Poruba 2011 – Litoměřice 1:4 (kon.) | Benátky n/J – Havířov 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Šumperk – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Sokolov 0:5 (kont.) | Vsetín – Slavia 5:2 (kon.)
Přerov – Vrchlabí 1:2 (0:1 po s.n.) | Jihlava – Třebíč 0:3 (kon.)
konec
SC Marimex Kolín
3:4 (0:0, 3:3, 0:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Sobota 29.01.2022, 17:00 • Zimní stadion Kolín. • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Těžký zákrok ještě musel předvést Hamalčík! Ale Šafránek za něj kotouč po Veselého střele nedostal.
     
    59:24
    Kuzněcov zůstává na střídačce, domácí v šesti!
     
    57:26
    Do úniku se opět dostal Daniel Vrdlovec, ale opět si na brankáře Kuzněcova nepřišel!
     
    55:29
    Váchal vypálil od modré po přihrávce Krále, který možná chtěl před brankou hledat Moronga, ten však po kontaktu s protihráčem upadl. Taky si to se soupeřem následně po přerušení vyříkává.
    47:31 Daniel VRDLOVEC - 3:4
     
    47:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan jde opět do vedení! Do úniku se dostal jeden z nejlepších ústeckých hráčů DANIEL VRDLOVEC, ten však na brankáře nevyzrál. Následně si však vzal kotouč, nabruslil si do slotu a neomylně trefil šibenici. Bez asistence.
     
    46:02
    Velká šance nicméně na druhé straně! Z přečíslení to zkusil Ondřej Bláha, jenže brankář Kolína svůj tým podržel.
     
    43:55
    Jankovský skvěle podržel puk a následně ho poslal na Krále, který skrytou střelou pořádně protáhl Hamalčíka. Dobrý zákrok brankáře!
     
    41:35
    Bláha se proháčkoval do pásma a následně prozkoušel svým švihem Kuzněcova, který puk vyrazil lapačkou.
    38:49 Jan VESELÝ - 3:3
     
    38:49
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Neskutečné věci v Kolíně! Po velkém tlaku na Hamalčíkově brankovišti se raduje JAN VESELÝ, který někudy procpal puk do sítě. Asistence: Václav Jankovský, Miroslav Kukla.
    38:17 Štěpán BLÁHA - 2:3
     
    38:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Máme tu ale rychlou odpověď hostí, kteří jdou zpět do vedení! Mareš se pokusil odčinit své vyloučení, když nahrál do slotu přímo na hůl ŠTĚPÁNU BLÁHOVI, který přesně trefil puk a Kuzněcov se nedokázal přesunout. Asistence: Erik Mareš.
    36:58 Jan VESELÝ - 2:2
     
    36:58
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Už to vypadlo, že všichni v Kolíně budou smutní, ale nakonec jsou veselí! Autorem branky je totiž JAN VESELÝ, jenž pumelicí trefil přesně horní víko branky Hamalčíka. To byla neskutečná střela golfákem. Asistence: Ján Niko a Zdeněk Král.
     
    36:15
    Piegl vypálil, ale Hamalčík si poradil. A k dorážkám se Kolínští nedostali!
     
    35:39
    Po buly se k zemi sesunul Trávníček, který zřejmě schytal zásah do nepříjemných míst, nicméně se nevylučovalo. Následně se museli Ústečtí bránit prakticky ve dvou, ale kombinace Kolína nevyšla. Hamalčík dokázal skvěle zasáhnout!
     
    35:13
    OBROVSKÁ šance pro domácí! Hosté jdou totiž po trestech Tůmy a Mareše do tří.
     
    34:19
    Takhle by to bylo ale o trochu lepší. Šafránek poslal do úniku Veselého, který však tváří v tvář proti Hamalčíkovi neuspěl.
     
    28:54
    Další velká šance na druhé straně! Moc nechybělo tomu, aby Veselý tečoval před brankou mimo dosah Hamalčíka, který měl nyní velké štěstí. Pěkně nahrával Jankovský, ale kolínský ostrostřelec Veselý tentokráte neuspěl.
     
