Poruba 2011 – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 7:5 (kon.)
Kobra – Ústí n/L 5:6 (po pr.)
konec
Technika Hockey Brno
7:5 (3:0, 2:0, 2:5)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 28.01.2022, 19:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    Ačkoliv to tak ještě po druhé třetině nevypadalo, závěr utkání přinesl velké drama. Zkraje třetí části zápasu snížil vedení Techniky Petr Przybyla, ale o opětovné navýšení náskoku se postaral Tomáš Čoupek. Jenže pak se do toho Vsetínští opřeli. Postupně se prosadili Adam Bachánek, Richard Liss, Ondřej Fojtík a Jan Ramert, čímž snížili gólový rozdíl na pouhou jednu branku. Zvrat chtěli hosté dokonat při hře bez gólmana, ale místo toho korunoval hru Techniky hattrickem po střele do prázdné brány Erik Pospíšil.
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (22:31:15)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Posledním, kdo vystřeli, bude Machů. Jeho střela z mezikruží ještě volala po dorážce, ale na tu Broža nedosáhl.
     
    59:31
    Technika právě vstřelila branku!
    Risk při hře bez gólmana ovšem Valachům nevyšel. Hattrick střelou do prázdné brány kompletuje ERIK POSPÍŠIL. Asistence: Dominik Líska.
     
    59:20
    Vsetínského brankáře nahrazuje Przybyla v poli. Střelec první vsetínské branky se na pravém křídle okamžitě dere do útoku.
     
    59:04
    Hořejší zastavil brejk Brněnských. Vsetínský brankář stále nedostal příležitost odjet na střídačku.
     
    58:54
    Przybyla prokličkoval do útoku a přes bránícího hráče vystřelil. Trefil pouze připraveného Nešpůrka, který okamžitě rozehrává.
     
    58:38
    Vsetínští mají kotouč pod kontrolou, ale Technika napadá. Hraje se ve středním pásmu.
     
    58:15
    Valaši vyhráli vhazování ve středním pásmu, ovšem nepřesně. Musí rozehrát od vlastní branky.
     
    58:10
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:05
    Do konce třetí třetiny zbývají necelé dvě minuty a útok Ramerta a Horským zastavuje postavení mimo hru.
     
    56:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečný závěr v podání hostů. Richard Liss vyslal do brejku po pravém křídle JANA RAMERTA, kterému se první pokus k bližší tyči nepovedl, ale následnou dorážku už provedl přesně podle představ. Asistence: Richard Liss.
     
    56:26
    Severa v brejku vychytal Hořejší hokejkou. Na druhé straně v úniku neuspěl Janíček.
     
    55:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na straně Vsetína a Valaši jsou nyní určitě motivovaní i posledním vzájemným zápasem s Technikou. Hosté přijeli do Brna s větším počtem obránců a proto není divu, že i dalším střelcem je bek. Richard Liss poslal kotouč od modré čáry do mezikruží, kde jej našel ONDŘEJ FOJTÍK, který se najednou ocitl sám před brankovištěm a zakončil nad Nešpůrkův pravý beton. Asistence: Richard Liss, Jan Ramert.
     
    54:41
    Vsetínští se v závěru třetí třetiny nabili energií a okamžitě se nastěhovali do útočného pásma. Z vrcholu pravého kruhu pálil přes bránící a clonící hráče Čapka. Nešpůrek jeho střelu vytěsnil lapačkou a hostující obránce není se svou střelou spokojen.
     
    53:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle utkání může být ještě zajímavé. Není žádné tajemství, že obránce RICHARD LISS rád pracuje i v předbrankovém prostoru a právě sem dostal přihrávku od Matěje Mojžíše a pokusem bez přípravy vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu brněnské brány. Asistence: Matěj Mojžíš.
     
    53:07
    Zakázané uvolnění stěhuje hru po pasáží ve středním pásmu před vsetínského brankáře.
     
