Ottawa – Carolina 2:3 (0:1 po s.n.) | Florida – Vegas 4:1 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.)
Columbus – NY Rangers 5:3 (kon.) | Montreal – Anaheim 4:5 (kon.) | Tampa – New Jersey 3:2 (kon.)
Pittsburgh – Seattle 1:2 (po pr.) | St. Louis – Calgary 5:1 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 1:5 (kon.)
Edmonton – Nashville 3:2 (1:0 po s.n.)
po prodl.
Pittsburgh Penguins
1:2 (0:0, 0:0, 1:1 - 0:1)
Seattle Kraken
Pátek 28.01.2022, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:07.
     
    Vítám všechny fanoušky u nejlepší hokejové ligy světa, NHL má totiž před sebou další várku zápasů. V jednom z nich se představí Pittsburgh Penguins, jenž přivítá Seattle Kraken.
     
    Obě mužstva se nachází v jiných konferencí, avšak Pittsburgh bude plnit roli obrovského favorita. Penguins se nacházejí ve Východní konferenci, kde jim patří čtvrtá pozice, když posbírali devětapadesát bodů. Domácí celek se nachází ve výborné formě, jelikož už šestkrát po sobě zvítězil, čímž se pomalu, ale jistě stává jedním z aspirantů na vítězství Stanley Cupu. Ovšem k tomu je ještě cesta velmi dlouhá. Naopak Seattle je čtvrtým nejhorším týmem v NHL, méně bodů už mají pouze Montreal, Arizona a Ottawa. Nováček soutěže nastupuje v Západní konferenci. Avšak získal pouhých třicet bodů, což v tabulce stačí na předposlední místo. Kraken doplácí na děravou obranu, vždyť inkasoval 152 branek, jedná se o druhý nejvyšší počet v NHL.

    Pittsburgh Penguins

    Jake Guentzel 40 bodů (21+19)
    Kris Letang 37 bodů (5+32)
    Sidney Crosby 34 bodů (11+23)

    Seattle Kraken

    Jared McCann 25 bodů (16+9)
    Jordan Eberle 24 bodů (12+12)
    Yanni Gourde 22 bodů (9+13)
     
    Oba celky se utkaly pouze jednou a z vysokého vítězství se radoval Pittsburgh, který na ledě soupeře nasázel šest branek. O jedinou trefu Seattleu se postaral Jordan Eberle, a tak Penguins zvítězili 6:1.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, který odstartuje pár minut po jedné hodině ranní. Oba celky již představily sestavy, a tak se na ně za pár minut podíváme. Doufejme, že se dočkáme zajímavého zápasu, který nabídne také spoustu branek.
     
    Úvodní sestavy:

    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), D. Heinen – Rodrigues, J. Carter, B. McGinn – D. Simon, Boyle, Aston-Reese.
    Trenér: Mike Sullivan.

    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – A. Larsson, Giordano, Borgen, Vince Dunn, Lauzon, H. Fleury – Jordan Eberle (A), McCann, Marcus Johansson – Appleton, Gourde (A), Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Blackwell – Sheahan, Kuhlman.
    Trenér: David Hakstol.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Chris Schlenker – Michel Cormier, Scott Cherrey.
     
    Obě mužstva už jsou na ledové ploše, kde za malou chvíli zůstanou jen zahajovací sestavy. Zbytky týmů se "uklidí" na střídačku, odkud vyslechnou hymny. Za malou chvíli začínáme, pojďme si užít další hokejovou bitvu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování dnešního střetnutí vyhrál Jared McCann, ovšem Seattle nahodil puk za branku, kde se nacházel jen Brian Dumoulin. Ale také Penguins nepřešli přes střední pásmo.
     
    01:12
    Danton Heinen nahodil kotouč za branku soupeře, kde se nacházel jen soupeř. Zatím oba celky začínají hodně opatrně.
     
    01:54
    Alexander Wennberg nahodil kotouč do rohu, kde se ho zmocnil soupeř. Pittsburgh vyrazil do akce, ovšem znovu nezaznamenal střelecký pokus.
     
    02:52
    Colin Blackwell si nahodil kotouč do pravého rohu hrací plochy, ale cestu mu zamezil Chad Ruhwedel. Stále čekáme na první střelecký pokus, jenž by mířil na branku.
     
