Třinec – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:5 (kon.)
Liberec – Motor ČB 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:6 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
HC Kometa Brno
Neděle 30.01.2022, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Pavel KUBIŠ - 5:2
     
    58:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tento risk hry bez brankáře hostům vůbec nevyšel! Velice blízko ke gólu měl nejdříve Zabusovs, který ale trefil pouze tyčku, následně se ale dostal k puku PAVEL KUBIŠ, který z bezprostřední blízkosti neměl se zakončením nejmenší problém. Díky tomu si tak tento hráč připisuje již druhý bod. Asistence: Radek Veselý a Patriks Zabusovs.
    52:53 Vladimir MICHASJONOK - 4:2
     
    52:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je gól, který by mohl rozhodnout celé utkání! Sem minut před koncem, se po obrovské chybě soupeře v rozehrávce prosazuje VLADIMIR MICHASJONOK. Ten tak poprvé zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Pavel Kubiš.
    42:31 Valentin CLAIREAUX - 3:2
     
    42:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je velmi rychlá odpověď na vyrovnávací branku soupeře. Po pouhé minutě a půl od posledního gólu se prosazuje VALENTIN CLAIREAUX, který se dostal k odraženému kotouči přímo před brankovištěm. Asistence: Alexandre Mallet a Ondřej Němec.
    40:56 Michal KRIŠTOF - 2:2
     
    40:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak toto je velice důležitá branka pro celý brněnský mančaft! Po necelé minutě hry se totiž dostal k dorážce MICHAL KRIŠTOF, který tak dal velkou naději svým spoluhráčům na výhru a hlavně zaskočil skvěle hrající Berany. Asistence: Luboš Horký.
    38:20 Bedřich KÖHLER - 2:1
     
    38:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se to Beranům po více než dvou minutách konstantního tlaku podařilo. Obrovského zmatku před bránou využil až na několikátý pokus BEDŘICH KÖHLER. Asistence: Pavel Sedláček a Jakub Ferenc.
    35:42 Patriks ZABUSOVS - 1:1
     
    35:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak a máme tady vyrovnání dámy a pánové! Po zisku puku v útočném pásmu se dostal k úspěšnému zakončení PATRIKS ZABUSOVS, který obdržel přihrávku zpoza brány. Asistence: Pavel Kubiš.
    21:16 Radek KUČEŘÍK - 0:1
     
    21:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se hostům podařilo vystřelit, a to rovnou úspěšně! Po učebnicové kombinaci se objevil na jejím konci RADEK KUČEŘÍK, který akorát tečoval kotouč do za záda gólmana. Asistence: Rhett Holland a Michal Krištof.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 36. Zabusovs (Kubiš), 39. Köhler (P. Sedláček, Ferenc), 43. Claireaux (Mallet, O. Němec), 53. Michasjonok (Kubiš), 59. Kubiš (R. Veselý, Zabusovs) – 22. Kučeřík (R. Holland, Krištof), 41. Krištof (L. Horký)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Mamčics, Ferenc – Honejsek, Claireaux, Mallet – Makarenko, Hejcman, Michasjonok – Kubiš (C), R. Veselý, Zabusovs – Okál, P. Sedláček (A), Köhler – Karafiát.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Kometa Brno: Čiliak (Jekel) – Ďaloga, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), Bartejs, Tansey – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – Kollár, Krištof, L. Horký – R. Pavlík, A. Zbořil, Vincour – Ostřížek, Rákos, Šik.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Frodl, Komárek

    Diváci: 1000
    thejrc.org