Ottawa – Buffalo 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:3 (kon.) | Carolina – Vegas 4:3 (po pr.)
New Jersey – Dallas 1:5 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (kon.) | Winnipeg – Florida 3:5 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (po pr.) | Seattle – Nashville 2:4 (kon.)
konec
New York Islanders
4:3 (2:2, 1:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
Středa 26.01.2022, 01:30 • UBS Arena, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:51 Zach PARISE - 4:3
     
    51:51
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí opět překlápí vedení na svou stranu! Beauvillier našel ZACHA PARISEHO, který překonává Jonese přesnou ranou pod horní tyč! Asistence: Anthony Beauvillier a Brock Nelson.
    41:30 Gerald MAYHEW - 3:3
     
    41:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Dobrý start do třetí části hosté korunují vyrovnávací trefou. Po krásné individuální akci srovnává stav GERRY MAYHEW, pro kterého jde o druhou trefu v probíhajícím ročníku. Asistence: Scott Laughton a Travis Sanheim.
    25:42 Mathew BARZAL - 3:2
     
    25:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen domácí přesilovou hru využívají a otáčejí skóre! Na konci rychlé kombinace Isalnders stál Mathew Barzal, který přesnou střelou pod horní tyč nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci! Asistence: Zach Parise a Brock Nelson.
    18:15 Anders LEE - 2:2
     
    18:15
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ještě do konce první třetiny máme srovnáno! Ve středním pásmu nakopl svůj motor Barzal, který se dokázal odpoutat od protihráčů a vytvořil přečíslení dva na jednoho. Krásnou nabídku Barzala poté s přehledem proměnil ANDERS LEE, který přesnou střelou nedal hostujícímu brankáři moc šancí na úspěch. Asistence: Mathew Barzal a Josh Bailey.
    13:37 Noah DOBSON - 1:2
     
    13:37
    Islanders právě vstřelili branku!
    Máme rychle sníženo! Tlak v útočné třetině vygradoval v nahození NOAHA DOBSONA, které zapadlo až za záda brankáře Jonese. Asistence: Zdeno Chára a Jean-Gabriel Pageau.
    12:48 Justin BRAUN - 0:2
     
    12:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují náskok! Flyers se po delší době usadili v útočné třetině a hned je z toho další branka! JUSTIN BRAUN dostal dostatek prostoru na modré čáře, odkud poslal tvrdou ránu, která nakonec i s přispěním teče zapadla za záda Sorokina. Asistence: Cam Atkinson a James van Riemsdyk.
    00:57 Claude GIROUX - 0:1
     
    00:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! CLAUDE GIROUX dobře zapracoval v pravém rohu útočného pásma a dokázal vybojovat kotouč. Hostující kapitán nad ničím nerozmýšlel a okamžitě vyzkoušel pozornost Sorokina z velkého úhlu. Domácí brankář se nechal zaskočit a lehké nahození končí za jeho zády. Asistence: Oskar Lindblom a Travis Sanheim.

    Adam Černý

    Branky a nahrávky: 14. Dobson (Chára, Pageau), 19. A. Lee (Barzal, Bailey), 26. Barzal (Parise, Nelson), 52. Parise (Beauvillier, Nelson) – 1. Giroux (Lindblom, Sanheim), 13. Braun (Atkinson, J. van Riemsdyk), 42. Mayhew (Laughton, Sanheim)


    New York Islanders: I. Sorokin (Varlamov) – Mayfield, Pelech, Dobson, Chára, Greene, Salo – Barzal, A. Lee (C), Wahlstrom – Bailey (A), Nelson, Beauvillier – Bellows, Pageau, Parise – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Trenér: Barry Trotz

    Philadelphia Flyers: M. Jones (Hart) – Braun, Provorov (A), Ristolainen, Sanheim, York, Yandle – Atkinson, Giroux (C), J. van Riemsdyk – Konecny, Laughton (A), Lindblom – Mayhew, Frost, Willman – MacEwen, J. Cates, L. Sandin.
    Trenér: Mike Yeo

    Rozhodčí: J. Hebert, G. Hebert – Brisebois, Shewchyk

    Diváci: 17 255
    thejrc.org