Zlín – Mladá Boleslav 2:7 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (0:3, 3:1, 0:1)
Rytíři Kladno
Úterý 25.01.2022, 16:00 • ROCKNET ARÉNA (malá hala), Chomutov • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    41:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovskému hráči utekl kotouč k modré čáře, odkud se z voleje do puku opřel JAKUB ASCHENBRENNER, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Marek Daníček.
     
    38:09
    Piráti právě vstřelili branku!
    Na druhé straně krásnou střelu vyslal od modré čáry Vojtěch Čihař, jehož snažení jemně tečoval ADAM ŽIŽKA. Kotouč zapadl přesně do levé šibenice a Matěj Tuláček neměl šanci zasáhnout. Asistence: Vojtěch Čihař.
     
    37:44
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Chomutovská obrana znovu nezachytila útočníka na ose hrací plochy. PAVEL HOLUB se sám řítil na brankáře, kterému naznačil, že půjde do forhendu, ale svůj pohyb zastavil a bekhendem trefil odkrytou branku. Bez asistence.
     
    36:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští se zcela zaslouženě vrací do zápasu a už prohrávají jen o jedinou trefu! Z pravého kruhu vystřelil TOMÁŠ KOKMAN, jehož pokus byl zřejmě jemně tečován, a tak Matěj Tuláček nestihl reagovat. Asistence: Robin Vondrášek a František Hynek.
     
    25:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští využívají dvojnásobnou početní výhodu! Přesným pokusem k první tyči se prezentoval DANIEL BADINKA, jenž vypálil z pravého vrcholu kruhu. Asistence: Dominik Mišovic a František Hynek.
     
    16:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští znovu zamířili do otevřené obrany Pirátů a okamžitě navýšili své vedení! Přihrávku k pravé tyči dostal MATYÁŠ MEJTSKÝ, který svůj pokus znovu směřoval do horní poloviny branky, zatímco Alexandr Perůtka šel na led. Asistence: Pavel Holub.
     
    15:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši sehráli přesilovou hru parádně a Alexandr Perůtka neměl šanci zasáhnout. Jiří Kupčo přihrával na zadní tyčku, odkud ihned do horní poloviny zamířil VOJTĚCH ASCHENBRENNER. Domácí brankář se přemísťoval marně! Asistence: Jiří Kupčo a Jakub Lev.
     
    09:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Těžkou přihrávku dostal na modrou čáru chomutovský obránce, který puk nezpracoval. Do samostatného úniku se tak hnal JAKUB LEV, který se štěstím procedil černou gumu za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Hlaváček.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 26. Daniel Badinka (Mišovic, Hynek), 37. Kokman (Vondrášek, Hynek), 39. Žižka (Čihař) – 10. Lev (Hlaváček), 16. V. Aschenbrenner (Kupčo, Lev), 17. Mejtský (Holub), 38. Holub, 42. J. Aschenbrenner (Daníček)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Hrůza) – D. Svoboda, Záhorec, Hynek (C), Ibl, Žižka – Kokman, Dautovský, Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic (A), Daniel Badinka (A), Čihař.
    Trenér: Kamil Koláček.

    Rytíři Kladno: Tuláček (Kozlík) – J. Svoboda, Šátek, J. Aschenbrenner, Pražák, Rájek (C) – Lev, Mejtský, Daníček, Kut, Kupčo, Váňa, Petřík, Hlaváček, V. Aschenbrenner, Holub (A).
    Trenér: Jiří Kopecký.

    Rozhodčí: Červenka – Horažďovský, Zedníková
    bahis siteleri