Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 27.01.2022, 18:00Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    59:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Dvacet sekund před koncem utkání definitivně pojistil vítězství svého celku trefou z pravého kruhu do prázdné brány PATRIK JANECH. Asistence: Marek Compel, David Cekr.
     
    49:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hra svůj obraz od posledního gólu Mladých Draků nezměnila, a tak domácí přidávají na své konto další přesnou trefu. V kombinaci na jeden dotyk poslal obránce Tomáš Hrdina kotouč do předbrankového prostoru, kde si s ním poradil Kryštof Seidenglanz. A to tak, že bez většího přemýšlení našel volného PATRIKA JANECHA, jenž poslal puk k zcela odkryté pravé tyči. Asistence: Kryštof Seidenglanz, Tomáš Hrdina.
     
    47:17
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí svou snahu přece jen proměňují ve vedení. Střelu Jakuba Zavorala od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru TOBIAS TOMEŠ. Tuto změnu směru kotouče si ještě Konečný pohlídal, puk se ovšem od jeho betonů odrazil znovu na hokejku šumperského útočníka, který se tentokrát nemýlil. Asistence: Jakub Zavoral, Matyáš Jarmara.
     
    33:50
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se to však domácím povedlo a je vyrovnáno. Valaši ztratili puk u mantinelu ve vlastním pásmu, čehož domácí využili k okamžitému zahájení přesilovkové kombinace. Od modré čáry pálil David Cekr, jeho pokus v mezikruží tečoval pod horní tyč KRYŠTOF SEIDENGLANZ. Asistence: David Cekr, Patrik Janech.
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Ani Šumperk v přesilové hře nepotřeboval příliš času a dostává se na dostřel. Po kombinaci na pravém křídle vypálil od modré čáry MAREK COMPEL. Vsetínský brankář neměl na jeho pokus úplně ideální výhled, a tak proti střele do levého horního rohu nestihl zakročit. Asistence: Kryštof Seidenglanz, Ondřej Peškar.
     
    21:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté prožívají opravdu povedený vstup do druhé třetiny, jelikož se během minuty a půl dostávají do dvoubrankového vedení. Sam Budín našel křižnou přihrávkou DAVIDA DOČEKALA v předbrankovém prostoru, a ten poslal puk bez přípravy do levého horního rohu. Asistence: Sam Budín, Adam Raušer.
     
    20:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další akce už Vsetínu vychází. Matěj Juráň našel v přečíslení dva na jednoho JAKUBA FROLA, který po rychlém protiútoku přidává druhou branku jak svou, tak svého celku. Asistence: Matěj Juráň, Šimon Rigo.
     
    15:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Zdá se, že týmy mezi sebou soupeří mimo jiné v tom, kdo vstřelí rychlejší branku po vhazování. Šumperku to totiž trvalo přesně dvě sekundy. Patrik Janech vyhrál buly na u mantinelu stojícího Ondřeje Peškara, který si všiml připraveného KRYŠTOFA SEIDENGLANZE u pravé tyče. Jeho přihrávka byla velmi přesná a poslednímu jmenovanému už jen stačilo nastavit hokejku a nasměrovat kotouč za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Ondřej Peškar, Patrik Janech.
     
    10:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle byla bleskově využitá přesilovka v podání Vsetína. JAKUB FROLO nejprve v útočném pásmu vyhrál vhazování na Šimona Riga, který prokličkoval mezi bránícími hráči Šumperku a dvakrát zakončil. Odražený kotouč se nakonec dostal právě k Frolovi, který rychlou přesilovkovou souhru korunoval gólem. Asistence: Šimon Rigo.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 16. Seidenglanz (Peškar, Janech), 30. Compel (Seidenglanz, Peškar), 34. Seidenglanz (Cekr, Janech), 48. Tomeš (Zavoral, Jarmara), 50. Janech (Seidenglanz, Hrdina), 60. Janech (Compel, Cekr) – 11. Frolo (Rigo), 21. Frolo (Juráň, Rigo), 22. Dočekal (Budín, Raušer)


    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Prokop, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Zedek (A), Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Rigo, Bartoněk, Juráň (C), Pořízka, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Blaha – Jurčík, Kaprál
    thejrc.org