Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 27.01.2022, 18:00Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu Skupiny E Extraligy dorostu mezi celky HK Mladí Draci Šumperk a VHK ROBE Vsetín.
     
    HK Mladí Draci Šumperk

    Šumperku se v posledních týdnech daří. Po vánoční pauze prohrál pouze jednou, a to proti lídrovi tabulky z Olomouce. Zápas vypadal ze začátku dost vyrovnaně, když oba týmy vstřelily během druhé periody jednu branku. V poslední dvacetiminutovce už se ale prosazovala pouze Olomouc, která si dvěma trefami zajistila vítězství. Ve druhém utkání uplynulého týdne si Šumperk v prodloužení poradil s Havířovem. Branky byly k vidění až ke konci utkání a po zaznění závěrečné sirény svítilo na tabuli skóre 1:1. V posledním zápase proti Vsetínu se Šumperku dařilo a nadělil jim pět branek. Zopakují to i tentokrát, nebo si na ně Vsetín došlápne?

    Sestava v minulém kole:
    Ondráček – Hrdina, Jarmara, Cekr, Juřík, Zavoral, Plhal, Compel, Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Pluskal, Lichner, Prokop, Čunát.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Kryštof Seidenglanz (5+7)
    Nejproduktivnější obránce – David Cekr (2+6)
    Gólmanská jednička – Michael Valenta (92,93 %)
    Postavení v tabulce – 3. (36 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Kryštof Seidenglanz (14+18)
    Nejproduktivnější obránce – Marek Compel (2+14)
    Gólmanská jednička – Michael Valenta (92,14 %)
     
    VHK ROBE Vsetín

    Valašským dorostencům se v posledních zápasech příliš nedaří. Minulý týden přivítali na ledě Přerov, se kterým hráli dvě třetiny téměř vyrovnanou hru. Rozhodla až závěrečná desetiminutovka, kde se s brankami doslova roztrhl pytel. V této přestřelce nakonec zvítězili Zubři. Vsetínští se trápili i v druhém utkání. Po střelecky vyrovnané první třetině odcházeli Valaši do kabiny s dvoubrankovou ztrátou. Ta se v další třetině ještě navýšila, Olomouc byla po celou dobu utkání aktivnější a Vsetín vstřelil pouze jedinou branku. V tomto týdnu došlo také ke změně trenérského obsazení. Od tohoto utkání uvidí fanoušci na střídačce nově Jiřího Weintritta a Radima Tesaříka.

    Sestava v minulém kole:
    Čada (28. Konečný) – Stodůlka, Kučný, Šedlbauer, Kotrla, Herman – Bartoněk, Koláček, Juráň, Vaněk, Kovář, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.

    Statistiky ve druhé části soutěže:
    Lídr kanadského bodování – Jakub Frolo (3+5)
    Nejproduktivnější obránce – Matěj Šedlbauer (0+2)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (91,27 %)
    Postavení v tabulce – 6. (20 b.)
    Statistiky celkově:
    Lídr kanadského bodování – Matěj Juráň (6+12)
    Nejproduktivnější obránce – Matěj Šedlbauer (1+11)
    Gólmanská jednička – Martin Konečný (91,45 %)
     
    Úvodní sestavy:

    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Prokop, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Zedek (A), Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Rigo, Bartoněk, Juráň (C), Pořízka, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Blaha – Jurčík, Kaprál.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:24
    Valaši se kotouče chopili jako první a zavezli jej do vlastního písma. Od Konečného branky se však hostujícímu celku zatím nedaří dostat.
     
    00:42
    Vsetínští se ocitají v první větší útočné akci. Po rychlém útoku zakončil z hranice brankoviště Budín. Střela šla nad levý horní roh a Valenta ji ukrývá v lapačce.
     
    01:40
    Domácí ze středního pásma pouze nahazují na vsetínskou branku a vydávají se střídat. Následuje boj o kotouč u mantinelu.
     
    02:14
    Ani jeden z celků stále nezískal puk pod kontrolu a hraje se tak především v rozích šumperského útočného pásma.
     