    51:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A právě tato hra přinesla Vsetínu další branku, ovšem už při hře pět na pět. Richard Liss našel ADAMA BACHÁNKA na pravém kruhu a vsetínský útočník se střelou z první k bližší tyči nemýlil. Asistence: Richard Liss.
     
    51:39
    Hosté v plném počtu.
     
    51:22
    I přes prvotní neúspěch se sovy drží dál od své branky. Hosté však nepolevují v napadání a ani při pětibrankové ztrátě nevypouštějí souboje.
     
    50:21
    Domácí buly v útočné třetině nevyužili a Valaši tak v přesilovce míří dopředu. Zde se však přes dotěrně bránící brněnskou čtveřici nedostávají ke střele.
     
    49:59
    V akci jsou ve svém oslabení domácí. Hořejší si Severovu střelu z osy kluziště pohlídal a celá akce končí posunutou vsetínskou brankou. Hra je přerušena a bude se vhazovat na levém kruhu útočného pásma domácích.
     
    49:39
    Horského v brejku zahákoval Líska. Další trestné střílení neuvidíme, ale domácí útočník dostává menší trest.
     
    48:11
    Druhou branku Vsetína mohl vsítit Broža, který vystřelil z hranice útočného pásma přes clonící hráče. Nešpůrek měl sice horší viditelnost, ale i přesto úspěšně zakročil levým betonem.
     
    47:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Vsetínští nejprve TOMÁŠI ČOUPKOVI zamezili v zakončení z brejku, jenže domácí kapitán si puk za brankou přece jen našel, vypracoval si dobrou střeleckou pozici a z pravého křídla poslal kotouč do bližšího horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    46:48
    Hosté v plném počtu. Domácí svou přesilovku 5 na 3, ani následnou klasickou početní výhodu nevyužili.
     
    46:37
    Technika z předbrankového prostoru vysílá jednu střelu za druhou, přihrávky rozdává hráč za brankou. Vsetínská obrana se taktéž stáhla před branku, ovšem zatím to svému brankáři spíše komplikuje, protože tečuje kotouče jeho směrem.
     
    45:31
    Janíček je zpět ve hře. Jen pár sekund před jeho návratem na led ujel brněnské pětici Liss, jemuž zakončení nesedlo a střela obloukem proletěla nad brankou.
     
    44:48
    Oddechový čas pro domácí.
     
    44:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bachánek – 2 min., podrážení).
     
    44:27
    Nejproduktivnější vsetínský útočník trestné střílení neproměňuje. Střela končí na Nešpůrkově vyrážečce.
     
    44:27
    Bachánek ve vlastním oslabení unikl po levém křídle, ale před brankovištěm jej Šupa v individuálním zakončení sekl. Uvidíme trestné střílení.
     
    43:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Janíček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši poprvé v utkání překonávají Nešpůrka, a to v přesilové hře. Celá čtveřice Brněnských se stáhla k souboji o kotouč v rohu a nepohlídala si Adama Bachánka u modré čáry. Ten dostal přihrávku právě z chumlu hráčů a poslal jej na vrchol pravého kruhu na zcela volného PETRA PRZYBYLU, jenž zakončil do levého horního rohu. Asistence: Adam Bachánek.
     
    42:44
    Valaši si v útočném pásmu otevřeli střelnici. Bednaříkovu střelu vyrazil Nešpůrek do rohu, Lissova rána z vrcholu levého kruhu šla mimo. Domácí gólman si poradil i s pokusy z protějšího křídla.
     
    42:14
    Jako první však ve vlastním oslabení unikl Adam. Na vsetínského brankáře si ale svou kličkou nepřišel.
     
    42:06
    Další šance pro Vsetínské. Růžek v rohu kluziště za vlastní brankou podrazil Janíčka a dostává menší trest.
     
    41:55
    Čapkova střela od modré nebyla přesná a také postrádala razanci. Tento pokus by byl ideální pro teč, ale k ní se žádný ze Vsetínských nedostal.
     
    41:15
    Vsetínští se nahnali do útočného pásma a okamžitě začali s rychlou kombinací. Ani na této straně kluziště však na střelecký pokus nedošlo.
     
