Nitra – Poprad 4:3 (po pr.)
po prodl.
HK Nitra
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
HK Poprad
sk Úterý 25.01.2022, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Koniec zápasu. (20:26:09)
     
    64:15
    Nitra dala gól!
    Nitra po skvelom zákroku Honzíka vyrazila do prečíslenia, Holešinský prihral puk na ľavú stranu na ŠIMONA NEMCA, ktorý svojim prvým tohtosezónnym gólom rozhodol o víťazovi stretnutia. Asistencie: Adrián Holešinský.
     
    64:01
    Poprad mohol rozhodnúť kedy Svitana sa rútil s Dalhuisenom iba na brankára, strelu druhého menovaného Honzík zázračne zastavil.
     
    63:08
    Holešinský mohol rozohodnút po prihrávke od Baláža spoza bránky. Osamotený vystrelil z prvej pomedzi betóny, ktoré Tomek stihol spojiť a puk nepustil za svoj chrbát.
     
    62:26
    Hra je prerušená po tom,čo sa do seba zakliesnili Brejčák a Bajtek. Na pästnú výmenu nedošlo nakoľko obaja hráči skôr ako si rozdali údery skončili na ľade a v obkľúčení rozhodcov.
     
    61:33
    Honzík si pripisuje úspešný zákrok po strele Svitanu a hra je prerušená.
     
    60:44
    Holešinský s pukom viackrát zabrzdil v útočnom pásme, zbavil sa obrancu a nakorčuloval si s pukom pred bránku. Jeho následná bekendová strela presná nebola.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:32
    Tretia tretina sa už iba dohráva a obe mužstvá si pripíšu do tabuľky po jednom bode. Kto získa aj druhý sa dozvieme počas predĺženia alebo samostatných nájazdov.
     
    58:29
    Mlynarovičovu strelu Raskob zblokoval na ochrannú sieť.
     
    57:31
    Zakázané uvoľnenie Poprad.
     
    57:07
    Vhadzuje sa pred domácim brankárom.
     
    56:50
    Nemec prihral puk na osamoteného Tvrdoňa, ten sa skúsil preklučkovať pred Tomeka. Tesne pred zakončením mu puk vypichol jeden z hráčov hostí.
     
    55:52
    Vhadzuje sa pred Tomekom.
     
    54:55
    Obaja brankári teraz hrali krátko bez hokejom. Najskôr o ňu prišiel Honzík. Poprad to nedokázal využiť. Nitra vyrazila do brejku a po zakončení Bajteka o hokejku prišiel aj Tomek. Strela Tvrdoňa presná nebola a následne obranca Popradu vrátil hokejku svojmu brankárovi.
     
    52:32
    Vhadzuje sa pred domácim brankárom.
     
    52:28
    Domáci v plnom počte.

    Dalibor Sklár

    Branky a nahrávky: 32. Bajtek (Mezei, Raskob), 42. Tvrdoň (Bajtek), 48. Buček (Nemec), 65. Nemec (Holešinský) – 28. Mešár (Bjalončík.), 40. Svitana (Drgoň), 46. Ully (Vandas)


    HK Nitra: Honzík (O'Connor) – Mezei, Nemec, Švarný, Raskob, Rais, Vitáloš, Pánik, Varga – Buček, Baláž, Holešinský – Sýkora, Rockwood, Hrnka – Tvrdoň, Bajtek, Volko – Molnár, Múčka, Drábek
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    HK Poprad: Tomek (Todykov) – Brejčák, Drgoň, Dalhuisen, Rymsha, Ulrych, Novajovský, Hudec – Vandas, Arniel, Ully – Svitana, Mlynarovič, Bondra D. – Bjalončík, Mešár, Livingston – Bondra N., Paločko, Petráš
    Trenér: Correy Neilson

    Rozhodčí: Baluška, Rojík, Gegáň, Orolin
    thejrc.org