    02:44
    Valaši se do útoku neprobojovali, a tak to na druhé straně zkouší Mladí Draci, kteří se usadili před konečným. Bařica zkusil kotouč v předbrankovém prostoru jemně nasměrovat mezi gólmanovy betony, ale překonat vsetínského brankáře se mu nepovedlo.
     
    03:45
    Juřík z pravého křídla mířil daleko od pravé tyče vsetínské branky. Domácí jsou nyní aktivnější a z pobytu v útoku se snaží vytěžit co nejvíc.
     
    04:23
    Bude se vylučovat v řadách Vsetína. Domácí kombinují před Konečným v signalizované výhodě, Valenta je na střídačce.
     
    04:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kučný – 2 min., nedovolené bránění).
     
    05:01
    Dva šumperští hráči si nerozuměli na modré čáře, čehož dokázal využít Herman. Vsetínský obránce dostává kotouč do bezpečí.
     
    05:34
    Vsacané se znovu osvobozují. Konečný zatím nemusel řešit žádnou složitější situaci.
     
    06:02
    Nyní už se vsetínský gólman u své pravé tyče trochu zapotil, ale s nepříjemnou střelou s bezprostřední blízkosti si poradil. I nadále se však může spolehnout na své spoluhráči, kteří v oslabení dobře brání.
     
    06:43
    Hosté v plném počtu. Mladí Draci se v této přesilovce ke střelám moc nedostali. Vsetínští často vyhazovali kotouč a nepouštěli svého soupeře do zakončení.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Juřík – 2 min., vražení na mantinel).
     
    07:45
    Příležitost zahrát si v početní výhodě dostali také hosté. Ani Valaši však zatím ve své přesilovce nevystřelili.
     
    08:22
    Vsetínští byli dvakrát v krátkém časovém sledu nuceni založit útok zpoza vlastní branky. Také Šumperk předvádí dobré oslabení, v kterém drží kotouč co nejdál od svého gólmana.
     
    08:43
    Hosté se dostali do útočné třetin, ale Mladí Draci jim ani ve čtyřech hráčích nedají nic zadarmo. Hraje se především kolem mantinelů
     
    09:29
    Domácí v plném počtu.
     
    09:39
    Valaši si nepohlídali situaci, kdy se na led z trestné lavice vracel vyloučený Juřík. To vedlo k šumperskému brejku, který vsetínský obránce Stodůlka nedovoleně zastavil. Následovat bude trestné střílení.
     
    09:39
    Patrik Janech se pokusil Konečného překvapit nízkou střelou kolem betonů, ale hostující brankář si tento prostor pohlídal.
     
    10:00
    Domácí Juřík opět míří na trestnou lavici. Tentokrát za podrážení.
     
    10:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle byla bleskově využitá přesilovka v podání Vsetína. JAKUB FROLO nejprve v útočném pásmu vyhrál vhazování na Šimona Riga, který prokličkoval mezi bránícími hráči Šumperku a dvakrát zakončil. Odražený kotouč se nakonec dostal právě k Frolovi, který rychlou přesilovkovou souhru korunoval gólem. Asistence: Šimon Rigo.
     
    10:14
    Stejně rychle, jak se hosté prosadili v přesilovce, mohlo být ve Škoda aréně také srovnáno. Po střele domácích u levého kruhu totiž zvoní tyč Konečného branky.
     
    12:26
    Mladí Draci se drží v útočném pásmu, kde se snaží přesnou kombinací v předbrankovém prostoru dopravit puk za brankovou čáru. Vsetínská defenziva je ovšem zatím bezchybná.
     
    13:02
    Hra se přesunula do středního pásma, kde se na puku střídají oba celky. V této fázi hry vidíme útočné výpady na obou stranách, ani v jednom případě však nemuseli gólmani nic řešit, protože se hráči až do zakončení neprobojovali.
     
    14:11
    Juříkovi se nepodařilo udržet kotouč v útočném pásmu, a tak jej posílá svým spoluhráčům v obraně do vlastního pásma. Oba týmy střídají, rozehrávat budou domácí.
     
    15:09
    Peškar pouze protečoval puk ze středního pásma na branku. Konečný má kotouč ve své moci a hra je přerušena. Vhazovat se bude po levici vsetínského brankáře.
     
