Akademici Plzeň – Engineers Prague 5:3 (kon.) | HC MUNI – Black Dogs Budweis 2:4 (kon.)
konec
HC MUNI
2:4 (0:1, 0:1, 2:2)
Black Dogs Budweis
Středa 26.01.2022, 20:00 • Hokejové haly dětí a mládeže, Brno • Univerzitní liga ledního hokeje • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Černí Psi se prezentovali dobrou defenzivou, na útočné modré vyválčil puk MIROSLAV TEJKO, vypálil a pečetí výhru hostů.
     
    58:57
    Masarykova Univerzita hraje v šesti!
     
    58:12
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Drama je na světě! RÓBERT MOKROHAJSKÝ si po svém prvním pokusu sjel blíž k brance, Tomáš Račický mu zpoza branky nahrál, šikovný Slovák vypálil z první, krásně trefuje a je to 2:3! Asistence: Tomáš Račický.
     
    Timeout pro Masarykovu Univerzitu!
     
    57:24
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Radek Rolínek – 2 min., nesportovní chování).

    Radek Rolínek osprchoval Davida Holuba brzdou v brankovišti a dostane dvojku za nesportovní chování! Možná poslední šance pro domácí na vyrovnání!
     
    56:22
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Tak závěrečný tlak který jsem před chvílí zmiňoval se odsouvá a mimo jiné se mění na značku nutné! České Budějovice totiž znovu odskakují a dělají důležitý krok k výhře. Jan Prokop vedl puk do pásma, zadovkou přihrál na TOMÁŠE VOCHOZKU, ten dostal mraky prostoru, na pravé straně zamířil a dává na 3:1! Asistence: Jan Prokop.
     
    46:42
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Tomáš Bartkovský – 2 min., vysoká hůl).
     
    44:18
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku! Domácí jsou na dostřel! Pavel Tomaník zpoza branky výborně našel sjíždějícího a především úplně volného JANA PAVLA, předal mu kotouč a šikovný forward v bílém dresu si puk potáhl, přehodil na bekhend a poprvé překonává Iva Svobodu kolem betonu. 1:2!.
     
    39:59
    Vyloučení v týmu Black Dogs Budweis (Petr Bouška – 2 min., pozdní dohrání).
     
    35:38
    2 na 1! Domácí si však neporozuměli, kotouč jim přeskočil hokejku a je po šanci...
     
    35:24
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    Jihočeši odskakují! Hosté se hnali do přečíslení třei na dva, Tomáš Vochozka trefil jen soupeře, puk však vyškrábl obránce ALEŠ KRTEK, jenž vypálil mezi betony, překonal Davida Holuba a je to 2:0! Asistence: Tomáš Vochozka.
     
    28:54
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Štěpán Kučera – 2 min., podrážení).
     
    27:49
    Velká šance MUNI! Pavel Tomaník výborným napadáním ukořistil puk, byl sice z úhlu, i tak ovšem zamířil, vypálil a i když puk do sítě neletěl tak se odrazil do brankoviště kam si sjížděl Adam Strakoš. Domácí forward však nedokázal kotouč zpracovat a je tak po šanci!
     
    22:55
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Tomáš Bartkovský – 2 min., držení).
     
    18:15
    Tým BLACK DOGS Budweis právě vstřelil branku!
    A je to 1:0! Obranná dvojice Štěpán Kučera Adam Grman si při rozehrávce ale krutě neporozuměla a první jmenovaný nalil na v mezikruží stojícího MIROSLAVA TEJKA! Hostující forward si puk podržel, zamířil a neskutečně trefil do levého rožku. Ještě cinkla tyčka a máme tu první branku zápasu. Tejko dává svůj 16. gól v ročníku a posílá Black Dogs do vedení. Asistence: Jonáš Kronus.
     
    11:54
    Vyloučení v týmu HC MUNI (Adam Grman – 2 min., podrážení).
     
    03:44
    2 na 1! Adam Strakoš se nakonec rozhodl z leva střílet a nehledat Pavla Tomaníka, brankář Svoboda si však dokázal poradit a na několikrát kotouč udržel ve výstroji. Stále je to 0:0!
    Marken.cz

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 45. Pavel (Tomaník), 59. Mokrohajský (Račický) – 19. Tejko (Kronus), 36. Krtek (Vochozka), 57. Vochozka (Prokop), 60. Tejko


    HC MUNI: Holub (Koval) – Uhříček, Surán, Kučera, Grman, Plhal, Gonos – Svatuška, Bazala, Švarcberger, Aulehla, Pavel, Mokrohajský, Tomaník, Ivičič, Bartkovský, Strakoš, Novosedlík, Štrauch, Račický
    Trenér: Josef Novák

    Black Dogs Budweis: I. Svoboda (Marek Dvořák) – Kubeš, Hrůša, Grauer, Krtek, Bouška, D. Svoboda – Rolínek, Tejko, Vochozka, Kaisler, Prokop, Tintěra, Kronus, Šafář, Koupal, Matěj Dvořák, Přívozník, Šuhaj
    Trenér: David Oulík

    Rozhodčí: Čuňočka – Otáhal, Smetková
    bahis siteleri