NY Rangers – Los Angeles 3:2 (3:2 po s.n.) | Philadelphia – Dallas 1:3 (kon.) | Washington – Vegas 0:1 (kon.)
Boston – Anaheim 3:5 (kon.) | Minnesota – Montreal 8:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:1 (kon.)
Colorado – Chicago 2:0 (kon.)
konec
Boston Bruins
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
Anaheim Ducks
Úterý 25.01.2022, 01:08 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:28 Erik HAULA - 3:5
     
    56:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ještě není konec! Reilly dojel kotouč u levého mantinelu a zadovkou vybídl mezi kruhy k zakončení ERIKA HAULU, finský útočník zacílil nekompromisně k levé tyčce. Asistence: Mike Reilly a David Pastrňák.
    50:58 Greg PATERYN - 2:5
     
    50:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    S největší pravděpodobností je rozhodnuto! První sezónní trefu si může odškrtnout obránce GREG PATERYN, jehož dělovka z pravé strany do protějšího horního růžku skončila mimo dosah Raskovy vyrážečky. Asistence: Trevor Zegras a Rickard Rakell.
    46:12 Troy TERRY - 2:4
     
    46:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přestože byl v posledních okamžicích aktivnější Boston, tak skóruje Anaheim! Shattenkirk v protiútoku posunul kotouč na TROYE TERRYHO, navrátilec do sestavy z covid protokolu vypálil přes McAvoye nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Kevin Shattenkirk a Cam Fowler.
    35:52 Taylor HALL - 2:3
     
    35:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přesilovka využita, Bruins ještě neřekli poslední slovo! Klíčovou roli sehrál Marchand, který se neunáhlil a počkal s nahrávkou na správný okamžik. Kotouč poslal kolem betonu Gibsona na TAYLORA HALLA, centr druhé lajny neměl s posláním puku do prázdné brány žádné potíže .Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
    31:04 Ryan GETZLAF - 1:3
     
    31:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři jsou znovu vpředu o dva góly! Rakell přihrál do pravého kruhu RYANU GETZLAFOVI. Šestatřicetiletý kanadský útočník kličkou na střed vyřadil ze hry Pastrňáka a chybu neměl ani forhendový pokus k bližší tyči. Rask byl bez šance. Asistence: Rickard Rakell a Hampus Lindholm.
    27:47 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    27:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Znovuzrozený DAVID PASTRŇÁK zapisuje sedmý gól v posledních šesti zápasech! V levém kruhu si počkal na přihrávku od krajana Noska a tvrdou ránou z první do horní poloviny brány propálil marně se přesunujícího Gibsona. Asistence: Tomáš Nosek a Nick Foligno.
    21:28 Isac LUNDESTRÖM - 0:2
     
    21:28
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Pastrňák neuspěl, hosté navyšují náskok v oslabení! Bergeron ztratil stabilitu a puk věnoval Lindholmovi. Následoval pas na ISACA LUNDESTRÖMA, který tělem odmítl Pastrňáka, aby posléze ztratil kontrolu nad kotoučem, což jej nemuselo vůbec mrzet, protože překvapenému Raskovi touš propadl za brankovou čáru mezi betony. Asistence: Hampus Lindholm.
    09:59 Derek GRANT - 0:1
     
    09:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se nenechali zkrácenou přesilovou hrou rozhodit a využili ji! Lindholm posunul hru doprava na kapitána Ryana Getzlafa, který vypálil z pravé strany k protější tyči a byl to DEREK GRANT, kdo jemnou tečí dopomohl puku k cestě do sítě. Asistence: Ryan Getzlaf a Hampus Lindholm.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 28. Pastrňák (T. Nosek, N. Foligno), 36. T. Hall (B. Marchand, Bergeron), 57. Haula (M. Reilly, Pastrňák) – 10. D. Grant (Getzlaf, H. Lindholm), 22. Lundeström (H. Lindholm), 32. Getzlaf (Rakell, H. Lindholm), 47. T. Terry (Shattenkirk, Fowler), 51. Pateryn (Zegras, Rakell)


    Boston Bruins: T. Rask (Ullmark) – McAvoy (A), Vaakanainen, Carlo, M. Reilly, Clifton, Forbort – Craig Smith, Bergeron (C), B. Marchand (A) – Pastrňák, Haula, T. Hall – O. Steen, Coyle, DeBrusk – Lazar, T. Nosek, N. Foligno.
    Trenér: Bruce Cassidy

    Anaheim Ducks: J. Gibson (Dostál) – Drysdale, H. Lindholm (A), Shattenkirk, Fowler, Pateryn, Mahura – Rakell, Getzlaf (C), Zegras – T. Terry, Steel, Comtois – Silfverberg (A), Lundeström, D. Grant – B. Robinson, S. Carrick, Deslauriers.
    Trenér: Dallas Eakins

    Rozhodčí: MacDougall, L'Ecuyer – Shewchyk, Hunt

    Diváci: 17 850
    thejrc.org