    15:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Zdá se, že týmy mezi sebou soupeří mimo jiné v tom, kdo vstřelí rychlejší branku po vhazování. Šumperku to totiž trvalo přesně dvě sekundy. Patrik Janech vyhrál buly na u mantinelu stojícího Ondřeje Peškara, který si všiml připraveného KRYŠTOFA SEIDENGLANZE u pravé tyče. Jeho přihrávka byla velmi přesná a poslednímu jmenovanému už jen stačilo nastavit hokejku a nasměrovat kotouč za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Ondřej Peškar, Patrik Janech.
     
    17:12
    Mladí Draci se i po vstřelené brance drží častěji v útočném pásmu . Vsetín však i nadále dobře brání a nepouští svého soupeře do častého zakončení.
     
    17:52
    V útočném pásmu domácích se hraje hlavně u okraje kluziště. Mladí Draci v ofenzivě nedostávají příliš prostoru.
     
    18:17
    Vsetínští vyhráli vhazování ve svém pásmu a bleskově přesouvají centrum dění na druhou stranu. Za šumperskou branku ze středního pásma nahazuje Juráň.
     
    18:49
    Šedlbauer střelou z první z ostrého úhlu trefuje boční síť Valentovy branky.
     
    19:41
    Po pokusu hostující obránce se šance zkusili chopit hosté, ale ani oni neuspěli. V následném šumperském přečíslení tři na dva střílel z pravého křídla Seindenglanz, jenže pokus mu nesedl a odkrytou vsetínskou bránu netrefil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina dorosteneckého utkání mezi Šumperkem a Vsetínem, v které toho bylo k vidění opravdu hodně, i když na góly je skóre nerozhodné 1:1. Již v úvodu utkání měly oba celky k dispozici po jedné přesilové hře a tyto početní výhody vypadaly téměř identicky. Vévodila jim defenziva oslabeného celku, která soupeři dovolila maximálně jednu střelu na branku. Daleko zajímavější bylo Janechovo neproměněné trestné střílení, nebo naopak využitá vsetínská přesilovka, kdy se po sedmi sekundách v početní výhodě prosadil Jakub Frolo. Valaši se za jednobrankového vedení stáhli spíše do obrany, což se projevilo i na obrazu hry. Jenže si při vhazování před Konečným nepohlídali Kryštofa Seidenglanze u pravé tyče a Mladí Draci tak v 16. minutě srovnali. Následně se v útoku drželi spíše domácí, ale Vsacané je opět k ničemu dalšímu nepustili. Uvidíme, co na zápasu změní druhá třetina.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Valaši nahodili kotouč do útočného pásma, ale příliš dlouho v něm nepobyli. Slova se chopili domácí, kteří dostávají puk mezi modré čáry.
     
    20:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další akce už Vsetínu vychází. Matěj Juráň našel v přečíslení dva na jednoho JAKUBA FROLA, který po rychlém protiútoku přidává druhou branku jak svou, tak svého celku. Asistence: Matěj Juráň, Šimon Rigo.
     
    21:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté prožívají opravdu povedený vstup do druhé třetiny, jelikož se během minuty a půl dostávají do dvoubrankového vedení. Sam Budín našel křižnou přihrávkou DAVIDA DOČEKALA v předbrankovém prostoru, a ten poslal puk bez přípravy do levého horního rohu. Asistence: Sam Budín, Adam Raušer.
     
    22:26
    Herní tempo není příliš rychlé, ale i tak se obě mužstva pravidelné střídají v útoku. Opět vidíme především souboje u mantinelu.
     
    23:25
    Vsetínští i Šumperští měli nyní možnost skórovat po individuálních akcích. Ani jednomu z útočících hráčů se však nepovedlo projít přes obránce. Naposledy to byl vsetínský bek Stodůlka, kdo zastavil najíždějícího Maurera.
     
    25:00
    Domácí vyhráli vhazování v útočném pásmu a ihned začali s ofenzivní kombinací. Od modré pálil Cekr, ale jeho pokus pouze proletěl kolem pravé tyče.
     
    25:29
    Cekr se nevzdává a prezentuje se i druhým střeleckým pokusem. Tentokrát si povyjel blíže k brance a Konečný jeho střelu do pravého horního zastavuje lapačkou.
     
