny a vedou! Martin Zych nahrál do středního pásma Jaroslavu Práškovi, který si několikrát přiťukl kotouč s FILIP PÁRTLEM, jenž zblízka dokázal procpat puk za Ilievova záda! Asistence: Jaroslav Prášek, Martin Zych.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Pártl (Prášek, Zych), 45. Pártl (Kuchta, Prášek), 47. Mlejnek (Sedláček) – 22. Štípek (Svoboda, Rejna), 24. Cichoň (Čermák)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Kuchta, Kutlvašr, Zych, Hrbek, Vaněček – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Kravec, Bulík, Sedláček – Janko, Krejčí, Mlejnek (A)
    Trenér: Václav Adam

    HC Kobra Praha: Iliev (Kadlec) – Svach, Bečvařík, Kulinič, Menzel, Šesták, Cichoň, Červenka, Skorčík – Čermák, Štípek, Novák, Svoboda, Čečetka, Rejna, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C)
    Trenér: Milan Vrzal

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Dominik Kalina, Jan Kopecký

    Diváci: 72
    bahis siteleri