Příbram – Cheb 3:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Kometa Brno B 1:2 (kon.) | Vel. Meziříčí – Opava 3:2 (kon.)
Žďár n/S – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Řisuty – Písek 5:4 (kon.) | Tábor – Klatovy 2:1 (kon.)
Kobra – Havlíčkův Brod 8:3 (kon.) | Nový Jičín – SHK Hodonín 6:1 (kon.) | Jablonec n/N – Letňany 2:4 (kon.)
konec
HC Řisuty
5:4 (1:1, 3:3, 1:0)
IHC Králové Písek
Sobota 29.01.2022, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Jih (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:59
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté sice měli po vyloučení Havlůje dlouhý tlak, Buldoci ale nyní udeřili z protiútoku! Po vyražené střele Šimona Náprstka zakončoval do poloodkryté branky Čermák, toho vychytal Ludvík. Následně ale kotouč zůstal volný v brankovišti, kde se k němu jako první dostal MATĚJ MALOVICKÝ a ten ho dostal za čáru! Asistence: Šimon Náprstek a Matěj Čermák.
     
    38:52
    Písek právě vstřelil branku!
    JAKUB ČÍŽEK se i v pátém vzájemném zápase proti Řisutům prosazuje! Tentokrát dostal prostor v pravém kruhu a přízemní střelou prostřelil Stahla! Asistence: Lukáš Bednařík a Dominik Ludvík.
     
    37:00
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Druhý gól během dvaceti sekund a Buldoci jdou do vedení! Matěj Malovický vysunul na pravé straně ROMANA FORMÁNKA, který zakončil přesně k zadní tyči! Asistence: Matěj Malovický a Šimon Náprstek.
     
    36:42
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Je znovu srovnáno! Juja Okegawa našel na modré čáře Adama Zicha. Ten vyslal tvrdou střelu na bránu, kterou do sítě tečoval ONDŘEJ SÝKORA! Asistence: Adam Zich a Juja Okegawa.
     
    26:39
    Řisuty právě vstřelily branku!
    PAVEL ŘEPKA přihrál vedle branky Šimonu Náprstkovi. Ten vrátil mu vrátil puk a Řepka z blízkosti branky zakončil přesně! Asistence: Šimon Náprstek a Roman Formánek.
     
    23:13
    Písek právě vstřelil branku!
    Už je to o dva! Filip Novák vystřelil od modré čáry a mimo dosah Stahla tečoval puk MARTIN MATĚJČEK! Asistence: Filip Novák a Vojtěch Šuhaj.
     
    21:05
    Písek právě vstřelil branku!
    Hosté znovu vedou! Vojtěch Šuhaj to udělal skvěle, když si všiml volného DANIELA DUDÁČKA před brankou. Ten měl dost času a zakončil přesně pod břevno! Asistence: Vojtěch Šuhaj a Filip Novák.
     
    11:59
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Dvě sekundy po konci trestu Bednaříka Buldoci vyrovnávají skóre! Po kombinaci v útočném pásmu nahodil puk PAVEL ŘEPKA a těsně před Ludvíkem ho do sítě tečoval do sítě jeden z obránců! Asistence: Matěj Čermák a Matěj Malovický.
     
    02:51
    Písek právě vstřelil branku!
    Domácí hráči odjeli střídat a na levé straně nechali volné protihráče. Novotný našel FRANTIŠKA JANUŠKU, jehož střela zapadla přesně k zadní tyči! Asistence: Matěj Novotný a Jahor Hrakholski.

    David Klier

    Branky a nahrávky: 12. Řepka (Čermák, Malovický), 27. Řepka (Náprstek, Formánek), 37. Sýkora (Zich, Okegawa), 37. Formánek (Malovický, Náprstek), 47. Malovický (Náprstek, Čermák) – 3. Januška (Novotný, Hrakholski), 22. Dudáček (Šuhaj, Novák), 24. Matějček (Novák, Šuhaj), 39. Čížek (Bednařík, Ludvík)


    HC Řisuty: Stahl (Pánek) – Pika, Matula (A), Zich, J. Kučera, Řepka, Malovický – Patyk (C), Janeček, Rendla – Sýkora, Havlůj, Okegawa – Náprstek, Čermák, Formánek (A) – Výrut.
    Trenér: Jan Boháček

    IHC Králové Písek: Ludvík (Kříž) – Dosek, Hail, Dudáček, Tampier, Novák, Turek – Čížek, Bednařík, Hraholski, Novotný, Pouzar, Matějček, Januška, Volf, Sýbek (C), Šuhaj.
    Trenér: Milan Filipi

    Rozhodčí: Glanc – Maňák, Teršíp

    Diváci: 93
    thejrc.org