    26:45
    Vsetínské přečíslení dva na jednoho tentokrát nevyšlo. V akci byli Frolo s Budínem, druhému jmenovanému se z levého křídla nepovedlo zasunout kotouč kolem betonu k bližší tyči.
     
    27:25
    Vsetínští se drží v útočném pásmu, ale jedna nepovedená přihrávka k modré čáře donutila Kotrlu přemístit se až za vlastní branku. Šumperští tak mohou po okamžicích, v kterých čelili tlaku soupeře, bez problémů vystřídat.
     
    28:11
    Hostům už se znovu rozehrát a zaútočit nepodařilo a útočné pásmo nyní okupují domácí. Z vrcholu levého kruhu opět pálil Cekr a Konečný ukrývá kotouč v náručí.
     
    28:48
    Zajímavé situace vznikají také na druhé straně kluziště, kde z levého křídla pálil Juráň. Jeho střela letěla nad, ale hostující kapitán se mohl dostat také k druhému zakončení v krátkém časovém sledu, ale křižná přihrávka na něj nebyla přesná.
     
    29:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dočekal – 2 min., hákování).
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Ani Šumperk v přesilové hře nepotřeboval příliš času a dostává se na dostřel. Po kombinaci na pravém křídle vypálil od modré čáry MAREK COMPEL. Vsetínský brankář neměl na jeho pokus úplně ideální výhled, a tak proti střele do levého horního rohu nestihl zakročit. Asistence: Kryštof Seidenglanz, Ondřej Peškar.
     
    31:01
    Domácí vstřelená branka nabudila a Konečný má na rozdíl od dosavadního průběhu utkání dost práce, a to hlavně s pokusy z mezikruží. Z tlaku se však hostům podařilo vymanit a Rigo po levém křídle zaváží kotouč před Valentu.
     
    32:09
    Šumperští si v útočném pásmu dovolí i riskantnější přihrávky přes zástup bránících hráčů, jenže ty jim nevychází. Vsetínští jsou v obranné činnosti pečliví a na modré čáře obral soupeře o kotouč Raušer.
     
    32:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kotrla – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:31
    Mladí Draci se snaží o další rychlý gól a cpou puk na branku okamžitě po každém vhazování. Buly už se tak během deseti sekund opakovalo dvakrát.
     
    32:45
    Zedek vyváží puk do středního pásma a nahazuje za Valentovu branku.
     
    33:14
    Opět to byla tyč za Konečného zády, která zachránila vsetínské hokejisty. V předbrankovém prostoru dobře pracovali Janech s Peškarem, až za brankovou čáru ovšem kotouč nedostali.
     
    33:50
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se to však domácím povedlo a je vyrovnáno. Valaši ztratili puk u mantinelu ve vlastním pásmu, čehož domácí využili k okamžitému zahájení přesilovkové kombinace. Od modré čáry pálil David Cekr, jeho pokus v mezikruží tečoval pod horní tyč KRYŠTOF SEIDENGLANZ. Asistence: David Cekr, Patrik Janech.
     
    36:14
    Mladé Draky vyrovnání nakoplo a zdá se, že jsou po psychické stránce ve výhodě a více si věří. Jsou to totiž oni, kdo se od poslední vstřelení branky drží v útoku. Valachům se ovšem povedlo prodrat do přečíslení tři na jednoho, které skončilo na levém křídle u bránícího Zavorala.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kučný – 2 min., držení).
     
    37:13
    Šumperk má k dispozici další přesilovku. Uvidíme, jak si Mladí Draci povedou, poslední dvě početní výhody využili. Zatím se však po vsetínském vyhození nemohou dostat zpět do ofenzivy.
     
    38:29
    Opět byli domácí zatlačeni hluboko do svého pásma a v tom útočném při předchozím působení ani jednou nevystřelili. Za přibližně dvacet sekund se do hry vrátí vyloučení vsetínský obránce.
     
    38:50
    Hosté v plném počtu.
     
