Zlín – Mladá Boleslav 2:7 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
4:1 (1:0, 2:1, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Úterý 25.01.2022, 17:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:33 Michal BULÍŘ - 4:1
     
    48:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jenže hosté zapomněli na zadní vrátka, MICHAL BULÍŘ ujížděl po skvělém napadání Filipa Přikryla sám na Hrachovinu z levé strany a zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Filip Přikryl.
    34:50 Ludwig BLOMSTRAND - 3:1
     
    34:50
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LUDWIG BLOMSTRAND. A rázem to je už o dvě branky! Na přihrávku Jana Schleisse od levého mantinelu si mezi kruhy sjel LUDWIG BLOMSTRAND a ranou z první překonává Hrachovinu. Asistence: Jan Schleiss a Lukáš Kaňák.
    34:20 Michal BULÍŘ - 2:1
     
    34:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MICHAL BULÍŘ. Plzeňský útočník si po skrumáži na brankovišti našel volný kotouč ve výstroji Hrachoviny a poslal ho do sítě. A domácí celek tak jde do vedení. Asistence: Filip Přikryl.
    25:34 Milan GULAŠ - 1:1
     
    25:34
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je MILAN GULAŠ. A máme vyrovnáno. Po plzeňském nedorozumění sebral kotouč Michal Vondrka a poslal jej na MILANA GULAŠE vysunutého za obranou linií. Explzeňský útočník naznačil zakončení, stáhl si puk do bekhendu a usměrnil ho mezi betony Dominika Pavláta. Asistence: Michal Vondrka a Roman Vráblík.
    04:51 Filip SUCHÝ - 1:0
     
    04:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FILIP SUCHÝ. A z ničeho nic je tu první gól! Motor si nepohlídal přečíslení indiánů tři na dva. Filip Přikryl zavezl puk do pásma, našel z druhé vlny najíždějícího si Bulíře, který parádní akci vyšperkoval pasem na Suchého mezi kruhy. A FILIP SUCHÝ z otočky prostřelil Hrachovinu. Asistence: Michal Bulíř a Filip Přikryl.
    Marken.cz

    Jiří (PLZ) Beníšek

    Branky a nahrávky: 5. F. Suchý (Bulíř, F. Přikryl), 35. Bulíř (F. Přikryl), 35. Blomstrand (Schleiss, L. Kaňák), 49. Bulíř (F. Přikryl) – 26. Gulaš (Vondrka, Vráblík)


    HC Škoda Plzeň: Pavlát (Miroslav Svoboda) – L. Kaňák, Čerešňák (A), Graňák, J. Holý, Budík, J. Kindl (C), Kremláček – Blomstrand, Kodýtek (A), Schleiss – F. Suchý, Bulíř, F. Přikryl – Dzierkals, Mertl, M. Lang – M. Marcel, G. Thorell, J. Dufek.
    Trenér: Václav Baďouček a Miloš Říha

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Šenkeřík, Piskáček, Bindulis, Percy, Štencel, Vráblík, Štich – Vondrka, Pech (A), Gulaš (C) – J. Ondráček, J. Novotný, Valský – M. Beránek, M. Hanzl, Karabáček – Chlubna, Koláček, Z. Doležal (A).
    Trenér: Patrik Martinec

    Rozhodčí: Mrkva, Pražák – Lederer, Zíka

    Diváci: 1000
    thejrc.org