    40:40
    Technika se drží v útočném pásmu, ale další střely nepřichází.
     
    40:21
    První nahození musel řešit domácí gólman Nešpůrek, když kotouč ze středního pásma do útočného nasměroval Liss. Obtížnější zákrok ale čekal na Hořejšího na druhé straně, který si poradil se střelou z levého křídla a hra je přerušena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé třetině to zprvu nevypadalo, že by se mělo měnit skóre. Potom ovšem těsně po polovině základní hrací doby přišlo první vyloučení na straně Techniky a taky faul Vsetína, takže se hrálo ve čtyřech na obou stranách. Tento stav domácím seděl a po kombinaci se prosadil Erik Pospíšil. Stejný hráč se v dalším průběhu druhé dvacetiminutovky prosadil ještě jednou, opět po souhře s Martinem Adamem. Náskok domácí Techniky už je pětbrankový a s hostujícím týmem to nevypadá dobře.
    Třetí třetina začne cca v 20:31
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:24
    Technika se po prvním vyhození v tomto oslabení dostala i do brejku, tentokrát to však bylo zakončení domácích, které nebylo přesné.
     
    38:44
    Bachánkova střela od modré čáry letěla vysoko nad. Hra je přerušena.
     
    38:24
    Valaši se v přesilovce drží v útočném pásmu a potvrzují svou střeleckou aktivitu, kterou se prezentují v celém dosavadním průběhu zápasu. Zvětšila se i přesnost hostujících střel a Hořejší má plné ruce práce.
     
    37:43
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Lajoš – 2 min., hrubost).
     
    36:46
    Technika právě vstřelila branku!
    ERIK POSPÍŠIL vybojoval kotouč u mantinelu a poslal jej do předbrankového prostoru na Martina Adama. Druhý jmenovaný ovšem nezakončil přesně a za brankou našel puk opět Pospíšil. Domácí útočník pak hostujícího gólmana překvapil zastrčením puku zpoza branky kolem levé tyče. Asistence. Martin Adam.
     
    36:18
    Stále platí, že hosté vysílají více střel, ale ty domácí slaví větší úspěch. Hořejší se ve vsetínské brance opět zapotil, když se k pravé tyči přesunul obránce Holcman.
     
    34:13
    Valaši se cpou do útoku, ale trápí je nepřesné přihrávky a zakončení. Přečíslení a kombinace Broži s Maštalířem skončila na Nešpůrkových betonech.
     
    33:16
    Hosté v plném počtu.
     
    32:52
    Domácí v plném počtu. Technika měla původně hrát v oslabení, ale po vyloučení Čapky se týmy dostaly do hry 4 na 4, což Brněnským sedlo. Fornál se po uplynutí trestu vrací do hry, kdy jeho celek vede už o čtyři góly.
     
    32:38
    Nejproduktivnější domácí duo Čoupek – Sever se ukázalo v předbrankovém prostoru. Zde ovšem kombinovali do prázdné brány tak dlouho, až druhému jmenovanému kotouč z hokejky sjel a k finální střele nedošlo.
     
    31:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí vypíchli soupeři kotouč ve svém pásmu a v přesile se vydali do útoku. Na kruzích našel Martin Adam křižnou přihrávkou nehlídaného ERIKA POSPÍŠILA, jenž zakončil k vzdálenější tyči. Asistence: Martin Adam.
     
    31:16
    Valašská přesilovka neměla dlouhého trvání. Čapka dostává dvouminutový trest za podrážení a oba týmy budou hrát ve čtyřech.
     
    31:10
    Valaši střílí a doráží v bezprostřední blízkosti Nešpůrkovy branky. Domácí brankář má situaci pod kontrolou.
     
    30:58
    První vsetínská přesilovka v utkání začíná soubojem o puk v blízkosti modré čáry.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Fornál – 2 min., sekání).
     
    30:39
    Vsetínským se nepovedlo vyhodit puk podél mantinelu a na modré čáře jej zastavil Blaško. Hostující defenziva už byla rozhozena, ale i tak obráncovu střelu zablokovala.
     
