Třinec – Plzeň 0:1 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Litvínov – Kladno 2:5 (kon.)
Liberec – Motor ČB 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Vítkovice 3:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 1:6 (kon.)
Pardubice – Mladá Boleslav 0:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
5:2 (0:0, 2:1, 3:1)
HC Kometa Brno
Neděle 30.01.2022, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 47. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:21 Pavel KUBIŠ - 5:2
     
    58:21
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tento risk hry bez brankáře hostům vůbec nevyšel! Velice blízko ke gólu měl nejdříve Zabusovs, který ale trefil pouze tyčku, následně se ale dostal k puku PAVEL KUBIŠ, který z bezprostřední blízkosti neměl se zakončením nejmenší problém. Díky tomu si tak tento hráč připisuje již druhý bod. Asistence: Radek Veselý a Patriks Zabusovs.
     
    54:10
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Luboš Horký – 2 min., hákování).
    52:53 Vladimir MICHASJONOK - 4:2
     
    52:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je gól, který by mohl rozhodnout celé utkání! Sem minut před koncem, se po obrovské chybě soupeře v rozehrávce prosazuje VLADIMIR MICHASJONOK. Ten tak poprvé zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    43:48
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Patriks Zabusovs – 2 min., podrážení).
    42:31 Valentin CLAIREAUX - 3:2
     
    42:31
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak toto je velmi rychlá odpověď na vyrovnávací branku soupeře. Po pouhé minutě a půl od posledního gólu se prosazuje VALENTIN CLAIREAUX, který se dostal k odraženému kotouči přímo před brankovištěm. Asistence: Alexandre Mallet a Ondřej Němec.
    40:56 Michal KRIŠTOF - 2:2
     
    40:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak toto je velice důležitá branka pro celý brněnský mančaft! Po necelé minutě hry se totiž dostal k dorážce MICHAL KRIŠTOF, který tak dal velkou naději svým spoluhráčům na výhru a hlavně zaskočil skvěle hrající Berany. Asistence: Luboš Horký.
    38:20 Bedřich KÖHLER - 2:1
     
    38:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se to Beranům po více než dvou minutách konstantního tlaku podařilo. Obrovského zmatku před bránou využil až na několikátý pokus BEDŘICH KÖHLER. Asistence: Pavel Sedláček a Jakub Ferenc.
    35:42 Patriks ZABUSOVS - 1:1
     
    35:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak a máme tady vyrovnání dámy a pánové! Po zisku puku v útočném pásmu se dostal k úspěšnému zakončení PATRIKS ZABUSOVS, který obdržel přihrávku zpoza brány. Asistence: Pavel Kubiš.
     
    29:26
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Rhett Holland – 2 min., podrážení).
     
    23:23
    Tak toto je obrovská smůla, která se nyní lepí na paty Antonínovi Honejskovi. Ten se dostal k odraženému puku po jedné ze střelu jeho spoluhráčů. Když se ale pokusil o zakončení do téměř prázdné brány přeskočil mu puk těsně čepel hole.
     
    22:24
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Daniel Rákos – 2 min., hákování).
    21:16 Radek KUČEŘÍK - 0:1
     
    21:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom se hostům podařilo vystřelit, a to rovnou úspěšně! Po učebnicové kombinaci se objevil na jejím konci RADEK KUČEŘÍK, který akorát tečoval kotouč do za záda gólmana. Asistence: Rhett Holland a Michal Krištof.
     
    11:46
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Radek Veselý – 2 min., hákování).
     
    09:47
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (David Ostřížek – 2 min., vysoká hůl).
     
    06:38
    Své defenzivní vlohy nyní předvedl rovnou dvakrát Robert Mamčics. Díky tomu se následně dostal do obrovské šance Alexandre Mallet. Ten se pokusil vyzrát na gólmana kličkou, to se mu ale nepovedlo a puk tak končí pod lapačkou Čiliaka.
     
    02:42
    Berani ihned z kraje zápasu ukazují zuby. Nyní se o zatím největší šanci ševců postaral Patriks Zabusovs. Ten se díky dobrému napadání dostal do samostatného úniku, který ale nezvládl proměnit.
    Marken.cz

    Patrik Hlaváč

    Branky a nahrávky: 36. Zabusovs (Kubiš), 39. Köhler (P. Sedláček, Ferenc), 43. Claireaux (Mallet, O. Němec), 53. Michasjonok (Kubiš), 59. Kubiš (R. Veselý, Zabusovs) – 22. Kučeřík (R. Holland, Krištof), 41. Krištof (L. Horký)


    Berani Zlín: Kašík (Huf) – M. Novotný, Gazda, O. Němec (A), Suhrada, Mamčics, Ferenc – Honejsek, Claireaux, Mallet – Makarenko, Hejcman, Michasjonok – Kubiš (C), R. Veselý, Zabusovs – Okál, P. Sedláček (A), Köhler – Karafiát.
    Trenér: Luboš Jenáček

    HC Kometa Brno: Čiliak (Jekel) – Ďaloga, Roth, Kučeřík, R. Holland, Gulaši (A), Bartejs, Tansey – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – Kollár, Krištof, L. Horký – R. Pavlík, A. Zbořil, Vincour – Ostřížek, Rákos, Šik.
    Trenér: Jiří Kalous

    Rozhodčí: Šír, Hradil – Frodl, Komárek

    Diváci: 1000
    thejrc.org