Ottawa – Buffalo 5:0 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:3 (kon.) | Carolina – Vegas 4:3 (po pr.)
New Jersey – Dallas 1:5 (kon.) | NY Islanders – Philadelphia 4:3 (kon.) | Winnipeg – Florida 3:5 (kon.)
Vancouver – Edmonton 2:3 (po pr.) | Seattle – Nashville 2:4 (kon.)
konec
Seattle Kraken
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
Nashville Predators
Středa 26.01.2022, 04:00 • Climate Pledge Arena, Seattle • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:51 Matt DUCHENE - 2:4
     
    55:51
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté chvíli před koncem navyšují náskok na dvě branky! Střela jednoho z hráčů šla těsně vedle branky, ovšem kotouč se odrazil zase zpátky před branku, kde stál MATT DUCHENE, který ho procedil skrze mezírku mezi brankářem a tyčkou. Asistence: Mikael Granlund.
    36:31 Mattias EKHOLM - 2:3
     
    36:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Preds otáčí zápas a poprvé jdou do vedení! MATTIAS EKHOLM měl kotouč na levé straně. Nikdo se mu nenabízel, a tak obtočil branku a o brusli Dunna ho poslal do branky. Asistence: Tanner Jeannot a Colton Sissons.
    35:15 Filip FORSBERG - 2:2
     
    35:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    Opět je srovnáno! Neskutečnou parádu teď předvedl FILIP FORSBERG! Ten si totiž přebral kotouč ve vlastní pásmu, kolem pravého mantinelu prosprintoval až na pravý kruh, zamířil na vzdálenější tyč a vymetl levý vingl! Nádherná branka Nashvillu. Bez asistence.
    32:21 Adam LARSSON - 2:1
     
    32:21
    Seattle právě vstřelil branku!
    Kraken je pět ve vedení! Yanni Gourde vypálil mizernou střelu, které ale nemusel litovat. Rychle ji totiž v pravém rohu kluziště dojel a kotouč nasměroval před branku, kde dojel ADAM LARSSON, jenž okamžitě prostřelil Sarose. Asistence: Yanni Gourde a Marcus Johansson.
    19:39 Luke KUNIN - 1:1
     
    19:39
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Jednadvacet sekund před koncem si kotouč sebral LUKE KUNIN, který ho z kruhu okamžitě poslal na vzdálenější tyč a i přes dobrý přesun Grubauera kotouč zapadl do branky. Asistence: Matthew Benning a Roman Josi.
    08:59 Jared MCCANN - 1:0
     
    08:59
    Seattle právě vstřelil branku!
    domácí otevírají skóre v přesilové hře pět na tři! JARED MCCANN si nejdříve s Giordanem vyměnili pozice, následně od něj McCann dostal přihrávku na vršek kruhu a okamžitým střeleckým pokusem z první div neroztrhl síť. Asistence: Mark Giordano a Marcus Johansson.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 9. McCann (Giordano, Marcus Johansson), 33. A. Larsson (Gourde, Marcus Johansson) – 20. Kunin (Benning, Josi), 36. F. Forsberg, 37. Ekholm (Jeannot, Sissons), 56. Duchene (Mikael Granlund)


    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – A. Larsson, Giordano, Borgen, Vince Dunn, Lauzon, H. Fleury – Jordan Eberle, McCann, Marcus Johansson – Appleton, Gourde, Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Donato – Blackwell, Sheahan, Kuhlman.
    Trenér: D. Hakstol

    Nashville Predators: Saros (Rittich) – Benning, Josi, A. Carrier, Ekholm, Tennyson, Borowiecki – Duchene, Mikael Granlund, F. Forsberg – Kunin, Johansen, Cousins – Jeannot, Sissons, Trenin – Tomasino, McCarron, Cole Smith.
    Trenér: J. Hynes

    Rozhodčí: C. Lee, G. Skiliter
    bahis siteleri