    30:01
    Na druhé straně si Valaši střihli přečíslení dva na jednoho. Liss si na pravém křídle netroufl na přihrávku přes bránícího hráče a vystřelil na vzdálenější tyč. Nešpůrek na něj a jeho zakončení dobře viděl a se střelou si poradil.
     
    29:15
    Domácí se nacpali do vsetínského brankoviště a už zvedali ruce nad hlavu. Důvod k radosti ale sovy nakonec neměly, protože Hořejší měl i v chaosu kotouč pod kontrolou.
     
    28:59
    To ovšem neplatí o Vlachovi, který po levém křídle nabruslil do pásma a z ostrého úhlu zakončil do bližšího horního rohu. Hořejší si tuto individuální akci pohlídal.
     
    28:25
    Hraje se především ve středním pásmu a střel na obou stranách ubylo. Ani jeden celek se nemůže dostat za útočnou modrou čáru.
     
    27:55
    Do útoku se pomalu propracovávají domácí. Ani jejich rány, především z větší vzdálenosti, nejsou přesné.
     
    27:10
    Przybylova přihrávka na levé křídlo nebyla přesná, a tak když se k vsetínskému útočníkovi na pravý kruh dostal puk znovu, vystřelil. Jeho ránu na bližší tyč si Nešpůrek pohlídal. Další střelecké pokusy hráčů v zeleno-žluté kombinaci letěly mimo.
     
    26:21
    Utkání se pravidelně přesouvá z jedné strany na druhou, ale na rozdíl od první třetiny teď vidíme také jednu střeleckou akci za druhou. Nyní jsou v útoku Valaši.
     
    25:33
    Domácí se semkli kolem soupeřovy branky. Na hranici brankoviště pracoval nejlépe Adam, Hořejší ukrývá kotouč pod svou lapačkou.
     
    24:52
    Střelu Mrkvicy hosté zblokovali a vydali se do útoku. Rychlou protiakci řídil na pravém křídle Prčík, kterého ovšem po přechodu útočné modré čáry odzbrojila dvojice bránících hráčů.
     
    23:23
    Také vsetínská kombinace v útočném pásmu měla oči, ale i nyní svůj celek podržel brankář
     
    22:37
    Hosté v plném počtu. Těsně před návratem Horského na led mohli domácí navýšit své vedení. Pospíšil s Blaškem kombinovali na vrcholcích kruhů, a to i když mohl jeden nebo druhý zcela nebráněn zakončovat. Puk dopředu nakonec poslal Pospíšil, a to na Vlacha, který zakončoval nad levý beton rozpohybovaného gólmana. Hořejší i vleže zakročil.
     
    22:07
    Valaši se osvobodili, ale pouze na chvíli. Domácí už jsou zpět v pásmu a kombinují. Hosté nyní k bránění v oslabení nepřistupují úplně zodpovědně.
     
    21:02
    Domácí se v úvodu početní výhody stáhli kolem brankoviště. Severovu střelu z mezikruží vykopl hostující brankář na Čoupka, který z ostrého úhlu zkusil zamířit do vzdálenějšího horního rohu tak, aby si Hořejší sám srazil kotouč za svá záda. Úspěšná nebyla ani dorážka Růžka.
     
    20:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Horský – 2 min., sekání).
     
    20:29
    Vyhození Vlacha, které směřovalo do střední třetiny, vystihl na modré čáře Liss. Vsetínský obránce nic nevymýšlel a vystřelil. Jeho první pokus vykopl Nešpůrek levým betonem. Druhá střela aktivního beka šla mimo.
     