    39:23
    Hosté si nepohlídali Janecha na pravém křídle, který se rychlými tempy dostal až před Konečného. Za ním se mu nabízel jeden ze spoluhráčů, ale Janech si nakonec nabruslil před brankoviště odkud zakončil nad pravý beton. Šumperku chyběly centimetry k tomu, aby se v poslední minutě druhého dějství dostali poprvé v utkání do vedení.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také po druhé třetině je skóre vyrovnané. Hosté se ovšem během prvních dvou minut zásluhou Jakuba Frola a Davida Dočekala dostali do dvoubrankového vedení. Pokud jsme během vsetínského dvoubrankového náskoku viděli nějakou větší útočnou akci, jednalo se většinou o individuální zakončení, a to na obou stranách. Kombinace šly lépe Šumperským, což potvrdili v přesilových hrách. Nejprve za Konečného záda propadla rána Marka Compela od modré čáry chvíli po usednutí Dočekala na trestnou lavici. O čtyři minuty později pak vyrovnal Kryštof Seidenglanz, když, také v početní výhodě, v mezikruží tečoval pokus dnes střelecky velmi aktivního beka Davida Cekra pod horní tyč. Domácí se v závěru mohli po úniku Janecha dostat poprvé v duelu do vedení, ale to jim nebylo přáno. Do třetí dvacetiminutovky se tak bude vstupovat za stavu 3:3.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Šumperk nahodil kotouč do útočného pásma, kde se s ním také drží. Domácí začínají s útočnou kombinací.
     
    40:52
    Mladým Drakům se nepodařilo vyvinout větší tlak, Vsetínské totiž zdobí dobrý forčekink. Nyní Valaši dostali kotouč mezi modré čáry a domácí musí začít od začátku.
     
    41:14
    Šumperští se jen tak nevzdávají a opět svého soupeře zamkli před jeho gólmanem. Konečný musel zasahovat proti střele z levého křídla k bližší tyči.
     
    41:50
    Opět si musel vsetínský gólman pohlídat prostor u své pravé tyče, kam zakončoval jeden ze Šumperských z předbrankového prostoru. Konečný vykopává kotouč před sebe.
     
    42:24
    Jarmara ve svém výpadu po pravém křídle hledal některého ze svých spoluhráčů na levém kruhu, ale jeho přihrávka se neuchytila. Jako první se k ní dostal Bartoněk, který se snaží dostat z pásma ven.
     
    43:43
    Domácí jsou v úvodu třetího dějství výrazně lepším týmem. Valaši sice dostali kotouč za modrou čáru svého pásma, ale následně je po jejich snaze vyhodit během šumperského střídání odpískáno zakázané uvolnění.
     
    44:30
    Je za námi necelých pět minut třetí části utkání a domácí brankář Valenta ještě neměl příliš práce. Stále se hraje před Konečným.
     
    45:16
    Bartoněk vybojoval puk ve středním pásmu a hosté rozehráli z vlastního pásma. Jejich ofenzivní tažení se ovšem dostalo jen těsně za červenou čáru, kde už číhal Cekr.
     
    46:10
    Mladým Drakům zatím vychází vše, na co sáhnout. Tedy až na zakončení. První šumperský pokus z mezikruží zablokoval bránící hráč Vsetína a z úspěchu se neradoval ani Lichner, který z bezprostřední blízkosti mířil mezi Konečného betony.
     
    46:33
    Hra se postupně přesouvá ze středu pásma k jeho krajům. Domácí svému soupeři nedovolují vyhodit, nebo vyvézt puk z pásma. Valaši zase brání Drakům ve střele.
     
    47:17
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí svou snahu přece jen proměňují ve vedení. Střelu Jakuba Zavorala od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru TOBIAS TOMEŠ. Tuto změnu směru kotouče si ještě Konečný pohlídal, puk se ovšem od jeho betonů odrazil znovu na hokejku šumperského útočníka, který se tentokrát nemýlil. Asistence: Jakub Zavoral, Matyáš Jarmara.
     
    49:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hra svůj obraz od posledního gólu Mladých Draků nezměnila, a tak domácí přidávají na své konto další přesnou trefu. V kombinaci na jeden dotyk poslal obránce Tomáš Hrdina kotouč do předbrankového prostoru, kde si s ním poradil Kryštof Seidenglanz. A to tak, že bez většího přemýšlení našel volného PATRIKA JANECHA, jenž poslal puk k zcela odkryté pravé tyči. Asistence: Kryštof Seidenglanz, Tomáš Hrdina.
     
