Plzeň – Pardubice 3:4 (po pr.)
konec
HK Mladí Draci Šumperk
6:3 (1:1, 2:2, 3:0)
VHK ROBE Vsetín
Čtvrtek 27.01.2022, 18:00Extraliga dorostu - o účast v play-off • Skupina E
Partner:
     
    59:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Dvacet sekund před koncem utkání definitivně pojistil vítězství svého celku trefou z pravého kruhu do prázdné brány PATRIK JANECH. Asistence: Marek Compel, David Cekr.
     
    58:03
    Další tyčka Mladých Draků. Po střele z první z levého kruhu zvoní Konečného pravá tyč.
     
    57:49
    Tohle se ovšem Valachům nepovedlo. Rigo dostává dvouminutový trest za podrážení.
     
    57:24
    Vhazování před Valentou. Konečný je na střídačce. Valaši míří na led v šesti.
     
    51:25
    Šance pro Vsetínské. Za nedovolené bránění míří na trestnou lavici domácí obránce Jarmara.
     
    49:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hra svůj obraz od posledního gólu Mladých Draků nezměnila, a tak domácí přidávají na své konto další přesnou trefu. V kombinaci na jeden dotyk poslal obránce Tomáš Hrdina kotouč do předbrankového prostoru, kde si s ním poradil Kryštof Seidenglanz. A to tak, že bez většího přemýšlení našel volného PATRIKA JANECHA, jenž poslal puk k zcela odkryté pravé tyči. Asistence: Kryštof Seidenglanz, Tomáš Hrdina.
     
    47:17
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Domácí svou snahu přece jen proměňují ve vedení. Střelu Jakuba Zavorala od modré čáry tečoval v předbrankovém prostoru TOBIAS TOMEŠ. Tuto změnu směru kotouče si ještě Konečný pohlídal, puk se ovšem od jeho betonů odrazil znovu na hokejku šumperského útočníka, který se tentokrát nemýlil. Asistence: Jakub Zavoral, Matyáš Jarmara.
     
    39:23
    Hosté si nepohlídali Janecha na pravém křídle, který se rychlými tempy dostal až před Konečného. Za ním se mu nabízel jeden ze spoluhráčů, ale Janech si nakonec nabruslil před brankoviště odkud zakončil nad pravý beton. Šumperku chyběly centimetry k tomu, aby se v poslední minutě druhého dějství dostali poprvé v utkání do vedení.
     
    36:50
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kučný – 2 min., držení).
     
    33:50
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Tentokrát už se to však domácím povedlo a je vyrovnáno. Valaši ztratili puk u mantinelu ve vlastním pásmu, čehož domácí využili k okamžitému zahájení přesilovkové kombinace. Od modré čáry pálil David Cekr, jeho pokus v mezikruží tečoval pod horní tyč KRYŠTOF SEIDENGLANZ. Asistence: David Cekr, Patrik Janech.
     
    33:14
    Opět to byla tyč za Konečného zády, která zachránila vsetínské hokejisty. V předbrankovém prostoru dobře pracovali Janech s Peškarem, až za brankovou čáru ovšem kotouč nedostali.
     
    32:22
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kotrla – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Ani Šumperk v přesilové hře nepotřeboval příliš času a dostává se na dostřel. Po kombinaci na pravém křídle vypálil od modré čáry MAREK COMPEL. Vsetínský brankář neměl na jeho pokus úplně ideální výhled, a tak proti střele do levého horního rohu nestihl zakročit. Asistence: Kryštof Seidenglanz, Ondřej Peškar.
     
    29:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Dočekal – 2 min., hákování).
     
    21:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté prožívají opravdu povedený vstup do druhé třetiny, jelikož se během minuty a půl dostávají do dvoubrankového vedení. Sam Budín našel křižnou přihrávkou DAVIDA DOČEKALA v předbrankovém prostoru, a ten poslal puk bez přípravy do levého horního rohu. Asistence: Sam Budín, Adam Raušer.
     
    20:37
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další akce už Vsetínu vychází. Matěj Juráň našel v přečíslení dva na jednoho JAKUBA FROLA, který po rychlém protiútoku přidává druhou branku jak svou, tak svého celku. Asistence: Matěj Juráň, Šimon Rigo.
     
    18:49
    Šedlbauer střelou z první z ostrého úhlu trefuje boční síť Valentovy branky.
     
    15:11
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Zdá se, že týmy mezi sebou soupeří mimo jiné v tom, kdo vstřelí rychlejší branku po vhazování. Šumperku to totiž trvalo přesně dvě sekundy. Patrik Janech vyhrál buly na u mantinelu stojícího Ondřeje Peškara, který si všiml připraveného KRYŠTOFA SEIDENGLANZE u pravé tyče. Jeho přihrávka byla velmi přesná a poslednímu jmenovanému už jen stačilo nastavit hokejku a nasměrovat kotouč za přemisťujícího se gólmana. Asistence: Ondřej Peškar, Patrik Janech.
     
    10:14
    Stejně rychle, jak se hosté prosadili v přesilovce, mohlo být ve Škoda aréně také srovnáno. Po střele domácích u levého kruhu totiž zvoní tyč Konečného branky.
     
    10:07
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle byla bleskově využitá přesilovka v podání Vsetína. JAKUB FROLO nejprve v útočném pásmu vyhrál vhazování na Šimona Riga, který prokličkoval mezi bránícími hráči Šumperku a dvakrát zakončil. Odražený kotouč se nakonec dostal právě k Frolovi, který rychlou přesilovkovou souhru korunoval gólem. Asistence: Šimon Rigo.
     
    10:00
    Domácí Juřík opět míří na trestnou lavici. Tentokrát za podrážení.
     
    09:39
    Patrik Janech se pokusil Konečného překvapit nízkou střelou kolem betonů, ale hostující brankář si tento prostor pohlídal.
     
    09:39
    Valaši si nepohlídali situaci, kdy se na led z trestné lavice vracel vyloučený Juřík. To vedlo k šumperskému brejku, který vsetínský obránce Stodůlka nedovoleně zastavil. Následovat bude trestné střílení.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Juřík – 2 min., vražení na mantinel).
     
    04:43
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kučný – 2 min., nedovolené bránění).

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 16. Seidenglanz (Peškar, Janech), 30. Compel (Seidenglanz, Peškar), 34. Seidenglanz (Cekr, Janech), 48. Tomeš (Zavoral, Jarmara), 50. Janech (Seidenglanz, Hrdina), 60. Janech (Compel, Cekr) – 11. Frolo (Rigo), 21. Frolo (Juráň, Rigo), 22. Dočekal (Budín, Raušer)


    HK Mladí Draci Šumperk: Valenta (Ondráček) – Hrdina, Jarmara, Cekr (A), Juřík, Zavoral (A), Plhal, Compel (C) – Bařica, Peškar, Maurer, Tomeš, Janech, Seidenglanz, Lichner, Prokop, Hlubuček, Novák.
    Trenér: Radek Kučera

    VHK ROBE Vsetín: Konečný (Čada) – Stodůlka, Zedek (A), Kučný, Šedlbauer (A), Kotrla, Herman – Rigo, Bartoněk, Juráň (C), Pořízka, Vaněk, Škarka, Budín, Frolo, Pejchal, Dočekal, Raušer.
    Trenér: Jiří Weintritt

    Rozhodčí: Blaha – Jurčík, Kaprál
    thejrc.org