    03:44
    Od pravého mantinelu vypálil Sidney Crosby, jehož pokus vyrazil Philipp Grubauer betonem k zadnímu mantinelu. Pittsburgh pokračoval v akci, ale další pokus už nevyslal.
     
    04:48
    Z pravé strany nepřesně zakončoval Calle Järnkrok, který mířil pouze nad branku. Po dalším nahození za branku odjeli Kraken na střídačku.
     
    05:34
    V předbrankovém prostoru se nacházel osamocený Joonas Donskoi, jenž bekhendem domácího brankáře nepřekonal. Následně se puk válel v brankovišti, avšak Tristan Jarry jej hokejkou odpálil.
     
    06:13
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Karson Kuhlman – 2 min., podrážení).
     
    Střely na branku: 2:2.
     
    06:19
    Přihrávka od modré čáry mířila k levé tyči, kde se nacházel Bryan Rust. Domácí útočník se snažil rychle vytočit, ovšem zblízka německého brankáře nepřekonal.
     
    06:52
    Tvrdou ránu z jedné vyslal Kris Letang, který byl připravený na vrcholu levého kruhu. Jeho dělovku ale vyrazil k zadnímu hrazení Philipp Grubauer.
     
    07:52
    Ze stejného místa, ale z druhé strany to zkoušel také domácí brankář. Sidney Crosby mířil do protipohybu brankáře, ale mířil jen vedle vzdálenější tyče.
     
    08:41
    Na pravém kruhu se nacházel Riley Sheahan, který trefil jen soupeře. Akce hostujícího mužstva trvala dál, ale střelecký pokus byl nepřesný. A tak se puk odrazil mezi kruhy, odkud pohotový Riley Sheahan mířil jen do připraveného Tristana Jarryho.
     
    09:59
    Polovina první třetiny je minulostí a my stále čekáme na vstřelenou branku. Nic na tom nezměnil ani Bryan Rust, jenž adresoval nepřesnou přihrávku.
     
    10:58
    Jevgenij Malkin byl na ledové ploše sám z domácích, a tak puk pouze nahodil na německého brankáře a také odjel na střídačku.
     
    12:01
    Dominik Simon zachytil nahození soupeře, a tak Penguins zůstali před brankou soupeře. Český útočník z rohu vyslal přihrávku mezi kruhy, kde se nacházel Brian Boyle, jehož snažení bylo sražené vedle pravé tyče.
     
    13:03
    Svou kličkovanou zahájil Sidney Crosby, kterého až před brankou zastavil poslední obránce. Seattle vyrazil do přečíslení, ovšem do střely Yanniho Gourdea se skvěle položil gólman.
     
    13:40
    Zpoza branky se velmi rychle vytočil Ryan Donato, ovšem domácí brankář byl u své tyče už připraven. Následně stejný hráč zamířil jen do boční strany sítě.
     
    Střely na branku: 6:7.
     
    14:12
    Evan Rodrigues nahodil kotouč do rohu, kde se ho zmocnil Adam Larsson, ovšem toho u mantinelu ještě napadal Jeff Carter.
     
    14:26
    Odražený kotouč za brankou našel Evan Rodrigues, jenž se ho snažil zasunout k tyči. Jenomže Philipp Grubauer už měl na správném místě připravený beton.
     
    15:19
    Kris Letang přihrával od modré čáry mezi kruhy, ovšem Danton Heinen to měl na dlouhou hůl, a tak o černou gumu přišel. Seattle Kraken poté vyhodil za cenu zakázaného uvolnění.
     
    16:03
    Od modré čáry nahazoval kotouč Brian Dumoulin, jehož snažení tečoval těsně vedle levé tyče Danton Heinen. Philipp Grubauer už byl v tradičním rozkleku a vůbec nereagoval.
     
    16:53
    Spíše propagačním pokusem se z pravého kruhu prezentoval Brian Boyle, jehož snažení schoval do výstroje hostující maskovaný muž.
     
    Střely na branku: 8:7.
     
    17:19
    Ve středním pásmu probíhal souboj dvou hráčů u mantinelu a kotouč kolem nich projel. Rozhodčí přesto odpískali zakázané uvolnění hostujícího celku.
     
