Praha – Moravskoslezský kraj 9:4 (kon.) | Liberecký kraj – Plzeňský kraj 2:7 (kon.)
konec
Hlavní město Praha
9:4 (3:4, 5:0, 1:0)
Moravskoslezský kraj
Neděle 23.01.2022, 09:00 • Kalich Arena, Litoměřice • Mládežnické MČR krajských výběrů • O 3. místo
Partner:
     
    59:43
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Max Pšenička – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Moravskoslezský kraj (Viktor Wardas – 2 min., hrubost).
     
    59:28
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Marek Štefík – 2 min., podrážení).
     
    50:42
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Takový gól musí Viktora Krále mrzet! První střelu DANIELA NOVOTNÉHO sice dokázal vyrazit, nicméně puk neměl absolutně pod kontrolou a útočník Pražanů ho za jeho zády posunul za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    41:30
    Vyloučení v týmu Moravskoslezský kraj (Jan Ostřižek – 2 min., podrážení).
     
    38:48
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Naplno se projevilo pravidlo nedáš – dostaneš a Pražané navyšují vedení už na čtyřbrankový rozdíl! DAVID KRČÁL naprosto přesně využil přečíslení dvou na jednoho a po přihrávce od Poletína přes osu naprosto přesně umístil kotouč za Králova záda. Asistence: Tomáš Poletín.
     
    38:09
    Tuhle situaci si Tobiáš Tvrzník určitě za rámeček nedá. Za sebou v brankovišti nechal zcela volný kotouč, který za jeho záda doklepl Antonín Karas. K jeho štěstí ale sudí gól neuznali kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    32:54
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Gólostroj pražského výběru se rozjíždí naplno! PETR LABUZÍK se napřáhl na modré čáře, prostřelil dvoučlennou obranu Moravskoslezských a umístil puk přesně do Královy klece. Asistence: David Krčál.
     
    32:30
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané opět navyšují své vedení! Střelu Maxe Pšeničky od modré těsně před brankovištěm tečoval směrem ke vzdálenější tyči DAVID KRČÁL. Asistence: Max Pšenička.
     
    28:12
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    DAVID KRČÁL obrací skóre opět ve prospěch pražského týmu! Odražený kotouč po Labuzíkově střele od betonů gólmana Krále dokázal s kličkou umístit za jeho záda. Asistence: Petr Labuzík.
     
    27:21
    Vyloučení v týmu Moravskoslezský kraj (Viktor Wardas – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:27
    Střídání v týmu Moravskoslezský kraj: ze hřiště odchází Jakub Váňa, přichází Viktor Král.
     
    21:19
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Krátce po vyrovnání početních sil Pražané vyrovnávají! Z pravé strany dokázal MATOUŠ KUCHARČÍK prostřelit jednoho z bránících hráčů a poslat kotouč přesně nad vyrážečku Jakuba Váni. Asistence: David Hrubý.
     
    20:01
    Střídání v týmu Hlavní město Praha: ze hřiště odchází David Höhlig, přichází Tobiáš Tvrzník.
     
    19:04
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Matouš Kucharčík – 2 min., podrážení).
     
    17:10
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Moravskoslezský celek se poprvé v utkání ujímá vedení! Z hranice pravého kruhu naprosto přesně našel volnou skulinu u bližší tyče MATĚJ VÍTEK. Bez asistence.
     
    16:06
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Ohromné drama pokračuje dalším vyrovnáním ze strany Moravskoslezského kraje! Odražený kotouč od gólmana Höhliga dokázál takřka okamžitě napasovat zpět do branky MATĚJ WEISS. Bez asistence.
     
    15:49
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Zdá se, že souboj o třetí místo bude neskutečně dramatický! Po buly v útočném pásmu se přiblížil směrem k Váňově brance DANIEL NOVOTNÝ. Asistence: David Hrubý.
     
    13:50
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! Na levém kruhu přijal přihrávku VÍTĚZSLAV GLOS, který si následně prokličkoval přes několik hráčů až k brankovišti a bekhendem umístil puk za záda Davida Höhliga. Asistence: Viktor Wardas.
     
    12:57
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražský tým se opět ujímá vedení! DANIEL NOVOTNÝ byl adresátem krásné přihrávky skoro před brankoviště a v souboji jeden na jednoho proti gólmanovi umístil bleskově kotouč k jeho levé tyči. Asistence: Matouš Kucharčík a Tomáš Malínek.
     
    06:37
    Moravskoslezský kraj právě vstřelil branku!
    Moravskoslezský tým se dostává zpátky do hry! Od modré čáry nasměroval kotouč na branku Matěj Weiss, jehož ránu přímo do brankoviště dotečoval JAKUB KISZA. Asistence: Viktor Wardas.
     
    03:33
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané jdou do vedení! Povedený nájezd DAVIDA KRČÁLA, který se dostal před Váňovu branku středem hrací plochy a z hranice brankoviště prostřelil prostor mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Poletín a Max Pšenička.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 4. Krčál (Poletín, Pšenička), 13. Novotný (Kucharčík, Malínek), 16. Novotný (Hrubý), 22. Kucharčík (Hrubý), 29. Krčál (Labuzík), 33. Krčál (Pšenička), 33. Labuzík (Krčál), 39. Krčál (Poletín), 51. Novotný – 7. Kisza (Wardas), 14. Glos (Wardas), 17. Weiss, 18. M.Vítek


    Hlavní město Praha: Höhlig (21. Tvrzník) – Labuzík, Malínek, Houdek, Štefík, Pšenička, Rachůnek, Cichoň – Novotný, Topol, Hlinka, Kucharčík, Matějovský, Hrubý, Poletín, Halfar, Krčál (C), Tichý.
    Trenér: Jiří Kročák

    Moravskoslezský kraj: Váňa (23. Král) – Blanar, Vítek A., Zvejška, Kisza, Glos, Byrtus, Holub (C) – Vítek M., Weiss, Wardas, Daněk, Fasner, Ostřížek, Drábek, Švančara, Karas, Barna.
    Trenér: Jiří Raszka

    Rozhodčí: Kosnar – Beneš, Kurtin
    thejrc.org