Litoměřice – Vsetín 1:3 (kon.) | Třebíč – Kadaň 5:0 (kont.) | Havířov – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
Slavia – Jihlava 2:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 3:4 (kon.) | Přerov – Třebíč 1:2 (po pr.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Středa 26.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:59 Matěj ZADRAŽIL - 2:3
     
    56:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Slávisté absolutně nezvládli buly v obranném pásmu a je z toho vedoucí jihlavská trefa pouhé tři minuty před koncem! Nejdříve se ihned po buly dostal ke střele Helt, následně se puk odrazil k MATĚJI ZADRAŽILOVI, který zamířil a z dobré pozice prostřelil Michajlova ranou k levé tyči! Bez asistence.
    32:43 Tomáš ČACHOTSKÝ - 2:2
     
    32:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se vrací zpět do hry díky povedenému trestnému střílení! TOMÁŠ ČACHOTSKÝ se před Michajlovem téměř zastavil, následně provedl rychlou a precizní kličku do bekhendu!
    30:32 Tomáš PŠENIČKA - 2:1
     
    30:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se vrací do vedení ve vlastním oslabení! TOMÁŠ PŠENIČKA si vzal puk ve středním pásmu, přebruslil obránce a následně po krátké bekhendové kličce zakončil přesně mezi Wolfovy betony! Asistence: Jindřich Barák.
    27:45 Richard CACHNÍN - 1:1
     
    27:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Chvilku před polovinou utkání je srovnáno! Rutar se rozjel s pukem od vlastní branky a bez většího problému se protáhl až před Michajlova, kde ještě kotouč předal RICHARDU CACHNÍNOVI, který bez váhání poslal puk přesně nad Michajlův beton! Asistence: Adam Rutar.
    06:03 Filip VLČEK - 1:0
     
    06:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Kotouč se znovu dostal k Hovorkovi, který ho tentokrát posunul k Brožovi. Ten ale nemohl střílet z první, a tak po zpracování bruslí našel křižnou přihrávkou přes osu volného FILIPA VLČKA, který puk krátce zpracoval a následně zamířil přesně pod horní tyčku přesouvajícího se Wolfa! Asistence: Jaroslav Brož a Mikuláš Hovorka.
    Marken.cz

    David Mencl

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 7. Vlček (Jaroslav Brož, Mikuláš Hovorka), 31. T. Pšenička (Barák) – 28. Cachnín (A. Rutar), 33. Čachotský (TS), 57. M. Zadražil


    HC Slavia Praha: M. Michajlov (M. Holík) – Daniel Krejčí, Veber, T. Duda, Mikuláš Hovorka, Zelingr, R. Havel, Barák – Vlček, T. Knotek, Žejdl – P. Kafka (C), Poletín (A), Kružík – J. Doležal (A), P. Machač, Jaroslav Brož – T. Pšenička, Kern, D. Soukup.
    Trenér: Jiří Veber

    HC Dukla Jihlava: A. Wolf (F. Krejčí) – L. Mareš, A. Rutar, Bilčík, Valenta, Kowalczyk, Kachyňa, Eliáš – Čachotský (A), Skořepa (C), T. Havránek – Helt, Lichanec, Illéš – Cachnín, M. Juda, Vítězslav Brož – T. Harkabus (A), M. Zadražil, F. Seman.
    Trenér: Viktor Ujčík

    Rozhodčí: Pilný, Zavřel – Hnát, Štěpánek
    thejrc.org