    17:42
    V předbrankovém protoru kotouč rukou zpracovával Danton Heinen, avšak hned po tom chtěl hrát Jevgenij Malkin. Rozhodčí situaci dobře viděli a vykázali hru do středního pásma.
     
    18:15
    Nepřesným nahozením od modré čáry se prezentoval Haydn Fleury. Pittsburgh tak vyrazil na druhou stranu, kde kotouč lapačkou přikryl Philipp Grubauer.
     
    19:05
    Po pravé straně postupoval až do útočného pásma Dominik Simon, následně se pokus chopil Brian Boyle. Avšak tím akce domácích skončila.
     
    19:38
    Sidney Crosby přihrával mezi kruhy, kde se nacházel připravený Jake Guentzel. jeho rychlé zakončení ale zastavil Philipp Grubauer, který rychle utěsnil mezeru mezi betony.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodní dvacetiminutovky vstřelenou branku nenabídla, rozhodně ale nesledujeme nudné utkání. Oba celky si připravily pár zajímavých šancí, které zatím k radosti nepřetavily. Jinak ale sledujeme celkem vrovnané střetnutí, i když trochu větší klid na hokejkách má Pittsburgh Penguins.

    Střely na branku: 11:7.
     
    Sidney Crosby si protáhl třísla o mantinel, polil se vodou a zamířil povzbudit Tristana Jarryho. To značí, že za malou chvíli pokračujeme v utkání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Pokusem od modré čáry se prezentoval Adam Larsson, do jehož pokusu vložil hůl Jake Guentzel. Domácí útočník tak srazil černou gumu do rohu hrací plochy.
     
    21:08
    Nahození za branku Pittsburghu si pohlídal domácí brankář, který rozehrál. Ovšem poté Kasperi Kapanen jen protečoval hru do pásma a odjel na střídačku.
     
    22:11
    Do druhé dvacetiminutovky vstoupil lépe Seattle, který se více nachází před brankou soupeře. Naopak Penguins mají potíže s přechodem přes střední pásmo.
     
    23:11
    Evan Rodrigues byl při posledním střídání na ledové ploše téměř dvě minuty, ovšem nyní už se nachází na střídačce a na ledě je čtvrtá formace.
     
    23:29
    Zakončením z pravého kruhu se snažil směnit skóre Zach Aston-Reese. Philipp Grubauer měl kotouč někde u betonu, odkud se ho snažil vyšťourat Dominik Simon.
     
    24:06
    Do útočného pásma mířil Marcus Johansson, který udělal na modré čáře ještě kličku, a tak mu tam dříve přejel Jordan Eberle. Rozhodčí vykazují hru zpátky do neutrálních míst.
     
    24:49
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Marcus Pettersson, jehož snažení bylo zastaveno mezi kruhy. Seattle následně vyhodil do středního pásma o mantinel.
     
    25:58
    Od pravého mantinelu to zkusil Brock McGinn, jehož zakončení vyrazil Philipp Grubauer. Následně přes brankářův přepadl Jeff Carter, kterého dohrával Haydn Fleury.
     
    Střely na branku: 13:7.
     
    26:18
    Na ose hrací plochy se skvěle uvolnil Alexander Wennberg, který vyslal nepříjemný pokus, jenž zamířil jen těsně nad domácí svatyni.
     
    27:16
    Od modré čáry se napřáhl John Marino, ale ani on černou gumu neprocedil až k brankáři. Seattle se nacházel pod tlakem, a tak jen vyhodil do středního pásma.
     
    28:16
    Seattle Kraken byl při posledním střídání pod velkým tlakem, a tak vyhodil za cenu zakázaného uvolnění.
     
    28:53
    Hostující formace je na ledové ploše velmi dlouho a opět vyhodila přes celé kluziště. Pittsburgh Penguins má tak velkou šanci skórovat proti unaveným hráčům.
     
    29:20
    Zleva přihrával na zadní tyčku Evan Rodrigues a okamžitým pokusem se prezentoval Jeff Carter. Jeho snažení se jen těsně nevešlo do brankového prostoru.
     
    29:24
    Hostující celek neví kudy kam, a tak znovu vyhazuje za cenu icingu. Německý brankář je dlouhou dobu v pozornosti.
     