    51:25
    Šance pro Vsetínské. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici domácí obránce Jarmara.
     
    51:35
    Šumperští se hned po vhazování osvobozují. Valaši přebírají puk už na kraji středního pásma a kontrolují jej.
     
    52:21
    Mladí Draci vyhazují už potřetí. Vsetínským se nedaří rozestavit přesilovkovou formaci.
     
    52:46
    Hosté musí opět rozehrávat zpoza vlastní branky.
     
    53:10
    I tentokrát se domácím podařilo dostat puk do bezpečí ještě předtím, než se Vsacané nastěhovali před Valentovu branku.
     
    53:25
    Domácí hrají v plném počtu a při svém oslabení soupeře vůbec do ničeho nepustili. Navíc ihned po návratu vyloučeného Jarmary na led se chopili slova, když zavezli puk do útočného pásma a vydali se střídat.
     
    54:13
    Mladí Draci kombinují před Konečným. Juříkova střela od modré mířila vedle pravé tyče.
     
    55:47
    Po zakázaném uvolnění Vsetína doplatili domácí na nepřesnou přihrávku na levém křídle, která vybídla vsetínskou obranu k rychlému přechodu na druhou strany. Beci tak na sebe na chvíli vzali ofenzivní úlohu a ve dvou se vydali směrem k Valentovi. Ovšem proti přesile Mladých Draků a v útoku neuspěli.
     
    56:57
    Šumperk se dostal do pásma nahozením přesně na Konečného, který musel zakročit. Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes tři minuty a Vsetínští začínají být ve své hře více aktivnější.
     
    57:24
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:24
    Vhazování před Valentou. Konečný je na střídačce. Valaši míří na led v šesti.
     
    57:49
    Tohle se ovšem Valachům nepovedlo. Rigo dostává dvouminutový trest za podrážení.
     
    58:03
    Další tyčka Mladých Draků. Po střele z první z levého kruhu zvoní Konečného pravá tyč.
     
    58:29
    Domácí to opět zkusili z pozice na levém křídle. Tentokrát puk v prostoru u pravé tyče zachytil Konečný a hra je přerušena. Domácí si vyžádali oddechový čas.
     
    58:56
    Vsetínští vyvezli kotouč do útočného pásma a opět to zkouší bez gólmana. Veškeré výpady Šumperka směrem na prázdnou branku zastavují bránící hráči.
     
    59:16
    Ani nyní Cekr neprošel přes obranný val a kotouč končí pouze za prázdnou vsetínskou bránou.
     
    59:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Dvacet sekund před koncem utkání definitivně pojistil vítězství svého celku trefou z pravého kruhu do prázdné brány PATRIK JANECH. Asistence: Marek Compel, David Cekr.
     
    Konec zápasu.
     
    O vítězství dnešního zápasu rozhodla až třetí třetina. Z gólového pohledu konkrétně její prostřední část, ale domácí si za vítězstvím nejen v poslední části, ale také v utkání šli už od začátku 41. minuty. V posledním dějství byli Mladi Draci výrazně lepším týmem, což už pak en potvrdili přesnými střelami Tobiase Tomeše a Patrika Janecha. Druhý jmenovaný se prosadil ještě jednou, a to dvacet sekund před závěrečnou sirénou, když nasměroval puk do prázdné vsetínské branky.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek čtvrtečního večera. (20:05:26)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 16. Seidenglanz (Peškar, Janech), 30. Compel (Seidenglanz, Peškar), 34. Seidenglanz (Cekr, Janech), 48. Tomeš (Zavoral, Jarmara), 50. Janech (Seidenglanz, Hrdina), 60. Janech (Compel, Cekr) – 11. Frolo (Rigo), 21. Frolo (Juráň, Rigo), 22. Dočekal (Budín, Raušer)


    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Prokop, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Zedek (A), Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Rigo, Bartoněk, Juráň (C), Pořízka, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Blaha – Jurčík, Kaprál
    bahis siteleri