    27:45
    Před Kuzněcovem to nyní opět hořelo, Trávníček ale puk za brankáře Kozlů nakonec nedostal.
    27:09 Vojtěch SÍLA - 1:2
     
    27:09
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A po chvilce nakonec přece jenom domácí snižují! Autorem branky je VOJTĚCH SÍLA, který dostal na brankoviště přihrávku od Ouřady. Hradecký odchovanec si následně kličkou poradil a zasunul za Hamalčíka. Kolín je zpátky v zápase. Asistence: Kryštof Ouřada, Matěj Morong.
     
    26:48
    Odvážně a riskantně si na útočné modré počínal Zorko, moc nechybělo tomu aby jeho střela, respektive dorážka skončila v síti.
     
    25:15
    Kuzněcov rychle u branky rozehrál a vytvořil tak brejk Kozlů! Na jehož konci tečoval před brankou kotouč Veselý jen těsně mimo.
    22:58 Tomáš URBAN - 0:2
     
    22:58
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    A hosté se po chvilce dostává do dvoubrankového vedení a několik ústeckých fanoušků tady v Kolíně bouří! Autorem branky je TOMÁŠ URBAN, který v přečíslení zvolil střelu a trefil přesně protější růžek. Asistence: Ondřej Bláha a Vladimír Brož.
    21:55 Jakub TREFNÝ - 0:1
     
    21:55
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Tlak hostů na úvod druhé třetiny končí brankou! Autorem branky je JAKUB TREFNÝ, ke kterému se ideálně odrazil od levého mantinelu přesně na volej. Který nakonec končí až za Kuzněcovem, který teď možná nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Erik Mareš a Jiří Severa.
     
    19:15
    Velká šance! Sklenář si dobře kryl kotouč a následně se dostal až před branku Hamalčíka. Ten se ocitl na břiše a Matějček měl před sebou prakticky prázdnou branku! Tu však trestuhodně minul.
     
    13:11
    Vyloučení v týmu SC Marimex Kolín (Matěj Morong – 2 min., podrážení).
     
    06:25
    Na hrotu útoku se nyní zjevil obránce Piegl! A moc nescházelo tomu, aby se díky téhle možnosti dostali do vedení. Ale brankář Hamalčík opět připraven.
     
    04:12
    Opět první lajna Kolína pořádně zahrozila. Šafránek našel Krále, jenž z mezikruží nadělal těžkou práci brankáři Ústí. Ale Hamalčík si poradil.
     
    03:37
    Skvělý Kuzněcov! Který si teď vleže poradil s únikem jednoho z ústeckých hráčů.
    Marken.cz

    Daniel Krátký

    Branky a nahrávky: 28. Síla (Ouřada, Morong), 37. Jan Veselý (Niko, Z. Král), 39. Jan Veselý (Jankovský, Kukla) – 22. Trefný (E. Mareš, Severa), 23. Urban (Ondřej Bláha, Vladimír Brož), 39. Štěpán Bláha (E. Mareš), 48. Vrdlovec


    SC Marimex Kolín: G. Kuzněcov (Burda) – Kukla, Piegl, Niko, Váchal, V. Čížek (A), Zorko, Klodner – Jankovský, David Šafránek (C), Z. Král (A) – J. Sklenář, Morong, Jan Veselý – Síla, Matějček, Ouřada – Zumr, Petržilka.
    Trenér: Jan Šťastný.

    HC Slovan Ústí nad Labem: Hamalčík (L. Cikánek) – Záruba, J. Drtina (A), Š. Havránek, Vladimír Brož (A), E. Mareš, Trefný – Trávníček (C), Vrdlovec, Štěpán Bláha – Ondřej Bláha, Urban, D. Tůma – M. Tůma, Milfait, Severa – Bernat, Berčík, Jouza – M. Simon.
    Trenér: Jiří Merta.

    Rozhodčí: Petružálek, Sýkora – Kreuzer, Polonyi.
    thejrc.org