    20:14
    Domácí začali druhou třetinu ve vlastním pásmu, odkud podél mantinelu rozehrávají.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina utkání mezi brněnskou Technikou a Vsetínem skončila jednoznačným skóre 3:0 z pohledu domácích. Po poměrně nervózním začátku zápasu, kdy se kotouč pouze přesouval z jednoho konce kluziště na druhý, a to bez větší střelecké příležitosti, dostal kotouč pod kontrolu Jan Růžek, který otevřel skóre. Sovám se přitom po většinu první třetiny vůbec nedařily přihrávky a nejednu jejich ofenzivní kombinace zhatila právě nepřesná nahrávka. První branka utkání dostala zápas do tempa, častěji se ke střelám dostávali hosté, ale góly padaly z hokejek domácích. Během 16. – 18. minuty se prosadilo duo Lukáš Lajoš a Michael Fornál. Vsetínští nejsou směrem do ofenzivy pozadu, jejich pokusy ale neprochází až k Nešpůrkovi. Uvidíme, co přinese druhé dějství.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:12
    Hosté se ovšem brněnské hry nezalekli a rvou se dopředu. Střelecky aktivní je nejproduktivnější vsetínský obránce Liss, ale ani jedna jeho střela k Nešpůrkovi neprošla.
     
    18:59
    Technika nebyla daleko od navýšení svého náskoku. Zdá se, že domácí oproti svému soupeři dohrají první třetinu jako výraznější aktivnější tým.
     
    17:20
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika ještě navyšuje své vedení. Lukáš Lajoš poslal kotouč z rohu kluziště do předbrankového prostoru, kde jej Hořejší popostrčil betonem. Pak se ovšem vsetínský brankář nestihl vrátit do svého postavení a MICHAEL FORNÁL jemnou tečí čepelí hole posunul puk mezi betony vsetínského gólmana až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    16:56
    Hra se přelévá z jedné strany na druhou. Jestli první gól Techniky hru povzbudil, druhá branka ji naopak uklidnila.
     
    15:01
    Technika právě vstřelila branku!
    Valaši si nerozuměli ve vlastním pásmu a domácí toho dokázali využít. Hosté se snažili dostat kotouč do středního pásma, ale sovám se pokaždé podařilo puk uhájit. Nejedna přihrávka navíc našla pouze soupeřovu hokejku a jinak tomu nebylo ani v případě, kdy kotouč na hranici brankoviště získal LUKÁŠ LAJOS, zpracoval jej a poslal nad pravý beton. Asistence: Michael Fornál.
     
    14:37
    Pospíšil vybojoval puk v rohu kluziště za brankou Hořejšího a ihned jej zkusil procpat okolo pravé tyče vsetínské branky. Hostující brankář byl však v tomto minisouboji úspěšnější.
     
    13:54
    Technice se podařilo zmobilizovat rychlý protiútok, který ovšem skončil už mezi modrými čarami. Přihrávka mezi Pospíšilem a Adamem nebyla přesná.
     
    13:12
    Valaši jsou nyní v útoku opravdu aktivní. Vidět jde hlavně Ramert, který jinak nastupuje za Zlín v juniorské extralize. Tato vsetínská posila nyní prokličkovala bezi bránícími hráči a zakončila k levé tyči.
     
    12:46
    Vsetínští se sice ukázali v ofenzivě po delší době, ale jejich střelecké pokusy jsou nebezpečnější než střely domácího celku. Nešpůrek zasahuje z své levé tyče po ráně z pravého kruhu.
     
    12:03
    Zasahovat musel naopak Nešpůrek na druhé straně. Konkrétně vyrážečkou proti střele Lisse z vrcholu levého kruhu.
     
    11:34
    Domácí tuto situaci využili k usazení se v útočném pásmu. Jejich kombinace se odehrává především kolem mantinelu a do zakončení se nedostávají.
     
    11:05
    Vsetínská defenzivní hra nyní zapříčinila zakázané uvolnění. Vhazovat se bude po Hořejšího pravici.
     
    10:13
    Na kotouči se drží domácí, ale Valaši je nepouští do svého pásma. Technika je tak nucena kombinovat ve vlastním pásmu a hledat tu nejlepší cestu.
     
    09:43
    Od modré čáry vypálil Šupa, zdá se, že úvodní branka by mohla být hracím motorem pro oba týmy v zatím nervózním utkání.
     
