Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
5:1 (2:1, 0:0, 3:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 27.01.2022, 16:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina C
Partner:
     
    Domácí ve třetím dějství zvýraznili své vedení, když Daniel Badinka zkompletoval hattrrick a prosadilo se i jeho dvojče Dominik Badinka. Střelecký účet uzavřel deset vteřin před koncem utěšenou ranou do šibenice Samuel Stejskal. Piráti tak potřetí sezóně v derby velkých krajských rivalů zvítězili. (18:33:49)
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí přece jen přidali ještě jeden gól poté, co zpacifikovali útočné rejdění Litvínova. SAMUEL STEJSKAL si vzal puk ve vlasntímj pásmu, projel na vrchol pravého kruhu pro vhazování, odkud mířil přesně do protější šibenice. Asistence: Daniel Badinka a Martin Záhorec.
     
    59:25
    Zápas už se viditelně jen dohrává. Pospíšil měl mezi kruhy dobrou pozici na střelu, přesto ještě přihrával doleva na obsazeného spoluhráče.
     
    58:53
    Icing Litvínova.
     
    58:28
    Daniel Badinka se znovu dostal za litvínovskou obranu a tváří v tvář Tuhému zakončoval bekhendem jednoruč. Už sice zvedal ruku na znamení gólu, ale jeho radost byla předčasná. Tuhý si jeho pokus pohlídal.
     
    57:55
    Perůtka měl se střelou od levého mantinelu trochu problémy, ale nadvakrát neposedný puk zkrotil.
     
    57:23
    Po buly před Tuhým ustál obránce souboj na zadním mantinelu, takže hosté mohli založit útok. K jejich smůle střílená přihrávka trefila Šprynara ve střední pásmu jen do bruslí.
     
    56:52
    Hosté v plném počtu.
     
    56:49
    Piráti se nikam nehrnou, takže po litvínovské vyhození raději zařadili zpátečku, aby se nedopustili chyby při přechodu útočné modré.
     
    56:02
    Teď už se domácí usadili před Tuhým. Domninik Badinka napřáhl na modré, jeho pokus byl před brankou zastaven, což dalo šanci na dorážku Iblovi, proti němuž zasáhl Tuhý betonem.
     
    55:29
    Piráti marně hledají cestu zpět do útočného pásma. Puk je znovu až u jejich gólmana.
     
    54:56
    Hned po vhazování napálil hostující obránce puk za brankou po mantinelu ven z obranného pásma až k Perůtkovi.
     
    54:52
    Vyloučení v týmu HC Litvínov (Jan Peroutka – 2 min., podrážení).
     
    53:58
    Litvínov dostal sice po buly puk do útočného pásma, ovšem domácí se ho brzy zmocnili a Čihař do podél pravého mantinelu zavezl po prosmýknutí kolem obránce do útočného pásma Pirátů. Jeho přihrávka do ohně sice nikoho ze spoluhráčů nenašla, ale věkem ještě starší žák o chvíli později dostal dvě příležitosti z pravého kruhu. První rána byla zblokována, po druhé se Tuhý ohlížel, jestli mu puk z teploměru nevypadl.
     
    53:23
    Poté, co puk skončil opět mimo mantinely, se vhazuje ve středovém kruhu.
     
    52:32
    V levém kruhu útočného pásma napřáhl až téměř ke stropu hostující Bystřický, jenže Perůtka si proti němu povyjel a puk bez potíží chytil.
     
    51:58
    Litvínov se vrátil před Perůtku, jehož prověřil bekhendem z pravé strany Koky, který sebral puk ze souboje mezi kruhy.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 12. Daniel Badinka (F. Hynek), 17. Daniel Badinka (Klobouček, Pospíšil), 43. Daniel Badinka (Vondrášek, Pašek), 45. Dominik Badinka (Pospíšil), 60. Stejskal (Daniel Badinka, Záhorec) – 3. Šprynar (Tůma)


    Piráti Chomutov: Perůtka (Hrůza) – Pašek, Záhorec, F. Hynek, Ibl, Dominik Badinka, Žižka – Klobouček, Vondrášek, Stejskal, Pospíšil, Mišovic, Daniel Badinka, F. Novák, Čihař.
    Trenér: Kamil Koláček.

    HC Litvínov: Tuhý (Balík) – Mrázek, Síč, Vyhlídal, Bystřický, Prokeš, Dudáček, Nikolov, Kladivo – Ščislák, Horský, Dufek, Šprynar, Peroutka, Tůma, Koky, Čech.
    Trenér: Martin Tvrzník.

    Rozhodčí: Vyštejn – Lauko, Tichý
    bahis siteleri