Kometa Brno – HC Litvínov 3:5 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 2:5 (kon.) | K. Vary – Liberec 0:3 (kon.)
Pardubice – Olomouc 2:4 (kon.) | Sparta – Salzburg 5:0 (kon.) | Slavia – Třinec 5:6 (po pr.)
Jihlava – Havířov 4:3 (2:1 po s.n.)
konec
HC Sparta Praha
5:0 (1:0, 0:0, 4:0)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 28.01.2022, 18:00 • Sportovní hala, Praha - Holešovice • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Partner:
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a u dalších online textových přenosů se budu těšit. Na počtenou! (20:03:27)
     
    Utkání je u konce! Sparťané potvrdili své vítězství dvěma góly Jakuba Konečného a do konce utkání se ještě prosadil obránce Filip Šindelek a útočník Oto Theimer. Pražané zvítězili vysoko 5:0 a po zásluze si připsali do tabulky cenné tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    56:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané se prosazují popáté v utkání a kráčí za další tříbodovou výhrou. OTO THEIMER obstaral pátou branku svého týmu. Asistence: Maxim Kubánek, Tomáš Tomek.
     
    55:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté své oslabení ustáli a krátce nato dávají další gól. Obránce FILIP ŠINDELEK se stal čtvrtým úspěšným střelcem svého týmu v utkání. Asistence: Jan Krupička.
     
    52:48
    Přesilová hra domácího týmu skončila. Dalším vyloučeným hráčem na straně sparťanů je obránce Filip Ducháč (SPA), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    51:20
    Sparťané mají příležitost navýšit své vedení. Na trestnou lavici tentokrát usedl hostující obránce Janis Hübner (SLZ), jenž se provinil podrážením.
     
    44:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Uběhlo jen pár vteřin od druhého vstřeleného gólu domácích a Sparta vede už o tři branky. JAKUB KONEČNÝ skóroval podruhé v krátkém sledu. Asistence: Ondřej Hrabík, Maxim Kubánek.
     
    42:15
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané krátce po startu třetí třetiny jdou do dvoubrankového vedení. Po Kubánkově přihrávce se prosadil JAKUB KONEČNÝ. Asistence: Maxim Kubánek, Ondřej Hrabík.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina byla na góly oproti té první ještě o něco chudší. Sparťané zásluhou gólu Jana Krupičky z první třetiny stále vedou nad Salzburgem těsně 1:0 a svůj náskok si také přenesou do třetí části.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    30:20
    Sparťané si vyzkouší první přesilovou hru v utkání. Na trestnou lavici usedl útočník Maximilian Jelavic (SLZ), jenž vyfasoval dvouminutový trest za podrážení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní třetina je úspěšně za námi a padl v ní jeden gól. Sparťané se prosadili v průběhu šestnácté minuty, když se prosadil útočník Jan Krupička. Domácí tým odchází do kabiny s jednobrankovým náskokem.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Sparťané jdou potřetí v průběhu úvodní třetiny do oslabení. Obránce Nino Tomov (SPA) vyfasoval mešní dvouminutový trest za krosček a oslabuje svůj tým.
     
    16:25
    Hosté budou mít šanci na vyrovnání. Dalším vyloučeným hráčem na straně domácích je útočník Ondřej Hrabík (SPA), který vyfasoval trest za faul kolenem.
     
    15:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané své oslabení ubránili a necelých pět minut před koncem první třetiny utíkají svému soupeři do vedení. Prvním úspěšným střelcem se stal JAN KRUPIČKA. Asistence: Jakub Tůma, Jakub Konečný.
     