    09:05
    Technika právě vstřelila branku!
    Hned za útočnou modrou čarou se puku chopil sváteční střelec JAN RŮŽEK a prostřelil Hořejšího po ledě okolo levého betonu. Asistence: Martin Adam, Alex Sever.
     
    08:51
    Domácí směrem do ofenzivy brzdí nepřesné přihrávky. Nyní však sovy na druhý pokus přechází střední pásmo.
     
    08:02
    Hosté v plném počtu.
     
    08:01
    Nešpůrek zastavuje puk za svou brankou. Technice se v druhé části přesilovky vůbec nepodařilo přemístit před Hořejšího branku. Co nevidět se vyloučený obránce Fojtík vrátí zpět do hry.
     
    07:08
    Přihrávka na Severa v mezikruží neprošla přes bránícího hráče Vsetína a Valaši dostali puk do středního pásma. Brno se následně rozhodlo pro rozehrávku zpoza vlastní branky, jenže ani tento počin jim nevyšel. Kotouče se chopil Ramert, který zahrozil střelou nad levý beton.
     
    06:27
    Technika v přesilovce kombinuje v poměrně velké vzdálenosti od vsetínské branky.
     
    06:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Fojtík – 2 min., podrážení).
     
    05:28
    Mojžíš tečoval vsetínské nahození ze středního pásma mezi Nešpůrkovy betony. Hra je přerušena.
     
    04:15
    Brněnští dostali kotouč na druhou stranu ale nezakončili. Hra svůj obraz zatím hledá, zatím se jen přelévá z jedné strany na druhou a to bez větších šancí.
     
    03:26
    Valaši se usadili v útočném pásmu, i když těží spíše z nepřesných přihrávek Techniky při její snaze osvobodit se. Svého bývalého spoluhráče v brance domácích ohrozil prudkou ránou z levého křídla Bednařík, od modré zase pálil Sviták.
     
    02:51
    Vlachova střela z vrcholu pravého kruhu mířila do bližšího horního rohu. Hostující brankář ale nakonec zasahovat nemusel, jelikož mu pomohla obrana.
     
    02:23
    Vsetínští brněnskou přihrávku z rohu kluziště vystihli na levém kruhu a Fojtík od modré čáry vystřelil přes bránící hráče. Nešpůrek na jeho střelu z velké vzdálenosti neviděl, ale kotouč se pouze otřel o levou tyč a končí u mantinelu.
     
    01:54
    Ani jeden celek se zatím do žádné větší příležitosti neprobojoval. Domácí podruhé za sebou rozehrávají z vlastního pásma, ale nedaří se jim zpoza branky protlačit do úroku.
     
    01:01
    Ani druhý střelecký pokus Techniky nebyl pro Hořejšího ve vsetínské bráně složitý. Rána Lísky z pravého kruhu letěla mimo.
     
    00:33
    Na druhé straně se do zakončení z levého křídla probojoval hostující kapitán Bednařík. Jeho střela, kterou vyslal v pádu, byla zblokována nad Nešpůrkovu branku.
     
    00:10
    Utkání začalo přetahovanou ve středním pásmu, kde se k puku až po delší chvíli dostali domácí. Pospíšil nahazuje kotouč na vsetínskou branku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Holcman, Šupa, Žák, Kubica (A), Svoboda, Blaško (A), Mrkvica – Růžek, Sever, Čoupek (C), Nerad, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil, Lajoš.
    Trenér: Jiří Rech

    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Stašek) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przbyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Novotná – Kleprlík, Bezděk.
     
    Vzájemné zápasy v sezoně:

    19.9. 2021 Technika – Vsetín 6:5p (3:2, 0:1, 2:2 – 1:0)
    Byl to dramatická zápas. Nejprve vedla Technika, vsetínští však srovnali. Na konci neudrželi vedení, a tak se šlo až do prodloužení, které lépe vyšlo brněnskému celku.

