Poruba 2011 – Warriors Brno 6:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Chrudim 6:3 (kon.) | Technika Brno – Vsetín 7:5 (kon.)
Kobra – Ústí n/L 5:6 (po pr.)
konec
Technika Hockey Brno
7:5 (3:0, 2:0, 2:5)
VHK ROBE Vsetín
Pátek 28.01.2022, 19:00 • Hokejové haly dětí a mládeže • Liga juniorů • 33. kolo
Partner:
     
    59:31
    Technika právě vstřelila branku!
    Risk při hře bez gólmana ovšem Valachům nevyšel. Hattrick střelou do prázdné brány kompletuje ERIK POSPÍŠIL. Asistence: Dominik Líska.
     
    56:55
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je neskutečný závěr v podání hostů. Richard Liss vyslal do brejku po pravém křídle JANA RAMERTA, kterému se první pokus k bližší tyči nepovedl, ale následnou dorážku už provedl přesně podle představ. Asistence: Richard Liss.
     
    55:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Obrovská radost na straně Vsetína a Valaši jsou nyní určitě motivovaní i posledním vzájemným zápasem s Technikou. Hosté přijeli do Brna s větším počtem obránců a proto není divu, že i dalším střelcem je bek. Richard Liss poslal kotouč od modré čáry do mezikruží, kde jej našel ONDŘEJ FOJTÍK, který se najednou ocitl sám před brankovištěm a zakončil nad Nešpůrkův pravý beton. Asistence: Richard Liss, Jan Ramert.
     
    53:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tohle utkání může být ještě zajímavé. Není žádné tajemství, že obránce RICHARD LISS rád pracuje i v předbrankovém prostoru a právě sem dostal přihrávku od Matěje Mojžíše a pokusem bez přípravy vymetl všechny pavučiny v levém horním rohu brněnské brány. Asistence: Matěj Mojžíš.
     
    51:48
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A právě tato hra přinesla Vsetínu další branku, ovšem už při hře pět na pět. Richard Liss našel ADAMA BACHÁNKA na pravém kruhu a vsetínský útočník se střelou z první k bližší tyči nemýlil. Asistence: Richard Liss.
     
    49:39
    Horského v brejku zahákoval Líska. Další trestné střílení neuvidíme, ale domácí útočník dostává menší trest.
     
    47:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Vsetínští nejprve TOMÁŠI ČOUPKOVI zamezili v zakončení z brejku, jenže domácí kapitán si puk za brankou přece jen našel, vypracoval si dobrou střeleckou pozici a z pravého křídla poslal kotouč do bližšího horního rohu. Asistence: Bez asistence.
     
    44:48
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Bachánek – 2 min., podrážení).
     
    44:27
    Nejproduktivnější vsetínský útočník trestné střílení neproměňuje. Střela končí na Nešpůrkově vyrážečce.
     
    44:27
    Bachánek ve vlastním oslabení unikl po levém křídle, ale před brankovištěm jej Šupa v individuálním zakončení sekl. Uvidíme trestné střílení.
     
    43:31
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Janíček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši poprvé v utkání překonávají Nešpůrka, a to v přesilové hře. Celá čtveřice Brněnských se stáhla k souboji o kotouč v rohu a nepohlídala si Adama Bachánka u modré čáry. Ten dostal přihrávku právě z chumlu hráčů a poslal jej na vrchol pravého kruhu na zcela volného PETRA PRZYBYLU, jenž zakončil do levého horního rohu. Asistence: Adam Bachánek.
     
    42:06
    Další šance pro Vsetínské. Růžek v rohu kluziště za vlastní brankou podrazil Janíčka a dostává menší trest.
     
    37:43
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Lajoš – 2 min., hrubost).
     
    36:46
    Technika právě vstřelila branku!
    ERIK POSPÍŠIL vybojoval kotouč u mantinelu a poslal jej do předbrankového prostoru na Martina Adama. Druhý jmenovaný ovšem nezakončil přesně a za brankou našel puk opět Pospíšil. Domácí útočník pak hostujícího gólmana překvapil zastrčením puku zpoza branky kolem levé tyče. Asistence. Martin Adam.
     
    31:58
    Technika právě vstřelila branku!
    Domácí vypíchli soupeři kotouč ve svém pásmu a v přesile se vydali do útoku. Na kruzích našel Martin Adam křižnou přihrávkou nehlídaného ERIKA POSPÍŠILA, jenž zakončil k vzdálenější tyči. Asistence: Martin Adam.
     
    31:16
    Valašská přesilovka neměla dlouhého trvání. Čapka dostává dvouminutový trest za podrážení a oba týmy budou hrát ve čtyřech.
     
    30:52
    Vyloučení v týmu Technika Hockey Brno (Fornál – 2 min., sekání).
     
    20:37
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Horský – 2 min., sekání).
     
    17:20
    Technika právě vstřelila branku!
    A Technika ještě navyšuje své vedení. Lukáš Lajoš poslal kotouč z rohu kluziště do předbrankového prostoru, kde jej Hořejší popostrčil betonem. Pak se ovšem vsetínský brankář nestihl vrátit do svého postavení a MICHAEL FORNÁL jemnou tečí čepelí hole posunul puk mezi betony vsetínského gólmana až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Lajoš.
     
    15:01
    Technika právě vstřelila branku!
    Valaši si nerozuměli ve vlastním pásmu a domácí toho dokázali využít. Hosté se snažili dostat kotouč do středního pásma, ale sovám se pokaždé podařilo puk uhájit. Nejedna přihrávka navíc našla pouze soupeřovu hokejku a jinak tomu nebylo ani v případě, kdy kotouč na hranici brankoviště získal LUKÁŠ LAJOS, zpracoval jej a poslal nad pravý beton. Asistence: Michael Fornál.
     
    09:05
    Technika právě vstřelila branku!
    Hned za útočnou modrou čarou se puku chopil sváteční střelec JAN RŮŽEK a prostřelil Hořejšího po ledě okolo levého betonu. Asistence: Martin Adam, Alex Sever.
     
    06:02
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Fojtík – 2 min., podrážení).

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 10. Růžek (Adam, Sever), 16. Lajoš (Fornál), 18. Fornál (Lajoš), 32. Pospíšil (Adam), 37. Pospíšil (Adam), 48. Čoupek, 60. Pospíšil (Líska) – 44. Przybyla (Bachánek), 52. Bachánek (Liss), 54. Liss (Mojžíš), 56. Fojtík (Liss, Ramert), 57. Ramert (Liss)


    Technika Hockey Brno: Nešpůrek (Skoupý) – Holcman, Šupa, Žák, Kubica (A), Svoboda, Blaško (A), Mrkvica – Růžek, Sever, Čoupek (C), Nerad, Adam, Vlach, Líska, Fornál, Pospíšil, Lajoš.
    Trenér: Jiří Rech

    VHK ROBE Vsetín: Hořejší (Stašek) – Čapka, Fojtík, Prčík, Liss, Sýkora, Machů, Sviták (A), Mojžíš – Przbyla, Bednařík (C), Bachánek (A), Horský, Veselý, Broža, Maštalíř, Ramert, Janíček.
    Trenér: Aleš Bachánek

    Rozhodčí: Novotná – Kleprlík, Bezděk
    bahis siteleri