    12:17
    Máme tu první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici usedl sparťanský obránce Tomáš Tomek (SPA), který vyfasoval od sudích dvě minuty za hrubost.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Krásný páteční podvečer z hlavního města u pokračování juniorské extraligy. Utkání mezi domácí Spartou a Salzburgem startuje přibližně za pětatřicet minut a vy si mezitím můžete přečíst sestavy obou týmů. Připomínám, že z utkání vám budeme přinášet důležité události včetně změn stavu. Příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Sparta Praha: Krbeček (Přikryl) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Konečný, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch.
    Trenér: R. Žemlička

    EC Red Bull Salzburg: Clara (Wolf) – Kauhanen (C), Rafalski (A), Schober, Hübner, Winkelmann – Sumpf (A), Wurzer, Jelavic, Stiegler, Bürgelt, Mackner, Ziesche, Vinzens, Ruckdäschel, Schreiner.
    Trenér: I. Pakarinen

    Rozhodčí: Jaroš, Valda – Špůr, Štěpánek.
     
    Hezký páteční podvečer u sledování juniorské extraligy, která má na programu své 35. kolo. Sparťané se vrací zpět na domácí kluziště, když od 18.00 hodin změří síly se Salzburgem. Úvodní vzájemnou v aktuální sezoně bitvu ovládli Pražané vysokým skóre 8:0, budou se radovat znovu?
     
    VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ 2021/22

    16. kolo: Salzburg – Sparta 0:8
    Góly: Zembol, 2x Slavíček, 2x Hauser, Senčák, Bareš, Šindelek

    Úvodní vzájemná bitva obou soupeřů se odehrála na začátku listopadu v rámci 16. kola a sparťané rozdrtili svého soupeře vysoko 8:0. Pražané za svou výhrou vykročili už v sedmé minutě, kdy se prosadil útočník Zembol. Sparťanský útočník odšpuntoval sparťanské představení, ve kterém zaznamenali dva góly útočníci Josef Slavíček a Petr Hauser.
     
    Salzburg neprožívá povedenou sezonu, jelikož okupuje místa až ve druhé polovině tabulky soutěže. Salzburští hokejisté odehráli již v uplynulých dnech vyrovnané utkání s Jihlavou, které nabídlo pouze tři vstřelené branky. Jihlavští hráči šli do dvoubrankového vedení, které sice hokejisté ze Salzburgu z části smazali, ale další góly už nepřidali. I proto neuspěli těsně 1:2. Překvapí Salzburg proti Spartě?

    Nejproduktivnější hráči:
    Max Stiegler (5+8); 33 zápasů
    Julius Sumpf (2+11); 28 zápasů
    Daniel Assavolyuk (7+5); 9 zápasů
     
    Sparta prožila v uplynulých dnech vydařené období na venkovních kluzištích. Sparťané v pátek zavítali do Vítkovic, kde sice prohrávali, ale díky obratu ve skóre zvítězili 4:2. Pražané si svou vítěznou pohodu přenesli také do duelu s Olomoucí, se kterou odehráli vyrovnanou partii. Svěřenci Richarda Žemličky i díky dvěma gólům Tomáše Tomka zvítězili 3:1 a vrátili Olomouci porážku z prvního vzájemného utkání.

    Nejproduktivnější hráči:
    Petr Hauser (20+29); 30 zápasů
    Jakub Zembol (24+24); 34 zápasů
    Tomáš Tomek (11+26); 24 zápasů
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 16. Krupička (Tůma, Konečný), 43. Konečný (Kubánek, O. Hrabík), 45. Konečný (O. Hrabík, Kubánek), 56. Šindelek (Krupička), 57. Theimer (Kubánek, Tomek)


    HC Sparta Praha: Krbeček (Přikryl) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Červenka, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Hauser, Krupička, O. Hrabík, Konečný, Ton (A), Vágner, Theimer, M. Vitouch.
    Trenér: R. Žemlička

    EC Red Bull Salzburg: Clara (Wolf) – Kauhanen (C), Rafalski (A), Schober, Hübner, Winkelmann – Sumpf (A), Wurzer, Jelavic, Stiegler, Bürgelt, Mackner, Ziesche, Vinzens, Ruckdäschel, Schreiner.
    Trenér: I. Pakarinen

    Rozhodčí: Jaroš, Valda – Špůr, Štěpánek
    thejrc.org