Fehérvár – Znojmo 7:1 (kon.)
konec
Fehérvár AV19
7:1 (3:1, 3:0, 1:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Středa 26.01.2022, 19:15 • Ifjabb Ocskay Gábor Ice Hall • bet-at-home ICE Hockey League • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:20
    Puk po Háriho střele nebezpečně poskakoval po brankovišti, někdo z hostů ho ale na poslední chvíli zvládl vyšťouchnout mimo nebezpečí!
     
    53:44
    Svůj tým na dvě minuty oslabuje Ryan Culkin (ZNO), který byl z hrací plochy vykázán za sekání.
     
    48:25
    A pozor, máme tu další vyloučení. Na trestnou za podrážení putuje Gleason Fournier (FEH).
     
    44:48
    Colin Jacobs (FEH) a gólman Rasmus Tirronen (FEH) dostávají dvě minuty za hrubost, Dominik Tejnor (ZNO) za identický prohřešek zase hned dva menší tresty.
     
    44:48
    A pozor, celá situace přerostla v hromadnou výměnu názorů, během které si Tejnor dovolil strčit do Tirronena! Bude se vylučovat na obou stranách, a to zřejmě rovnoměrně.
     
    44:45
    Po Gorčíkově střele byla před Tirronenem k vidění pořádně chaotická skrumáž, domácí brankář ale nakonec zvládl puk dostat pod kontrolu a přerušit hru!
     
    40:42
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Svoboda trestnou lavici opouští předčasně, domácí fanoušci se po další využité početní výhodě radují už posedmé! Na nohy je nyní poslal ALEX PETAN, který Kantora překonal střelou z levého kruhu ke vzdálenější tyči – 7:1! Asistence: Henrik Nilsson, István Bartalis.
     
    39:55
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    V Maďarsku se schyluje k pořádnému debaklu, domácí přesilovkou nepohrdli a zvyšují svůj náskok na pět branek! Tentokrát se o branku zasloužil JOSH ATKINSON, který z hranice znojemského pásma propálil vše, co mu stálo v cestě – 6:1! Asistence: János Hári, Alex Petan.
     
    39:00
    Ohlášena poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:32
    Pro český tým jde situace od desíti k pěti, Tomáš Svoboda (ZNO) dostává dva menší tresty – jeden z držení a jeden za nesportovní chování.
     
    38:23
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Se Znojmem to nevypadá vůbec dobře, Kantor inkasuje popáté! Fournier z modré čáry poslal puk na levý kruh, přesně na hokejku BRAEDENA SHAWA. Ten následně hostujícího gólmana překonal jednoduchým zakončením k bližší tyči! Asistence: Gleason Fournier, Tim Campbell.
     
    35:52
    A pozor, teď měl kvalitní příležitost snížit Gorčík! Ten byl volný u pravé tyče a po zachycení přihrávky zpoza branky vystřelil, Tirronen byl ale znovu o něco rychlejší!
     
    34:40
    Atkinson to nevzdal, tentokrát se dostal do bezprostřední blízkosti brankoviště, Kantor ale jeho následné nepříjemné zakončení vytěsnil nataženým betonem!
     
    31:19
    Erdély se dostal do slibného úniku, jenže Kantorovu klec nakonec úplně minul!
     
    28:44
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Domácí přetavili svou aktivitu v další gól a poprvé vedou o tři zásahy! Po Atkinsonově střele z prostoru mezi kruhy se k odraženému kotouči jako první dostal BÁLINT MAGOSI, který jej obratem uklidil za bezmocného Kantora – 4:1! Asistence: Josh Atkinson, Anže Kuralt.
     
    20:18
    Johan Nilsson (FEH) se hned zkraje periody přesouvá na trestnou, vykázán je za podrážení.
     
    19:00
    Ohlášena poslední minuta první třetiny!
     
    13:58
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Nevyužitá přesilovka teď může hosty mrzet dvojnásob, jen krátce po jejím konci totiž opět inkasují! Dvougólový náskok svému celku vrátil ISTVÁN BARTALIS, který Kantora překonal krásnou střelou z mezikruží. Kotouč cestou do klece lízl brankovou konstrukci – 3:1! Asistence: Colin Jacobs.
     
    11:37
    Hosté si vyzkouší přesilovku, Colin Jacobs (FEH) je na dvě minuty vyloučen za nedovolené bránění.
     
    03:36
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo snižuje, divočejší úvod střetnutí jsme si snad ani nemohli přát! Orli se dostali do přečíslení dva na jednoho, přičemž Neumannovu odraženou střelu za Korankkera z pozice před pravou tyčí doklepl TOMÁŠ SVOBODA – 2:1! Asistence: Brett Neumann, David Stránský.
     
    00:44
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A dvaadvacet sekund nato přichází další zásah, Znojmo v Maďarsku prohrává už o dvě branky! Tentokrát se na střeleckou listinu zapisuje GLEASON FOURNIER – 2:0! Asistence: István Bartalis.
     
    00:22
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    Přímo hororový start pro svěřence Glena Hanlona, pouhých dvaadvacet sekund po startu jednoduchou střelou Kantora o čisté konto obral HENRIK NILSSON – 1:0! Asistence: Josh Atkinson.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 1. Nilsson (Atkinson), 1. Fournier (Bartalis), 14. Bartalis (Jacobs), 29. Magosi (Atkinson, Kuralt), 39. Shaw (Fournier, Campbell), 40. Atkinson (Hári, Petan), 41. Petan (Nilsson, Bartalis) – 4. Svoboda (Neumann, Stránský)


    Fehérvár AV19: Tirronen (Kornakker) – Atkinson, Nilsson, Fournier, Campbell, Dahlroth, Szabó, Retfalvi – Magosi, Hári, Kuralt – Erdély, Bartalis, Petan – Shaw, Sarauer, Terbócs – Jacobs, Németh, Mihaly.
    Trenér: Kevin Constantine.

    HC LERAM Orli Znojmo: Kantor (Groh) – Sedlák, Culkin, Tejnor, Bartko, Hrabal, Younan, Stránský, Haman – Gorčík, Prokeš, Luciani – Köver, Matuš, Eriksson – Svoboda, Kvasnica, Neumann – Oščádal.
    Trenér: Glen Hanlon.

    Rozhodčí: Fichtner, Siegel – Durmis, Konc.

    Diváci: 1 056
    thejrc.org