    22.10. 2021 Vsetín – Technika 3:12 (1:4, 0:5, 2:3)
    Technika Brno vstoupila do zápasu lépe a podařilo se jí otevřít skóre. Valaši ale během chvíle srovnali Poté už se prosazovali jen Brňané, kteří přidali během první třetiny další tři branky a v podobném tempu pokračovali až do konce zápasu. Vsetínu se podařilo vstřelit ještě dvě branky, ale na výsledku to nic nezměnilo.

    26.11. 2021 Technika – Vsetín 7:1 (2:0, 4:1, 1:0)
    Technika se dostala v první periodě do vedení, které postupně navyšovala. Vsetínskému celku se podařilo prosadit pouze jednou. Body tak putovaly do Brna.

    12.1. 2022 Vsetín – Technika Brno 7:8 (4:1, 0:2, 3:5)
    Zvrat v závěru. Valaši po celou dobu zápasu vedli, ale Technika si v posledních čtyřech minutách poradil s tříbrankovou ztrátou.
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetínští junioři se po týdnu nuceného volna vrací zpět do zápasového tempa a nečeká je vůbec nic jednoduché. Mají však na co navazovat, v předešlých zápasech totiž bodovali. Nejprve si poradili s Havlíčkovým Brodem, kde rozhodli v závěrečné dvacetiminutovce. Podobně vypadal i zápas proti Kobře Praha. V tomto týdnu čeká juniory zápas s nevyzpytatelnou Technikou, která okupuje druhou příčku v tabulce.

    Sestava v minulém kole:
    Hořejší – Mojžíš, Prčík, Machů, Sýkora, Fojtík, Liss, Čapka, Sviták – Przybyla, Veselý, Janíček, Bednařík, Bachánek, Maštalíř, Broža.

    Statistiky:
    Lídr kanadského bodování – Adam Bachánek (9+23)
    Boduje mezi obránci – Richard Liss (4+14)
    Gólmanská jednička – David Tkadlec (90, 29 %)
    Postavení v tabulce – 5. (36 b.)
     
    Technika Hockey Brno

    Technice se v sezoně zatím daří. V lednu prohrála pouze jednou proti Havlíčkovu Brodu. Celkem třikrát se jí taky povedlo zdolat lídra tabulky z Přerova, naposledy minulý týden. V první třetině spolu oba týmy držely krok a do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu. Ve druhé třetině se Technika dostala do vedení, které ale Přerov v závěrečné dvacetiminutovce smazal, když vstřelil srovnávací branku. Brněnský celek ale skóroval znovu a připsal si tak na svůj účet cenný skalp, čímž potvrdil, že na Zubry umí. Uvidíme, jak se jim bude dařit proti Vsetínu, který minule po nečekaném obratu, který je však sovám vlastní, porazili pouze o jedinou branku.

    Sestava v minulém kole:
    Skoupý – Holcman, Šujan, Šupa, Žák, Kubica, Svoboda, Blaško – Nerad, Sever, Růžek, Čoupek, Lajoš, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil.

    Statistiky:
    Lídr kanadského bodování – Tomáš Čoupek (22+40)
    Boduje mezi obránci – Pavel Kubica (5+17)
    Gólmanská jednička – Matyáš Skoupý (90,01 %)
    Postavení v tabulce – 2. (57 b.)
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 33. kola Ligy juniorů mezi celky Technika Hockey Brno a VHK ROBE Vsetín.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00 a budeme z něj přinášet změny stavu.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Růžek (Adam, Sever), 16. Lajoš (Fornál), 18. Fornál (Lajoš), 32. Pospíšil (Adam), 37. Pospíšil (Adam), 48. Čoupek, 60. Pospíšil (Líska) – 44. Przybyla (Bachánek), 52. Bachánek (Liss), 54. Liss (Mojžíš), 56. Fojtík (Liss, Ramert), 57. Ramert (Liss)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Holcman, Šupa, Žák, Kubica (A), Svoboda, Blaško (A), Mrkvica – Růžek, Sever, Čoupek (C), Nerad, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil, Lajoš.
    Trenér: Jiří Rech

    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Stašek) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przbyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Novotná – Kleprlík, Bezděk
    thejrc.org