    29:47
    Po levé straně vyrazil do protiakce Jared McCann, jehož zakončení od levého mantinelu si pohlídal Tristan Jarry.
     
    Střely na branku: 15:8.
     
    30:37
    Po vyhraném vhazování se zakončením prezentoval Ryan Donato, který z otočky zamířil vedle pravé tyče.
     
    31:56
    Pokusem od modré čáry se zkoušel prosadit Will Borgen, ovšem obrana domácího mužstva zakončení zastavila ještě mezi kruhy.
     
    32:28
    V poslední době se nám hra hodně kouskuje, tentokrát na zakázané uvolnění zahrál Pittsburgh.
     
    33:27
    Sidney Crosby zadovkou přihrával před branku, kde se nacházel Bryan Rust, jemuž se nepovedlo černou gumu zpracovat.
     
    34:01
    Na druhé straně byly poslány proti brance dva střelecké pokusy od modré čáry, ale ani jeden z nich na Tristana Jarryho neprošel.
     
    35:00
    Danton Heinen nahodil kotouč na zadní mantinel, kde se ho zmocnil soupeře. Ovšem ani Seattle přechod do útočného pásma nezvládl.
     
    35:50
    Nejprve z pravé strany mířil na zadní tyčku Kasperi Kapanen, jenomže brankářův beton byl připraven. Poté to zkusil z osy Evan Rodrigues, jenž při pokusu zlomil hokejku, a tak nemířil přesně.
     
    36:50
    Z pravého kruhu to na zadní tyčku také zkusil Jevgenij Malkin, ale ani on černou gumu za brankovou čáru nedostal. Pittsburgh dlouhou dobu zatápěl před brankou soupeře, zatím ale marně.
     
    37:13
    Seattle Kraken se ubránil a vyrazil na druhou stranu hrací plochy. Zakončení od levého mantinelu si s přehledem pohlídal Tristan Jarry.
     
    Střely na branku: 18:9.
     
    37:35
    Domácímu mužstvu nevyšel přechod přes útočnou modrou čáru, čárový rozhodčí odpískal ofsajd.
     
    38:11
    Chad Ruhwedel se snažil vyhodit kotouč po mantinelu, ale trefil Rileyho Sheahana do obličeje. Hostující centr zůstal ležet na hrací ploše a v přerušené hře zamířil přímo do kabiny.
     
    38:26
    Jordan Eberle se snažil udržet kotouč na modré čáře, což se mu nepovedlo. Čárový rozhodčí znovu píská ofsajd.
     
    39:17
    Tvrdou ránu od modré čáry vyslal Brian Dumoulin, jehož pokus vyrazil Philipp Grubauer. Hostující mužstvo poté posunulo hru do středního pásma, kde puk ztratil Jordan Eberle.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také po čtyřiceti minutách se hraje bez branek, i když Penguins byli mnohem aktivnější. Domácí hokejisté byli často před brankou Philippa Grubauera, ale recept na jeho překonání stále hledají. Uvidíme, co se stane po přestávce. Rozhodně by gól hře přispěl, snad se dočkáme.

    Střely na branku: 20:9.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:20
    Pittsburgh se okamžitě nastěhoval před branku soupeř, ovšem Brian Dumoulin od modré čáry nepřekonal německého brankáře.
     
    41:08
    Z otočky spíše střílel Jevgenij Malkin, ovšem jeho snažení mířilo mezi kruhy, kde se nacházel jen bránící hráč. Penguins jsou velmi aktivní a chtějí strhnout vedení na svou stranu.
     
    42:11
    Kraken mířili do přečíslení, které ale skvěle dobruslil Evan Rodrigues. Následně John Marino napadal Alexandera Wennberga, jenž vyprodukoval jen nepřesnou nahrávku.
     
    43:07
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Zach Aston-Reese – 2 min., držení).
     
    43:17
    Hostující celek se hned usadil před brankou soupeře, ovšem přihrávku na pravou stranu zachytil Brian Dumoulin. Obránce Penguins okamžitě vyhodil přes celé kluziště.
     
    44:16
    Cink! Zakončením od modré čáry se prezentoval Vince Dunn, jehož pokus se zastavil o levou tyčku. Tristan Jarry pak měl ještě další práci, ale znovu si poradil.
     
