NY Rangers – Los Angeles 3:2 (3:2 po s.n.) | Philadelphia – Dallas 1:3 (kon.) | Washington – Vegas 0:1 (kon.)
Boston – Anaheim 3:5 (kon.) | Minnesota – Montreal 8:2 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:1 (kon.)
Colorado – Chicago 2:0 (kon.)
konec
Calgary Flames
7:1 (3:1, 4:0, 0:0)
St. Louis Blues
Úterý 25.01.2022, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:36 Johnny GAUDREAU - 7:1
     
    39:36
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je obrovský debakl, neboť Flames jdou do vedení 7:1! Matthew Tkachuk ve středním pásmu posunul kotouč JOHNNYMU GAUDREAUOVI, který se dostal do velké šance a zakončil parádně do pravé šibenice. Asistence: Matthew Tkachuk a Nikita Zadorov.
    36:09 Adam RUŽIČKA - 6:1
     
    36:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    A je to už 6:1 a zatleskat mohou také slovenští fanoušci! Po fantastické kombinaci přihrávek Tkachuka a Gaudreaua se dostal do zakončení ADAM RUŽIČKA a nemýlil se k levé tyči. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.
    34:11 Blake COLEMAN - 5:1
     
    34:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí mužstvo vede už 5:1 a naprosto ničí svého soupeře. Mikael Backlund vypálil z pravé strany, ovšem kotouč se následně odrazil před brankoviště, kde byl pozorný BLAKE COLEMAN a dokázal jej posunout do odkryté svatyně. Asistence: Mikael Backlund a Trevor Lewis.
    23:24 Sean MONAHAN - 4:1
     
    23:24
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru a vedou už 4:1! Matthew Tkachuk si zpracoval na pravé straně puk rukou a následně našel u levého kruhu volného SEANA MONAHANA, který z první prostřelil Binningtona. Asistence: Matthew Tkachuk a Rasmus Andersson.
    15:46 Elias LINDHOLM - 3:1
     
    15:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a vede o dvě branky! Matthew Tkachuk posunul puk Johnnymu Gaudreauovi, který našel v pravém kruhu volného ELIASE LINDHOLMA a ten zakončil do pravé strany brány, kde brankáři překážel vlastní obránce. Asistence: Matthew Tkachuk a Johnny Gaudreau.
    12:46 Christopher TANEV - 2:1
     
    12:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu v první třetině a jdou do vedení 2:1! Johnny Gaudreau poslal z levé strany puk do mezikruží, kde se tak dostal ke střele CHRISTOPHER TANEV a překonal brankáře Binningtona. Asistence: Johnny Gaudreau.
    06:01 Nikita ZADOROV - 1:1
     
    06:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí ovšem do minuty hry srovnávají stav na 1:1! NIKITA ZADOROV se dostal ke kotouči v levém kruhu, kde si jej připravil a následně vypálil fantastickou ránu do pravé šibenice, kde vymetl i tu nejmenší pavučinu. Asistence: Matthew Tkachuk a Erik Gudbranson.
    05:10 Tyler BOZAK - 0:1
     
    05:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté otevírají brankový účet utkání a vedou 1:0! TYLER BOZAK dostal parádní přihrávku spoluhráče z otočky k pravé tyči, kde zakončoval do zcela prázdné svatyně. Asistence: Oskar Sundqvist a Klim Kostin.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 7. Zadorov (M. Tkachuk, Gudbranson), 13. Ch. Tanev (J. Gaudreau), 16. E. Lindholm (M. Tkachuk, J. Gaudreau), 24. Monahan (M. Tkachuk, R. Andersson), 35. Coleman (Backlund, T. Lewis), 37. Adam Ružička (M. Tkachuk, J. Gaudreau), 40. J. Gaudreau (M. Tkachuk, Zadorov) – 6. Bozak (Sundqvist, K. Kostin)


    Calgary Flames: Markström (Vladař) – R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Kylington, Gudbranson, Zadorov – M. Tkachuk (A), E. Lindholm, J. Gaudreau – Coleman, Backlund (A), Mangiapane – D. Dubé, Monahan (A), Lucic – B. Ritchie, Adam Ružička, T. Lewis.
    Trenér: Darryl Sutter

    St. Louis Blues: Binnington (41. Husso) – Parayko (A), Mikkola, Faulk, Krug, Bortuzzo, M. Scandella – Perron, R. O'Reilly (C), B. Schenn – Tarasenko (A), I. Barbašev, Bučněvič – Kyrou, R. Thomas, Saad – Sundqvist, Bozak, K. Kostin.
    Trenér: Craig Berube

    Rozhodčí: Dwyer, Markovic – Galloway, Berg

    Diváci: 9 039
    thejrc.org