Technika Brno – Přerov 3:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kobra 3:2 (kon.) | Warriors Brno – HK MD Šumperk 2:6 (kon.)
Kralupy n. Vltavou – Ústí n/L 4:3 (po pr.)
konec
BK Havlíčkův Brod
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
HC Kobra Praha
Neděle 23.01.2022, 13:30Liga juniorů • 32. kolo
Partner:
     
    55:51
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., faul kolenem).
     
    54:27
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu).
     
    51:44
    Krásnou nahrávku před bránu dostal David Krejčí, který z mírného úhlu na levé straně tvrdě vypálil a jeho bomba zazvonila na tyčku!
     
    47:55
    Obrovská chyba Bruslařů v obranném pásmu, když se dva hráči srazili a byla z toho tutovka Kobry! Čermák přihrál úplně volnému Novákovi, který měl dost času a prostoru na zakončení, ale jeho ránu parádně shrábl do lapačky brankář Pulda!
     
    46:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Adamova družina je po vyrovnání na koni a rychle dokonala obrat! Pavel Sedláček narýsoval zpoza brány parádní pas na hůl DOMINIKA MLEJNKA, který u tyčky zachoval chladnou hlavu a z první zasunul kotouč za Ilievova záda, jenž nemohl dělat zhola nic! Asistence: Pavel Sedláček.
     
    44:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři nakonec svůj velký tlak při přesilovce využili a slaví vyrovnání! Od modré čáry vyslal ze své hole tvrdou ránu Jan Kuchta, brankář Iliev jen vyrazil puk před sebe a pohotový FILIP PÁRTL nadvakrát procedil kotouč přes Ilievovy betony! Asistence: Jan Kuchta, Jaroslav Prášek.
     
    43:15
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Menzel – 2 min., podrážení).
     
    40:20
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Bareš – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Pártl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:35
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kuchta – 2 min., hákování).
     
    37:23
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Červenka – 2 min., faul loktem).
     
    25:55
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kulinič – 2 min., faul kolenem).
     
    24:15
    Tak tohle byly tutovky Bruslařů! Pártl se po nahrávce spoluhráče objevil úplně sám před bránou, ale zblízka napálil tyčku, od níž se kotouč odrazil brankáři Ilievovi do zad, ale maskovaná opora Kobry ho nedokázala udržet pod svým tělem! Domácí se tlačili k dorážkám, jenže hrací předmět do odkryté brány ani na několik pokusů nedostrkali!
     
    23:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Ledová sprcha pro domácí mladíky, kteří najednou prohrávají, když Kobra využila přesilovku! Jáchym Čermák nabil na modrou čáru JAKUBU CIHOŇOVI, který práskl do puku a jeho prudká rána skončila až za zády brankáře Puldy, jenž toho nejspíš moc neviděl! Asistence: Jáchym Čermák.
     
    21:45
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Sedláček – 2 min., podrážení).
     
    21:33
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak to je nepříjemnost pro Bruslaře, když hosté vyrovnávají na 1:1! Po vhazování vypálil Mark Jefferson Rejna, brankář Pulda ránu vyrazil před sebe, po čemž zmařil i dorážku Jakuba Svobody, ale na další dorážku VIKTORA ŠTÍPKA už neměl žádnou šanci! Asistence: Jakub Svoboda, Mark Jefferson Rejna.
     
    21:19
    Janko s Mlejnkem pláchl obraně Kobry do přečíslení 2 na 1! Prvně jmenovaný vzal zodpovědnost na sebe a tvrdě vypálil z levého kruhu. Jeho bomba proletěla kousek nad břevnem!
     
    14:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři se nakonec dočkali zasloužené odměny a vedou! Martin Zych nahrál do středního pásma Jaroslavu Práškovi, který si několikrát přiťukl kotouč s FILIP PÁRTLEM, jenž zblízka dokázal procpat puk za Ilievova záda! Asistence: Jaroslav Prášek, Martin Zych.
     
    08:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Mlejnek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Janko – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Svoboda – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Štípek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Kobra Praha (Kulinič – 2 min., vysoká hůl + 2 min., vysoká hůl)
     
    06:34
    Další obrovská šance Bruslařů! Kotouč dostal do jízdy Bulík, jenž si najel v úniku až před bránu a zblízka vyprášil připravené Ilievovy betony!
     
    02:38
    Tak tohle byla obrovská šance! Brankář Iliev vyrazil prudkou bránu před sebe a následovaly nepříjemné dorážky! Do odkryté brány dorážel kapitán Pártl, ale napálil jen maskovanou oporu Kobry!

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 15. Pártl (Prášek, Zych), 45. Pártl (Kuchta, Prášek), 47. Mlejnek (Sedláček) – 22. Štípek (Svoboda, Rejna), 24. Cichoň (Čermák)


    BK Havlíčkův Brod: Pulda (Kukeně) – Besmák, Kuchta, Kutlvašr, Zych, Hrbek, Vaněček – Pártl (C), Prášek, Fiala (A) – Kravec, Bulík, Sedláček – Janko, Krejčí, Mlejnek (A)
    Trenér: Václav Adam

    HC Kobra Praha: Iliev (Kadlec) – Svach, Bečvařík, Kulinič, Menzel, Šesták, Cichoň, Červenka, Skorčík – Čermák, Štípek, Novák, Svoboda, Čečetka, Rejna, Borodenko, Bareš, Ribarovski (C)
    Trenér: Milan Vrzal

    Rozhodčí: Martin Matoušek – Dominik Kalina, Jan Kopecký

    Diváci: 72
    bahis siteleri