    45:07
    Pittsburgh se ubránil, ovšem měl plné nohy a hokejky práce. Hostující celek se nyní dostal na koně a určitě hodlá zlobit dál.
     
    45:36
    Ve středním pásmu došlo k souboji mezi Michaelem Mathesonem a Karsonem Kuhlmanem. Puk pak zamířil mezi diváky a jeden z nich získání tohoto artefaktu náležitě oslavil.
     
    46:48
    Do tandemu nechal kotouč Danton Heinen, ovšem Kasperi Kapanen z pravé strany mířil jen kousek vedle vzdálenější tyče.
     
    47:15
    Z levé strany postupoval sám na branku Marcus Johansson, který si hodil kotouč na bekhend, ale domácího brankáře nepřekonal. Hostující útočník se nesnažil zabrzdit a v plné rychlosti narazil do Tristana Jarryho, za což inkasuje dvouminutový trest.
     
    47:23
    Vyloučení v týmu Seattle Kraken (Marcus Johansson – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    Střely na branku: 21:14.
     
    47:46
    Úvodní část přesilové hry se Pittsburghu vůbec nevydařila. Po ofsajdu se navíc bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    48:21
    Malkinův odražený puk nalezl před brankou Kris Letang, který z dobré pozice zamířil jen vedle odkryté branky.
     
    48:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci využívají početný výhodu, když se prosadila ruská hvězda týmu! JEVGENIJ MALKIN zůstal na ose hrací plochy odskočený a přesně zamířil pod horní tyčku. Asistence: Kris Letang a Bryan Rust.
    48:41 Jevgenij MALKIN - 1:0
     
    49:34
    John Marino dojel vyhozený kotouč jako první, čímž rozhodčí odpískali zakázané uvolnění hostujícího mužstva.
     
    50:08
    Sidney Crosby našel přes osu Jakea Guentzela, který z jedničky přihrál mezi kruhy. V dobré pozici se nacházel Kasperi Kapanen, který mířil těsně vedle levé tyče!
     
    51:15
    Z vrcholu pravého kruhu se napřáhl Jevgenij Malkin, jehož tvrdou ránu nohou zastavil Haydn Fleury. Výsledek zápasu je stále otevřený, kdo zvítězí?
     
    52:43
    Vyloučení v týmu Pittsburgh Penguins (Dominik Simon – 2 min., hákování).
     
    Dnešní utkání sleduje 18 228 diváků.
     
    Střely na branku: 22:14.
     
    52:58
    Zakončením z levé strany se prezentoval Jordan Eberle, který však mířil vedle branky. Po chvíli to zkoušel stejný hráč, ale tentokrát byla jeho střela sražená do ochranné sítě.
     
    53:22
    Mark Giordano zaváhal na modré čáře, a tak mu kotouč vypíchl Jeff Carter. Domácí útočník přesprintoval i druhého beka, ale z branky skvěle vystartoval Philipp Grubauer.
     
    54:10
    Tvrdou ránu z vrcholu levého kruhu vyslal Calle Järnkrok. Z domácího brankáře kotouč vypadl, ale zamířil jen těsně vedle pravé tyče.
     
    54:52
    Joonas Donskoi přihrával před branku, kam si najížděl osamocený Ryan Donato. Jeho zakončení mířilo k levé tyči, avšak Tristan Jarry kvěle vykopl beton, čímž zachránil situaci.
     
    Střely na branku: 22:18.
     
    55:17
    Na levém kruhu se nacházel Jake Guentzel, který se snažil zamířit do bližší šibenice branky. Ovšem jeho pokus jen přeletěl horní tyčku.
     
    55:59
    Penguins propadli na útočné modré čáře a Brian Dumoulin se vydal napadat Jareda McCanna. Ten domácího útočníka prohodil, a tak Jordan Eberle mířil sám na branku. Jenomže zakončení zamířil jen do brankářovy lapačky!
     
