Fehérvár – Znojmo 7:1 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
7:1 (3:1, 3:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 26.01.2022, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:42
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Svoboda trestnou lavici opouští předčasně, domácí fanoušci se po další využité početní výhodě radují už posedmé! Na nohy je nyní poslal ALEX PETAN, který Kantora překonal střelou z levého kruhu ke vzdálenější tyči – 7:1! Asistence: Henrik Nilsson, István Bartalis.
     
    39:55
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    V Maďarsku se schyluje k pořádnému debaklu, domácí přesilovkou nepohrdli a zvyšují svůj náskok na pět branek! Tentokrát se o branku zasloužil JOSH ATKINSON, který z hranice znojemského pásma propálil vše, co mu stálo v cestě – 6:1! Asistence: János Hári, Alex Petan.
     
    38:23
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Se Znojmem to nevypadá vůbec dobře, Kantor inkasuje popáté! Fournier z modré čáry poslal puk na levý kruh, přesně na hokejku BRAEDENA SHAWA. Ten následně hostujícího gólmana překonal jednoduchým zakončením k bližší tyči! Asistence: Gleason Fournier, Tim Campbell.
     
    28:44
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí přetavili svou aktivitu v další gól a poprvé vedou o tři zásahy! Po Atkinsonově střele z prostoru mezi kruhy se k odraženému kotouči jako první dostal BÁLINT MAGOSI, který jej obratem uklidil za bezmocného Kantora – 4:1! Asistence: Josh Atkinson, Anže Kuralt.
     
    13:58
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka teď může hosty mrzet dvojnásob, jen krátce po jejím konci totiž opět inkasují! Dvougólový náskok svému celku vrátil ISTVÁN BARTALIS, který Kantora překonal krásnou střelou z mezikruží. Kotouč cestou do klece lízl brankovou konstrukci – 3:1! Asistence: Colin Jacobs.
     
    03:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo snižuje, divočejší úvod střetnutí jsme si snad ani nemohli přát! Orli se dostali do přečíslení dva na jednoho, přičemž Neumannovu odraženou střelu za Korankkera z pozice před pravou tyčí doklepl TOMÁŠ SVOBODA – 2:1! Asistence: Brett Neumann, David Stránský.
     
    00:44
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A dvaadvacet sekund nato přichází další zásah, Znojmo v Maďarsku prohrává už o dvě branky! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje GLEASON FOURNIER – 2:0! Asistence: István Bartalis.
     
    00:22
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Přímo hororový start pro svěřence Glena Hanlona, pouhých dvaadvacet sekund po startu jednoduchou střelou Kantora o čisté konto obral HENRIK NILSSON – 1:0! Asistence: Josh Atkinson.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Nilsson (Atkinson), 1. Fournier (Bartalis), 14. Bartalis (Jacobs), 29. Magosi (Atkinson, Kuralt), 39. Shaw (Fournier, Campbell), 40. Atkinson (Hári, Petan), 41. Petan (Nilsson, Bartalis) – 4. Svoboda (Neumann, Stránský)


    Fehérvár AV19: Tirronen (Kornakker) – Atkinson, Nilsson, Fournier, Campbell, Dahlroth, Szabó, Retfalvi – Magosi, Hári, Kuralt – Erdély, Bartalis, Petan – Shaw, Sarauer, Terbócs – Jacobs, Németh, Mihaly.
    Trenér: Kevin Constantine.

    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Tejnor, Bartko, Hrabal, Younan, Stránský, Haman – Gorčík, Prokeš, Luciani – Köver, Matuš, Eriksson – Svoboda, Kvasnica, Neumann – Oščádal.
    Trenér: Glen Hanlon.

    Rozhodčí: Fichtner, Siegel – Durmis, Konc.

    Diváci: 1 056
    bahis siteleri