    56:04
    Seattle právě vstřelil branku!
    Ani Tristan Jarry čisté konto dnes neudrží! Nahození od modré čáry tečoval mezi kruh JARED MCCANN, který změnil směr letu puku tak, že domácí brankář nestihl reagovat. Bývalý útočník Penguins se tak mstí bývalému zaměstnavateli – 1:1. Asistence: Vince Dunn a Marcus Johansson.
    56:04 Jared MCCANN - 1:1
     
    58:15
    Další nahození od modré čáry vyrazil Tristan Jarry betonem. Následně Jevgenij Malkin vyhodil puk alespoň do středního pásma.
     
    58:43
    Ve středním pásmu zachytil soupeřovu přihrávku Jeff Carter, který zprava mířil sám na branku, ale neměl rychlost ani sílu. Jeho pokus mířil k zadní tyči, avšak Philipp Grubauer zasáhl vyrážečkou!
     
    59:23
    Od levého mantinelu zkusil vystřelit přes clonu Yanni Gourde. Jenomže Tristan Jarry byl nalepený na první tyči a kotouč schoval do výstroje.
     
    59:57
    Nejprve přihrávku zpoza branky přebral Brian Boyle, jehož nepříjemný pokus zastavil Adam Larsson. Na druhé straně pak zahrozil Joonas Donskoi, ale domácí brankář byl také připravený zasáhnout.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Pittsburgh pro vstřelené brance přestal hrát, a tak pustil soupeře na koně. Seattle tak odveze velmi cenný bod a ještě se popere o druhý. Kdo ovládne prodloužení?

    Střely na branku: 24:27.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:18
    Sám n branku se hnal Jared McCann, který hledal mezeru mezi brankářovými betony. Ovšem Tristan Jarry ji rychle utěsnil.
     
    60:53
    Tristan Jarry využil střídání soupeře a přihrál až na útočnou modrou čáru, kde se nacházel Jevgenij Malkin. Avšak následně Sidney Crosby těsně přestřelil.
     
    61:17
    Seattle právě vstřelil branku!
    Papírové předpoklady můžeme znovu roztrhat, jelikož Seattle zaskočil favorita a vítězí! Přihrávku na osu hrací plochy dostal ADAM LARSSON, jehož pokus zamířil přesně nad brankářovu vyrážečku. Asistence: Alexander Wennberg a Calle Järnkrok.
    61:17 Adam LARSSON - 1:2
     
    Konec zápasu.
     
    Pittsburgh byl sice po většinu zápasu lepším týmem, ovšem po vstřelené brance Jevgenije Malkina přestal hrát. A tak koncovka normální hrací doby patřila Seattleu, který zasypal Tristana Jarryho několika střeleckými pokusy. Situace logicky vyústila ve vyrovnávací trefu a Krakeni v prodloužení uštědřili Tučňákům i smrtící ránu.

    Střely na branku: 24:29.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Adam Larsson (SEA) 1+0
    2. Jared McCann (SEA) 1+0
    3. Jevgenij Malkin (PIT) 1+0
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Tristan Jarry (PIT) 27 zákroků, 2 OG, úspěšnost 93,1%, odchytal 61:13

    Philipp Grubauer (SEA) 23 zákroků, 1 OG, úspěšnost 95,8%, odchytl 61:17
     
    Československá stopa

    Dominik Simon (PIT) 0+0, 0 střel, 2 TM, účast 0, čas na ledě 8:02
     
    S konstatováním, že Seattle po prodloužení zaskočil Pittsburgh, se loučím a přeji vám dobrou noc, nebo příjemné vstávání do nového dne. (03:41:11)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 49. Malkin (Letang, Rust) – 57. McCann (Vince Dunn, Marcus Johansson), 62. A. Larsson (Wennberg, Järnkrok)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Ruhwedel, Matheson – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kasperi Kapanen, Malkin (A), D. Heinen – Rodrigues, J. Carter, B. McGinn – D. Simon, Boyle, Aston-Reese.
    Trenér: Mike Sullivan.

    Seattle Kraken: Grubauer (Daccord) – A. Larsson, Giordano, Borgen, Vince Dunn, Lauzon, H. Fleury – Jordan Eberle (A), McCann, Marcus Johansson – Appleton, Gourde (A), Järnkrok – Donskoi, Wennberg, Blackwell – Sheahan, Kuhlman, Donato.
    Trenér: David Hakstol.

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Chris Schlenker – Michel Cormier, Scott Cherrey

    Diváci: 18 228
    thejrc.org